Exeter Hotel

Adresse: Tryggvagata 12, 101 Reykjavik
Beliggenhet: Reykjavik sentrum
Vis kart

Hotell | Velkommen til designhotellet på havnen som på moderne vis fanger områdets historie. Her har du og selskapet ditt gangavstand til det meste og en komplett opplevelse med bar, restaurant, gym, avslapningsområde og gårdsplass.

Moderne designhotell med herlig havnebeliggenhet
Dette designhotellet i Reykjaviks gamle havn byr på en minneverdig og fargerik innkvartering. Bygningen ble opprinnelig bygget i 1904 som et lager på havnen, og har siden blitt brukt til handel samt overnatting. I 2018 ble det forvandlet til dette industrielt pregede hotellet. Mange detaljer er i metall, materialer som betong og tre er fremtredende. Moderne kunst på veggene gir farge til opplevelsen, og overalt liver smakfull belysning opp rommene.

Exeter har alt du kan kreve av et moderne hotell: restaurant, bar, treningsrom, sauna – til og med et bakeri. Beliggenheten i den gamle havnen er perfekt ettersom dette området har blitt en viktigere og viktigere del av det moderne Reykjavík. Samtidig er du i nærheten av alle byens viktigste attraksjoner; det er ikke engang en kilometer til den ruvende Hallgrimskirkja.

Hotellet har også en koselig bakgård som du har tilgang til fra rekreasjonsområdet – perfekt til når du ønsker å kjøle deg ned etter trening og badstue.

Godt å vite om hotellet
● Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
● Frokost er inkludert.
● Hotellet har eget bakeri.
● Treningssenter og badstue finnes.
● Kjæledyr er ikke tillatt.
● Parkering under hotellet.
● Rom for personer med funksjonshemming finnes.

Industriell innredning med fingerspissfølelse
Rommene har en industriell, moderne stil. Bygningens historie som en del av den gamle havnen går igjen i materialvalgene. Små detaljer som minner om nærhet til sjøen og fiske. Moderne, ofte fargerike kunst på veggene skaper minneverdige kontraster.

Alle rom har
● Smart-TV.
● Bad med dusj.
● Telefon og safe.
● Kaffe- og tekoker.
● Minikjøleskap og skrivebord.
● Hårføner.
● Barneseng valgfritt.

Restaurant Treningsrom

Kundeevalueringer

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 5 Antall rom: 106 Antall barer: 1 Badstue Bagasjeoppbevaring Heis Trådløst internett 24-timers innskjekking Oppbevaringsbokser
Informasjon om bygning
Sist renovert år: 2018 Bygget i år: 1904
Spise og drikke
Bar Restaurant
Fritidsfasiliteter på området
Treningsrom
Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-476.cbischannel-32453.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails