Fosshotel Hellnar
Fosshotel Hellnar
Fosshotel Hellnar
Fosshotel Hellnar
Fosshotel Hellnar

Fosshotel Hellnar

Velkommen til dette landlige og sjarmerende hotellet ved Kirkufjell på den vakre halvøya Snæfellsnes. Her bor du komfortabelt midt i naturen med utsikt over Faxaflóibukten i enkle, men koselige rom i et hotell med sterk miljøprofil.

Landlig og sjarmerende hotell med karakter
Velkommen til et hotell på landet med sjarme og karakter. Gjestene bor i rom med rolige fargetoner og kan møtes til en drink i baren, til et måltid med lokalt preg i den utmerkede restauranten, eller i hotellets egen bibliotek-salong med peis og utsikt over havet. Her vil du garantert føle deg hjemme, til tross for at utsikten sannsynligvis er en helt annen enn den du er vant til.
 
Hotellet ligger på den vakre Snæfells-halvøya på vestlige Island i byen Hellnar. Herfra er det kort vei til havet, til Kirkjufell med sin særegne form og til mektige Snæfellsjökull, en 700 000 år gammel isbre-dekket vulkan. Denne halvøya kalles ofte et Island i miniatyr, ettersom mange av den typen severdigheter som preger Island, finnes nettopp her. Du kan også finne mange fottur- og sykkelstier i nærheten samt muligheter til å padle i kajakk.
 
Hotellet har en sterk miljøprofil og deltar i Earth Check, et program som måler hvordan hotellet påvirker miljøet, samfunnet, kulturarven og den lokale økonomien. Hotellet er også Green Globe-sertifisert. Rent sengetøy, ren samvittighet.
 
I hotellets restaurant finner du lokale retter av høy kvalitet. Restauranten serverer bare middag, men er åpen hver dag.
 
Godt å vite om hotellet
● Avstand til Reykjavík: 196 km.
● Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
● Flerspråklig personale.
● Hotellet serverer frokost mot tilleggsavgift.
● Hotellet har rom tilrettelagt for funksjonshemmede.
● Gratis parkering.
 
Enkle, men koselige rom med utsikt
Hotellet har enkle, men koselige og komfortable rom i rolige fargetoner. Utsikten er spennende nesten uansett hvilket rom du får, siden den vender enten mot fjellet Stafafell, det mektige havet i Faxaflóibukten eller Snæfellsjökull.
 

Inkludert og tilvalg