Fosshotel Myvatn
Fosshotel Myvatn
Fosshotel Myvatn
Fosshotel Myvatn
Fosshotel Myvatn
Fosshotel Myvatn
Fosshotel Myvatn
Fosshotel Myvatn

Fosshotel Myvatn

Dette hotellet gir deg en ny opplevelse med sin prisbelønte arkitektur. Hotellet glir behagelig inn i omgivelsene nær Mývatn-sjøen, og rommene inngir en luftig, skandinavisk følelse, enten du bor der på grunn av hotellet eller det vakre området rundt.

Prisbelønt arkitektur midt i naturen
Velkommen til Fosshotel Mývatn som ligger nord for den vakre innsjøen med samme navn. Her i den nordøstlige delen av Island får du se det mange mener er den absolutt vakreste naturen på hele øya. Hotellet ligger drøye fem mil fra Akureyri flyplass og glir inn i naturen på en behagelig måte. Det er tegnet av prisvinnende arkitekter, noe du vil skjønne når du nærmer deg denne lavblokken, som er kledd i lerketre og har en nesten uslåelig lav miljøbelastning.
 
På hotellet finner du en moderne skandinavisk stil på alt fra restauranten til lobbyen og til rommene. Hotellet slipper det omkringliggende vakre, ville landskapet inn gjennom store vinduer, ikke minst i restaurantdelen. Og selv om hotellet er verdt et besøk i seg selv, er omgivelsene enda mer spektakulære, med vulkansk aktivitet, fugleliv, nordlys, fiske og geotermisk oppvarmede naturbad, bare for å nevne noe.
 
Hotellet får ofte komplimenter for beliggenheten, utsikten og den velsmakende frokosten.
 
Godt å vite om hotellet
● Avstand til Reykjavík: 483 km.
● Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
● Flerspråklig personale.
● Hotellet har badstue.
● Golfbane mindre enn 3 km unna.
● Heis.
● Hotellet har rom tilrettelagt for funksjonshemmede.
● Gratis parkering.
 
Rom med elementer av vakkert tre
De 92 stilfulle rommene i denne arkitektoniske perlen plukker opp hotellets tre-eksteriør på en vakker måte. Her bor du svært komfortabelt med gode senger, vakker utsikt og en luftig følelse som følger deg hele veien ned under dynen.
 

Inkludert og tilvalg