Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
img1

Bordbestilling i Reykjavik

Det islandske kjøkkenet har sin opprinnelse i Islands rene natur og kun det beste er godt nok. Førsteklasses råvarer som kommer fra nærliggende fiskevann, den rene landsbygda og de varme veksthusene er basisvarer hos byens mange restauranter.

img1

Bordbestilling i Reykjavík

Det islandske kjøkkenet har sin opprinnelse i Islands rene natur og kun det beste er godt nok. Førsteklasses råvarer som kommer fra de nærliggende fiskevannene, den rene landsbygda og de varme veksthusene er basisvarer hos byens mange restauranter.

Bordbestilling
Bordsbestilling, kun 195,-

Det islandske kjøkkenet har sin opprinnelse i Islands rene natur og kun det beste er godt nok. Førsteklasses råvarer fra de nærliggende fiskevannene, den rene landsbygda og de varme veksthusene er basisvarene hos byens mange restauranter. La deg friste av lekre internasjonale menyer eller av ekte islandsk husmannskost som kan være en opplevelse i seg selv. Bestill bord gjennom oss for å være sikker på at det ikke er fullt. Dere får da 15% rabatt på hele regningen, inklusiv mat og drikke.


Obs! Dette gjelder ikke gruppebestillinger. Max 8 personer per booking. 
 


Resturant SjavarGrillid

Sjavargrillid er en av byens beste restauranter. Den er innbydende og tilbyr en uformell atmosfære og sentral beliggenhet. Grill Taste of Island og Grill Lobster Feast er to av menyens høydepunkter.

 

 
Fish Company

Fish Company hører til en av Reykjaviks beste restauranter. De to menyvariantene Around Iceland og Around the World gir mye for pengene og er populære.

 Gallery Restaurant

Gallery Restaurant er godt kjent i Reykjavik for sin gourmetmat og årgangsvin. Flere forskjellige sorter whisky og brandy er også tilgjengelig. Her kan du også slappe av i den romslige salongen med skinnsofaer.

 

 
Kopar
En hyggelig restaurant som ligger ved havnen i Reykjavik. Maten er inspirert av islandske råvarer og den islandske naturen.


Restaurant Reykjavík

På Restaurant Reykjavík tilbys gode islandske måltider som er godt tilberedt.

 
Restaurant Mar
Restaurant har en sentral beliggenhet ved den gamle havnen. Her tilbys hovedsakelig havets delikatesser.


Restaurant Caruso
Restaurant Caruso ligger sentralt i Reykjaviks sentrumskjerne og serverer både islandske retter og mat inspirert av Middelhavet.
 
Food Cellar

Maten faller innenfor en islandsk brasserie-kategori, elegant tilberedt av våre dyktige og entusiastiske kokker, av de beste ingrediensene Island har å by på.
Kom og opplev vår Secret Menu som løfter spiseopplevelsen til nye høyder.Matwerk Kitchen
New Nordic kitchen with a fusion twist.
 
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström