Overnatting i Island - 44 treff

Ditt søk: Du har ikke valgt datoer eller antall rom ennå (viser 1-20 treff 44)
44 overnattinger
Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Gjestenes vurdering: 100% (8 av 8 anbefaler)
Hotell | Et enkelt, eldre mellomklassehotell med god service og hyggelig personale. Hotellet ligger rolig til i en sidegate til hovedgaten, ca. 700 meter fra sentrum. Bare gå ned bakken hotellet ligger i og følg Laugavegur inn mot bykjernen.
Restaurant

Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Gjestenes vurdering: 100% (6 av 6 anbefaler)
Hotell | Hva med et hotell i Reykjaviks handlegate nummer en, Laugavegur? Hotellet har en avslappet atmosfære med moderne, nordisk interiør og er selvfølgelig et perfekt utgangspunkt til byens restauranter, barer, butikker, kafeer og kultur.

Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Gjestenes vurdering: 91% (182 av 201 anbefaler)
Hotell | Et moderne hotell med perfekt beliggenhet. Fra restauranten har du en flott panoramautsikt over byen, havet og de omkringliggende fjellene. Hotellet ligger i hjertet av Reykjavik, men i et rolig område. Tvers over gaten ligger det berømte konserth...
Restaurant

Hotell | På dette hotellet bor du midt i Reykjavíks kreative kvarter, én gate fra sjøen i nærheten av havneområdet. Hotellet har lånt fra 70-tallet når det gjelder innredning og skapt et møtested der du kan treffe både andre gjester og lokalbefolkningen.
Restaurant

Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Gjestenes vurdering: 86% (92 av 107 anbefaler)
Hotell | Hotell Klöpp er et enkelt, eldre og hyggelig hotell med en sentral beliggenhet. Hotellet ligger i en sidegate ut fra Reykjaviks største handlegate, Laugavegur – i nærheten av sentrumskjernen og Reykjaviks severdigheter.

Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Hotell | Velkommen til et moderne og avslappende hotell midt i Reykjaviks berømte shoppinggate, Laugavegur. Her har dere en friskt og praktisk krypinn som ligger rett ved byens hovedpulsåre, nær restauranter, butikker, barer og kultur.
Restaurant

Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Gjestenes vurdering: 93% (27 av 29 anbefaler)
Hotell | Et lyst og moderne hotell i den rolige østlige utkanten av sentrum. Her kan du nyte fred og ro samtidig som Reykjavik sentrum og byens attraksjoner, som Hallgrimskirken, kun er en kort spasertur unna.
Restaurant

Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Gjestenes vurdering: 88% (135 av 154 anbefaler)
Hotell | Et hotell med en avslappet atmosfære og perfekt beliggenhet ved Ingólfstorg, i hjertet av den gamle sentrumskjernen. Hotellet er delvis renovert og byggets ulike deler varierer i karakter på en sjarmerende måte.

Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Gjestenes vurdering: 76% (13 av 17 anbefaler)
Hotell | CenterHotel Skjaldbreið ligger i en eldre bygning i Reykjaviks gamle bykjerne. Her tilbys det enkel overnatting i sentrum, rett ved hovedgaten Laugavegur, med kort avstand til bylivet og mange av Reykjaviks attraksjoner.

Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Gjestenes vurdering: 89% (17 av 19 anbefaler)
Hotell | Hótel Thingholt er et designhotell midt i Reykjavík sentrum. Hotellet ligger parallelt med Reykjavíks største handlegate, Laugavegur, og preges av sin moderne islandske design signert den islandske arkitekten Gulla Jonsdottir.
Restaurant

Gjestenes vurdering: 100% (8 av 8 anbefaler)
Hotell | Et sentralt hotell gjennomsyret av grønne holdninger i alt fra restaurantmaten til såpen. Hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Reykjavíks største handlegate med fjellet Esja liggende i bakgrunnen.
Restaurant

Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Gjestenes vurdering: 80% (8 av 10 anbefaler)
Hotell | Hotell Baron er et komfortabelt hotell som ligger ved vannet med utsikt til Faxaflóifjorden i sentrum av Reykjavik. Hotellet har hyggelige og enkelt møblerte rom. Alle rom har egen dusj/toalett, TV, telefon og trådløs Internettilkobling.
Restaurant

Sydlige Island
Sydlige Island  Kart
Hotell | Dette hotel ligger smukt ud til fjorden Fáskrúðsfjörður med udsigt til fjeldtoppe og græsklædte dale. Hotellet er designet med sans for detaljen og har til huse i fire historiske bygninger. I 2016 vandt hotellet European Heritage Awards.

Sydlige Island
Sydlige Island  Kart
Hotell | Et hotell i toppmoderne stil, en oase midt ute på sørøstre Islands karrige vidder. Beliggenheten er utmerket for turer til regionens kanskje to største severdigheter: Skaftafell nasjonalpark og isbresjøen Jökulsarlon, som har gitt hotellet sitt na...

Hotell | Dette tidligere familieeide hotellet har beholdt småskala-ånden. Her bor du et stykke fra det sydlige Islands byer (25 minutter til Selfoss), men til gjengjeld er du nærmere naturen og severdighetene området har å by på, som den populære Gylne sir...

Hotell | Velkommen til dette landlige og sjarmerende hotellet ved Kirkufjell på den vakre halvøya Snæfellsnes. Her bor du komfortabelt midt i naturen med utsikt over Faxaflóibukten i enkle, men koselige rom i et hotell med sterk miljøprofil.

Hotell | Velkommen til et hotell i hjertet av Europas hvalsafari-hovedstad Húsavik. Her bor du komfortabelt med gangavstand til havnen og spiser på en førsteklasses restaurant med hval-tema. Rommene er av høy standard med elementer i mørkt tre.

Reykjavik sentrum
Reykjavik sentrum  Kart
Gjestenes vurdering: 100% (1 av 1 anbefaler)
Hotell | Et sentralt beliggende og hyggelig mellomklassehotell. Hotel Lind ligger en kort spasertur fra Laugarvegur, Reykjaviks største handlegate. Hotellet er nylig renovert og har en spesiell designetasje.
Restaurant

Hotell | Dette hotellet gir deg en ny opplevelse med sin prisbelønte arkitektur. Hotellet glir behagelig inn i omgivelsene nær Mývatn-sjøen, og rommene inngir en luftig, skandinavisk følelse, enten du bor der på grunn av hotellet eller det vakre området ru...

Sydlige Island
Sydlige Island  Kart
Hotell | Fosshotel Nupar tilbyr en moderne opplevelse med en storslagen utsikt over lavafeltene. Hvis du er på vei til eller fra Reykjavik langs Rute 1, passer det perfekt å overnatte her, midt ute på de sør-islandske, karrige viddene øst for byen.


Build: 10.08.2020 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-476.cbischannel-32453.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: AccommodationResult, Action: Index