Fosshotel Nupar
Fosshotel Nupar
Fosshotel Nupar
Fosshotel Nupar
Fosshotel Nupar
Fosshotel Nupar
Fosshotel Nupar

Fosshotel Nupar

Fosshotel Nupar tilbyr en moderne opplevelse med en storslagen utsikt over lavafeltene. Hvis du er på vei til eller fra Reykjavik langs Rute 1, passer det perfekt å overnatte her, midt ute på de sør-islandske, karrige viddene øst for byen.

Med panoramautsikt over lavafelt og isbreer
Hvis du overnatter her under reisen langs Islands sørkyst, kan du sove med en panoramautsikt mot lavafelt, fjell og Vatnajökull-breen. Det er med andre ord ikke mange ganger i livet du kommer til å våkne på et sted som dette. Det er ikke ofte det er en fordel for et hotell å ligge langt ute i «hutiheita» – men i dette tilfellet er det en av hotellets styrker!
 
Hotellet ligger lett tilgjengelig nesten rett etter avkjøringen fra Ringvei 1, veien som går rundt hele Island. Bruk hotellet som utgangspunkt for en tur til noen av områdets severdigheter, som nasjonalparken Skaftafell, fossen Svartifoss eller ravinen Fjadrargljufur. Alle disse ligger innenfor ca. fire mil. Eller du kan sette kursen videre sørvestover mot de flotte svarte strendene i Vík, som ligger ca. en times kjøring unna. Kommer du tilbake til hotellet om kvelden, kan du slappe av med et måltid i restauranten eller en drink i hotellbaren.
 
Selv om hotellet kan skryte av sin isolerte beliggenhet midt i lavafeltene, ligger byen Kirkjubæjarklaustur ikke mer enn omtrent 2,5 mil unna. Der finner du en matbutikk, en bensinstasjon og til og med et utendørs basseng med vann fra varme kilder, for den som vil ta et bad og slappe av etter dagens opplevelser.
 
Godt å vite om hotellet
● Gratis Wi-Fi i lobbyen.
● Gratis parkering.
● Frokost er inkludert.
● Tilrettelagt for rullestol.
 
Moderne rom i minimalistisk stil
Fosshotel Nupar tilbyr rom i en moderne, minimalistisk og nordisk stil som balanserer mellom hjemmekoselig og borte-luksuriøst. Hvis du reserverer hotellets superior-rom, får du og dine reisefeller også et mer luksuriøst bad.
 

Inkludert og tilvalg