Skuggi Hotel

Adresse: Hverfisgata 103, 103 Reykjavik
Beliggenhet: Reykjavik sentrum
Vis kart
Gjestenes vurdering: 100% 3 av 3 anbefaler (2 kundeevalueringer)

Hotell | Skuggi Hotel ligger i østre utkant av sentrum, i samme gate som Islands nasjonalmuseum og nasjonalteater. Handlegaten Laugavegur, innendørs- og utendørsbadet Sundhöllin og Hallgrímskirkja er noen av attraksjonene som ligger i gangavstand.

Elegant hotell inspirert av naturkrefter
Skuggi Hotel ligger i bydelen Skuggi langs Hverfisgata, som i begynnelsen av 1900-tallet var en av byens viktigste gater. I Hverfisgata ligger blant annet Islands nasjonalmuseum og nasjonalteater. Du har også kort vei til handlegaten Laugavegur. Foruten butikker finnes det blant annet kafeer, restauranter og gallerier her.

I gangavstand finner du også Sundhöllin, Reykjavíks eldste offentlige bad. Her er det både innendørs- og utendørsbasseng, og fra soldekket kan du se Hallgrímskirkja (dit du også kan gå hvis du vil det).

Hotellet er inspirert av den islandske fotografen Ragnar Axelssons bilder av islandsk natur og jegere, fiskere og bønder, som bor og jobber nær polområdene, på grensen til hva som er mulig. Allerede i resepsjonen treffer du på en enorm versjon av et av bildene hans. Akkurat som fotografiene går hotellet i grått. «Grått» høres kanskje ikke så inspirerende ut, men ingenting kunne vært lengre fra sannheten; hotellet er svært varmt og elegant.

Godt å vite om hotellet
• Avstand til sentrum: I østre utkant av sentrum.
• Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
• Døgnåpen resepsjon.
• Heis.
• Safe i resepsjonen.
• Gratis gjesteparkering.

Koselig, med Island som inspirasjon
Akkurat som resten av hotellet er rommene inspirert av Ragnar Axelssons bilder. Over hver seng er det et sitat fra Axelssons bok Behind the Mountains, og det ligger et eksemplar av boken i hvert rom. Alle rom har parkettgulv og er dempet og koselig innredet i grått.

Alle rom har
• Gratis Wi-Fi.
• Privat bad med dusj.
• Kaffemaskin/tekoker.
• TV.
• Telefon.

”Savnet minibar, ”

Anbefalt fra guran
Norge Norge (tys 17 mai 2016)

”dobbeltrommet var litt lite uten særlig oppbevaringsmuligheter. Måtte bruke koffertene til det. Vi var i 8 netter, så vi savnet ei hylle og et lite bord. Standarden ellers var helt fin, nydelig bad og supert renhold. sengetøyskift annenhver dag, håndklær hver dag.”

Anbefalt fra ifa
Norge Norge (tor 12 nov 2015)

Gjestenes vurdering 100%

(3 av 3 anbefaler)
Totalvurdering 4,3 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Fasiliteter 3,7 av 5
Rengjøring 4,7 av 5
Prisgunstig 4 av 5
Service 5 av 5
Frokost 4,3 av 5

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 4 Antall rom: 100 Antall barer: 1 Bagasjeoppbevaring Heis Trådløst internett 24-timers innskjekking Oppbevaringsbokser
Informasjon om bygning
Bygget i år: 2015
Spise og drikke
Bar

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
12:00
Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-476.cbischannel-32453.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails