Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
Den gylne sirkel, varme bad og nordlyset

(J03)

 

Utnytt hvert minutt av turen rundt Den gylne sirkel med denne utflukten som kombinerer vakker natur med varme geotermiske bad, kulinariske opplevelser og jakt på nordlyset! Turen starter med henting ved overnattingsstedet i Reykjavik. Herfra reiser dere i en liten buss gjennom Thingvellir mot Fridheimar gård, hvor du får lære om hvordan geotermisk varme brukes i islandske drivhus. Nyt opplevelsen av å være i et drivhus hvor det bugner av velduftende tomater – og deretter innta en deilig tomatsuppe omgitt av tomatplantene.

Neste punkt på programmet er Gullfoss. Dette er et imponerende fossefall som faller i to omganger, totalt 32 meter, ned i en ravine som er 20 meter bred. Hele fossefallet er 2500 meter langt. Turen går videre til det geotermisk aktive geysirområdet i Haukadalur. Området er kjent for sine varme kilder og den verdensberømte geysiren Geysir med sin hakket mer aktive nabo, Strokkur. Strokkur spruter damp og kokende varmt vann hele 25-30 meter opp i luften hvert femte minutt!

Etter å ha beundret naturens underverker i Haukadalur, drar dere til Efstidalur gård hvor det bys på hjemmelaget skyr is før tiden er kommet for et varmt geotermisk bad ved Fontana Spa. Fontana er et anlegg som består av basseng og dampbad som kompletterer hverandre på en utmerket måte og skaper en naturlig og unik spa-opplevelse. Her kommer du tett innpå de geotermisk varme kildene. Dere får se, høre og kjenne lukten av naturlig varme kilder samtidig som dere nyter den behagelige varmen og lar kroppen slippe spenningene.

Etter badet venter en to retters middag på den lokale restauranten Lindin, som har spesialisert seg på vilt. Gode og mette drar dere tilbake mot Reykjavik, men stopper underveis for å prøve å få øye på nordlys som danser over himmelen.

 

 

PRIS 2018:

3.000 NOK

 

PRIS 2019:

3.000 NOK (jan - apr)

 

Inngår: Lunsj på Fridheimar gård, skyr is på Efstidalur gård og en bedre middag og sjokolademousse på Lindin Restaurant. Entré til Laugarvatn Fontana Spa og håndkle. Guidet tur på engelsk. Henting ved hotell i Reykjavik.

 
Periode: 15. september – 1. april: mandag, onsdag, lørdag, søndag.
Lengde: 10-11 timer.
Aldersgrense: Minimum 10 år.
Barnepriser: Ja 

Øvrig informasjon: Ta med varme klær, regntøy, gode sko og badetøy. Drikke er ikke inkludert. Vær oppmerksom på at nordlyset er et naturfenomen og vi kan derfor ikke kan garantere at denne delen av utflukten gjennomføres.

 

Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, «Søk utflukter på Island».

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström