Fosshotel Hekla

Adresse: Brjánsstaðir, 801 Selfoss
Beliggenhet:
Vis kart

Hotell | Dette tidligere familieeide hotellet har beholdt småskala-ånden. Her bor du et stykke fra det sydlige Islands byer (25 minutter til Selfoss), men til gjengjeld er du nærmere naturen og severdighetene området har å by på, som den populære Gylne sirkelen.

Et koselig opphold nærmere naturen
På Fosshotel Hekla har gjestene utsikt, ikke over en turistfylt by, men over viddene på søndre Island og selvfølgelig mot vulkanen Hekla som ruver i horisonten og har gitt hotellet sitt navn. Også vulkanene Eyjafjallajökull og Fimmvörðuháls ligger i nærheten. Atmosfæren på Fosshotel Hekla er derfor mer som på en gård på landet enn et stort hotellkompleks.

Fra Fosshotel Hekla er det kort vei til mange av aktivitetene og severdighetene det sydlige Island har å by på. Mange arrangører tilbyr rideturer i området, Urridafoss ligger bare en drøy mil fra hotellet, og med bil er du bare 45 minutter fra den berømte Gylne sirkelen. Til sentrum i nærmeste tettsted, Selfoss, er det 15 minutter.

Det legges vekt på det lokale og naturnære, og dette forsterkes i hotellets restaurant, som serverer tradisjonell islandsk mat laget av råvarer levert av områdets bønder og fiskere. Gjestene setter som regel stor pris på kvaliteten på både middagen og frokosten.

På grunn av avstanden til tettere bebyggelse er området mindre opplyst, så hvis du er her på riktig tid av året, er det større sjanse for å se nordlyset. Og hvorfor ikke prøve å se det fra hotellets utendørs badestamp? Hvis det blir for kaldt ute, kan du i stedet varme deg i salongen, der det alltid brenner på peisen.

Godt å vite om hotellet
● Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
● Gratis parkering.
● Utendørs basseng tilgjengelig.
● Frokostbuffe tilbys som tilvalg.
● Rom tilrettelagt for funksjonshemmede er tilgjengelig.

Stemningsfulle rom som passer til omgivelsene
Rommene på Fosshotel Hekla har alt et moderne hotellrom skal ha, innpakket i en mer klassisk stil, som stemmer overens med hotellets atmosfære og den omkringliggende landsbygda. Du kan forvente deg jordfarger og en koselig stil.

Alle rom har
● Gratis Wi-Fi.
● Privat bad med dusj.
● TV.
● Radio.

Kundeevalueringer

Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-476.cbischannel-32453.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails