Hotel Klettur

Adresse: Mjölnisholti 12-14, 105 Reykjavik
Beliggenhet: Reykjavik
Vis kart
Gjestenes vurdering: 100% 12 av 12 anbefaler (8 kundeevalueringer)

Hotell | Med beliggenhet rett øst for sentrum er Hotel Klettur et fint utgangspunkt for utflukter, med mange severdigheter i gangavstand. Hotellbaren har et stort utvalg av islandsk øl. «Klettur» betyr flyttblokk eller klippe, og steintemaet går igjen i hotellet.

Nær sentrum med store rom
Laugavegur, Reykjaviks største handlegate, ligger bare noen minutters gange unna, og litt lengre borte ligger kirken Hallgrímskirkja. Hvis du kan tenke deg å gå litt lengre, er Perlan, med sin restaurant og sitt utsiktspunkt, og Laugardalur, et grøntområde med Reykjaviks største utendørsbasseng, hete tips. Hvis du ikke har bil, men har lyst til å gi deg ut på lengre utflukter, så ligger Hlemmur, en av byens største bussterminaler, bare 400 meter unna hotellet.

«Klettur» betyr flyttblokk eller klippe, og du vil oppdage at steintemaet går igjen i hotellet. Både resepsjonsdisken og bardisken er kledd inn i stein, og i første etasje ser det ut som om store, naturlige steiner kommer ut av veggene flere steder. Det er faktisk flyttblokker som hotellet er bygget rundt. I denne etasjen har hotellet innredet en salong og et spillrom. Her er det et TV-hjørne med islandske barneprogram for de yngste, og for eldre barn (og voksne) er det et biljardbord og et fotballspill.

Hotellet har ingen egen restaurant, men det finnes mange i nærheten. I frokostsalen kan du spise et morgenmåltid bestående av frisk frukt, ost, kjøttpålegg, brød og annet bakverk samt den islandske yoghurten «skyr» med diverse toppinger. Hotellbaren har et av Reykjavíks største utvalg av islandsk øl – en spennende måte å avslutte dagen på.

Godt å vite om hotellet
• Avstand til sentrum: ca. 400 m
• Gratis Wi-Fi på hele hotellet
• Døgnåpen resepsjon
• Flerspråklig personale
• Heis
• Vekking over telefon kan bestilles
• Gratis gjesteparkering

Lyse og romslige rom
Hotell Kletturs rom er romslige og lyse og inspirert av islandsk natur. Snø og lava er tydelige inspirasjonskilder, sammen med skandinavisk lyst tre. Hvis du velger et av de mer luksuriøse rommene, kan du få utsikt over fjellene og havet.

Alle rom har
• Privat bad med dusj
• Kaffemaskin/tekoker
• TV
• Telefon
• Kjøleskap
• Safe

Restaurant

”Hotellet var flott. Men det utmerket seg spesielt gjennom sin gode service. Fikk hjelp med pick upp både til flyplassen og til turen. Frokost var gjort klart før kl 05 fordi jeg og kanskje noe flere skulle reise tidlig!! All ære til resepsjonisten! Anbefaler dette stedet. Ps dessuten nyedelig utsikt utover sjøen fra...”

Anbefalt fra Marianne
Norge Norge (tys 24 jul 2018)

”Hotellet var bra. Det var en enkel frokost, men tilfredsstillende. De aller fleste trenger ikke frokost med pølser, bacon og flere påleggsretter enn de som ble lagt frem.”

Anbefalt fra Egil
Norge Norge (ons 27 sep 2017)

Gjestenes vurdering 100%

(12 av 12 anbefaler)
Totalvurdering 4,4 av 5
Hotellstandard 4,1 av 5
Fasiliteter 3,9 av 5
Rengjøring 4,3 av 5
Prisgunstig 4,3 av 5
Service 4,5 av 5
Frokost 3,6 av 5

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 6 Antall rom: 86 Antall barer: 1 Bagasjeoppbevaring Heis Konferanserom Trådløst internett 24-timers innskjekking Oppbevaringsbokser
Informasjon om bygning
Bygget i år: 2011
Spise og drikke
Bar Restaurant

Policies

Ankomst (tidligste)
14:00
Avreise (siste)
12:00
Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-476.cbischannel-32453.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails