Hotel Cabin

Adresse: Borgartúni 32, 101 Reykjavik
Beliggenhet: Reykjavik
Vis kart
Gjestenes vurdering: 85% 101 av 119 anbefaler (17 kundeevalueringer)

Hotell | Et enkelt hotell med små rom som gir deg valuta for pengene. Hotellet ligger 15 minutters gange fra sentrum, med vakker beliggenhet ved Borgartun.

Enkelt hotell med rolig beliggenhet og små standardrom
Hotell Cabins filosofi er å tilby behagelige overnattingsmuligheter for deg som heller vil bruke penger på annet enn hotellet når du reiser. Her finner du en bar, et salongområde og en restaurant. En fin detalj er at hotellet gjerne lager niste for grupper som skal være ute hele dagen. Dersom du foretrekker å komme tilbake til hotellet for å spise lunsj, kan du gjøre dette i hotellets salatbar.

Hotellets gjester bruker tar ofte i bruk Laugardalur, et stort friluftsområde som det er hyggelig å gå turer i. På området finner du Reykjaviks største geotermisk oppvarmede basseng, Laugar Spa, Reykjavik Zoo med de fleste av Islands innfødte dyrearter og Botanisk hage med imponerende arktiske planter. Her finner du også landets største idrettsarena og en rekke andre idrettsbaner som løpebane og utendørs skøytebane for ishockey.

Det er 1,4 kilometer til sentrum. Litt lenger bort ligger blant annet den mektige Hallgrímskirken og landemerket Perlan. Det er lett å ta seg og til fra hotellet med bil langs vei 41, og hotellet tilbyr gratis parkering.

Godt å vite om hotellet
• Avstand til sentrum: 1,4 km.
• Gratis wifi på hele hotellet.
• Resepsjonen holder døgnåpent.
• Flerspråklig personale.
• Heis.
• Rom tilrettelagt for rullestolbrukere.
• Gratis parkering.

Enkle rom for avslapping
Standard-rommene er svært små og enkle, men har alt du trenger for å slappe av mellom utflukter og opplevelser. Superior-rommene er av normal størrelse, og jo høyere opp i bygget rommene ligger, jo bedre er sjansen for utsikt.

Alle rom har
• Gratis wifi.
• Privat bad med dusj eller badekar.
• Satellitt-TV.
• Telefon.

Restaurant

”Nøkternt, men hyggelig hotell. Frokosten veldig enkel, men OK. Middagen om kvelden mot en fast rimelig pris var veldig bra. Det beste var at juice, brus og kaffe var inkludert. Hjelpsom og hyggelig betjeing, spesielt i resepsjonen. ”

Anbefalt fra Putte
Norge Norge (ons. 07 sep 2022)

”Koselig hotell med helt grei frokost og veldig god middag. Trivelig og servicevennlig personell som snakker både engelsk og skandinavisk. Rommet var veldig bra med gode senger, dusj og toalett. Det var i tillegg mulighet for å åpne dør for å gå rett utenfor hotellrommet.”

Anbefalt fra Inger E
Norge Norge (man. 11 jul 2022)

Gjestenes vurdering 85%

(101 av 119 anbefaler)
Totalvurdering 3,8 av 5
Hotellstandard 3,6 av 5
Fasiliteter 3,6 av 5
Rengjøring 4,1 av 5
Prisgunstig 4 av 5
Service 4,1 av 5
Frokost 3,6 av 5

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 7 Antall rom: 249 Antall barer 1 Bagasjeoppbevaring Heis Trådløst internett 24-timers innskjekking Oppbevaringsbokser
Informasjon om bygning
2014 1997
Spise og drikke
Bar Restaurant

Policies

Ankomst (tidligste)
3:00 PM
Avreise (siste)
11:00 AM
Build: 01.12.2023 12:55:26, Host: cbonline06, DB: o3.cbguide-476.cbischannel-32453.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails