Thorsmork, Island.

Kampanjepriser på reiser til Island!

Bobler du av reiselyst? Da har vi gode nyheter til deg! Island har åpnet grensene igjen, og det er tid for nye opplevelser. Med sterkt reduserte priser og enda bedre vilkår er Island ditt perfekte reisemål i 2021. 
 

KAMPANJEPRISER TIL ISLAND! - AKKURAT NÅ!

Bestill en reise til Island til uslåelige priser. Akkurat nå har vi i samarbeid med våre partnere på Island utarbeidet spesialpriser på avreiser i 2021. Disse tilbudene kan bestilles i fem uker, med start f.o.m. 26. mai. Våre reiser og tilbud kan selvsagt bli fullbooket, så ikke vent for lenge. 

Bestillingsperiode: 26. mai til 30. juni 2021
Reiseperiode: i 2021 eller i begynnelsen av 2022

 

KAMPANJEPRISER PÅ VÅRE REISER

Under finner du noen av våre mest populære reiser, som nå kan bestilles til kampanjepriser!
Disse reisene inkluderer hotell som er rabattert med 10–35 %, leiebil med rabatter på 10–15 % og utflukter med rabatter på 10–15 %. Når du bestiller våre reiser her på hjemmesiden, ser du alltid vår beste pris på den aktuelle datoen. Ettersom prisene varierer i henhold til bookingsituasjonen, kan det være lurt å sammenligne flere datoer.
 

OM VÅRE REISER TIL ISLAND I 2021

Island har åpnet grensene igjen. Alle reisende som er fullvaksinert eller har hatt covid-19 og har antistoffer, kan nå besøke Island. Mer informasjon om hvilke regler som gjelder for reiser til Island, finner du her.

 • Flyavganger til Island i 2021 med Icelandair. København: daglig. Stockholm: daglig.
 • De aller fleste aktiviteter gjennomføres fra og med 1. juli 2021, men med færre avganger.
 • Ettersom vi akkurat nå tilbyr gratis avbestilling og ombooking for samtlige reiser, er det dessuten helt trygt å bestille en reise allerede i dag.
 • Alle våre leverandører har iverksatt tiltak for å minimere smittespredningen, og kan iblant ha særskilte restriksjoner knyttet til koronaviruset.
 • Island er fortsatt et eksklusivt reisemål, men gledelig nok er prisene betydelig lavere nettopp i år. Så benytt anledningen til å oppleve Island i 2021!
 • Akkurat nå! Kampanjepriser på våre reiser til Island i fem uker, med start f.o.m. 25. mai 2021.
   

Fauskasandur, Island.

KAMPANJEPRISER – HOTELL

Her vises et utvalg av de hotellene vi har kampanjepris på, og som er inkludert i våre reiser. Velg det hotellet i Reykjavik som passer best for deg og budsjettet ditt! Alt til kampanjepris.

OPPLEV MER AV ISLAND I 2021

Nå kan Island utforskes igjen. Oppdag seks grunner til å reise til Island i 2021. 
 

Oppdag seks grunner til å reise til Island i 2021.

Opplev mer av Island i 2021!

Se infografikk
Thorsmork, Island.

VANLIGE SPØRSMÅL

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får, som kan være til hjelp for deg når du skal planlegge din ferie til Island i 2021.
 

I påvente av standardisering av et internasjonalt digitalt vaksinesertifikat godtar Island den attesten du får når du vaksinerer deg på legekontoret eller vaksinesenteret. Du må også være fullvaksinert, og 2 uker etter andre dosen. Under finner du kriterier for attesten.

Vaccination certificates must fulfill the following criteria

Must be submitted in Icelandic, Danish, Norwegian, Swedish, English, or French. 

 • First name and last name (comparable to travel documentation).
 • Date of birth.
 • Name of the vaccinated disease (Covid-19).
 • Where and when the vaccinations took place (date(s))
 • Vaccination must be complete; the number of doses required to complete the vaccination for each vaccine must be according to manufacturer recommendations.
 • Information on the issuer of the certificate (Healthcare Professional/Institution), along with a signature in the case of an international vaccination certificate.
 • Name of the vaccine.
 • Manufacturer of vaccine and batch number.

Hvis UD fraråder reiser til Island og du har bestilt en pakkereise, gjelder fri ombooking til annen dato, eventuelt kan du bruke det innbetalte beløpet på en fremtidig reise eller få reisen refundert. 

Dette forutsetter at du bestilte før UDs fraråding kom, og at avreisedatoen er eller var planlagt i den perioden UD fraråder å reise.

 

 

Islandshäst på Island.

KONTAKT OSS!

Du er i ferd med å ta første steg mot din drømmereise til Island. Vi er et team av lidenskapelige Island-spesialister som jobber entusiastisk for å gi deg en uforglemmelig opplevelse på Island. Du kan kontakte oss på telefon, via vårt kontaktskjema eller sende oss en e-post.

 

Phone icon

RING OSS!

Åpningstider: man–fre kl. 09.00–16.00

22 41 69 10

space

Email icon

Send oss en e-post!

Lurer du på noe? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi svarer på e-posten din så fort vi kan, og for grupper svarer vi innen 24 timer.

Privatpersoner: [email protected]

Gruppe: [email protected]


 

KONTAKT OSS VIA SKJEMA


 

VI HJELPER DEG GJERNE!

Vi vet at det kan være overveldende og tidkrevende å organisere en reise til Island, men vi kjenner landet ut og inn, og vi er med deg hele veien – før, under og etter reisen. La oss hjelpe deg å organisere din drømmereise til Island i dag!