Fosshotel Husavik
Fosshotel Husavik
Fosshotel Husavik
Fosshotel Husavik
Fosshotel Husavik
Fosshotel Husavik
Fosshotel Husavik
Fosshotel Husavik
Fosshotel Husavik

Fosshotel Husavik

Velkommen til et hotell i hjertet av Europas hvalsafari-hovedstad Húsavik. Her bor du komfortabelt med gangavstand til havnen og spiser på en førsteklasses restaurant med hval-tema. Rommene er av høy standard med elementer i mørkt tre.

Et hotell i hjertet av Húsavik
Fosshotel Húsavik er hotellet for den som liker hvaler. Hotellet ligger i hjertet av Europas hvalsafari-hovedstad med behagelig gangavstand til havnen og de berømte hvalsafariene. Også på selve hotellet gjør hvalen seg gjeldende, blant annet gjennom restauranten Moby Dick, som serverer lokale retter med lokale råvarer til både lunsj og middag. Prøv gjerne reinsdyr-burgeren!
 
På Fosshotel Húsavik befinner du deg i et miljø kjennetegnet av mørkt tre og fargeklatter i form av interiørdetaljer. Her holder alt et høyt nivå, og i likhet med den åpne nordlige delen av Island føles hotellet luftig og romslig både i fellesarealene og på rommene.
 
Hvis du bor her, er du i nærheten av mer enn bare hvalene i havet utenfor. Nord-Island er et reisemål som mange har fått øynene opp for, takket være det vulkanske, månelignende landskapet der deler av kulturelle skatter som Game of Thrones og Interstellar er spilt inn. Kanskje ikke så rart, med tanke på de boblende gjørmehullene, de episke fossefallene, de snødekte fjelltoppene og fraværet av menneskelig påvirkning.
 
Godt å vite om hotellet
● Avstand til Reykjavík: 479 km.
● Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
● Flerspråklig personale.
● Hotellet serverer frokost mot tilleggsavgift.
● Hotellet har rom tilrettelagt for funksjonshemmede.
● Gratis parkering.
● 300 meter til Húsaviks golfklubb.
 
Store rom med høy standard
På Fosshotel Húsavik bor du i litt større rom enn på de fleste andre hotell. Dekoren er i mørkt tre med oppfriskende fargeklatter i form av tekstiler. Enkelte rom har en ganske uslåelig utsikt over havet og de snødekte fjellene.
 

Inkludert og tilvalg