Hotel Borg

Adresse: Posthusstraeti 11, 101 Reykjavik  vis kart
Beliggenhet: Reykjavik sentrum

Hotell | På dette hotellet finner du luksus i hjertet av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen som rager over Austurvöllur-parken i perfekt avstand til restauranter, kafeer, shopping og museer. Hotellet er innredet i art deco-stil.

Et staselig historisk landemerke med perfekt beliggenhet
Midt i den delen av Reykjavík der folk trives best, ligger Hotel Borg. Her bor du og selskapet ditt like ved Austurvöllur-parken, midt mot Althingi, Islands parlament. Innen gangavstand har du det meste av det beste: restauranter, kafeer, shopping og kultur.
Hotellet ble bygget mellom 1928–1930 av Johannes Josefsson, en kjent sterk mann og eventyrer. Josefsson konkurrerte i OL i 1908 og reiste til Amerika med Barnum & Baileys sirkus, men kom tilbake til Island i 1927 med en drøm om å bygge et luksushotell verdig internasjonale offentlige personer. Og visst lyktes han, Hotel Borg er med sin Art Deco-stil 20-talls-luksus.

Hotellet har et spa- og treningssenter med boblebad, badstue og dampbad. Etter en lang dag i byen kan du også bestille en massasje, eller kanskje lade opp energien i Jamie Olivers restaurant Jamie’s Italian. Restauranten er bygget for å kombinere det italienske med hotellets stil og har blitt kjent for sitt ovale malte tak som skaper en spesiell atmosfære.

Godt å vite om hotellet
● Avstand til Reykjavík: 0 km.
● Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
● Flerspråklig personale.
● Hotellet har rom for personer med funksjonshemming.
● Kjæledyr er ikke tillatt.

Lyse rom i art déco-stil
Rommene på Hotel Borg er lyst innredet i art deco-stil med vakre tregulv. Her vil du finne senger av høy kvalitet og innredningsdetaljer fra Philippe Starck. Du vil også finne alle fasiliteter du forventer av et hotell med fire stjerner.

Alle rom har
● Gratis Wi-Fi.
● Smart flatskjerm-TV.
● Safe.
● Minibar.
● Nespresso-maskin.
● Bluetooth-høyttalere.
● Bad med dusj/badekar og varmekabler.
● Badekåper og -tøfler.
● Komfortable sitteområder.

Restaurant Treningsrom

Kundeevalueringer

Fasiliteter og tjenester

 • Fasiliteter
  Antall etasjer: 5 Antall rom: 99 Antall barer: 1 Bagasjeoppbevaring Heis Konferanserom Trådløst internett 24-timers innskjekking Oppbevaringsbokser
 • Informasjon om bygning
  Sist renovert år: 2014 Bygget i år: 1930
 • Spise og drikke
  Bar Restaurant
 • Fritidsfasiliteter på området
  Spa Treningsrom

Sammenlign "Hotel Borg" med tilsvarende alternativer

Apotek Hotel

Velkommen til et luksushotell i en historisk, verneverdig bygning fra 1917. Hotellet ligger i hjertet av Reykjavik, nær det meste. Husets historie som apotek går igjen i stil og detaljer, samtidig som hotellet tilbyr moderne komfort i toppklasse.

Radisson Blu 1919 Hotel

Radisson Blu 1919 Hotel er et moderne hotell i en historisk bygning, utmerket plassert i det sentrale Reykjavik. Hotellet er trendy med gjennomgående stilrent interiør og avslappende atmosfære.

Hotel Reykjavik Centrum

Her bor du førsteklasses i en av Reykjaviks eldste gater. Hotellet ligger midt i hjertet av byens eldre del, som ifølge mange er den mest sjarmerende. Fra hotellet er det kort vei til det meste: restauranter, shopping, severdigheter og havet.
Build: 13.11.2019 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-476.cbischannel-32453 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails