Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
Langjökull Isgrotte

(A15)

 

Opplev en isbre fra innsiden i den spesialbygde isgrotten i breen Langjökull, 1260 meter over havet.

Turen starter ved BSÍ bussterminal i Reykjavik hvor du tar plass på bussen som tar dere med til Langjökullbreen, Islands nest største isbre. Det er bare breen Vatnajökull som er større. Langjökullbreen dekker 950 km2 og på flere steder er isen nesten 600 meter tykk. Breens høyeste punkt ligger 1420 meter over havet.  Fra Reykjavik går ferden gjennom et fantastisk landskap mot Vest-Island. Underveis besøker dere Europas største geotermiske varmekilde Deildutunguhver og fossefallet Hraunfoss. Turen tar dere deretter gjennom de små og fortryllende bjørkeskogene i Húsafell hvor dere tar et lunsjstopp.

Ved kanten av Langjökull byttes bussen ut med en spesialdesignet monsterbil med 8-hjulstrekk som tar dere med til isgrottens inngang. Følg den engelsktalende guiden inn i grotten gjennom opplyste tuneller. Under en 45-minutters guidet tur i isgrotten får du lære mer om isbreer og se flere isformasjoner som har blitt til i løpet av hundrevis av år. Ettersom du tar deg videre langs tunellen og dypere inn i grotten, endres isens farge til magisk dyp blå. Her ligger tre store rom: en utstillingssal, en kafe og et kapell. Isgrotten ligger 30 meter under overflaten og strekker seg 200-300 meter inn i breen. Dette gjør grotten til en av verdens aller største menneskeskapte byggverk i is.

Etter en spennende og begivenhetsrik dag kommer dere tilbake til Reykjavik omtrent klokken 18:00.

 

  

Pris 2019:

2.480 NOK


Inngår: Guidet rundtur på engelsk. 1-1,5 timers kjøring i en ”monsterbil” med 8-hjulstrekk. Entré til isgrotten. Henting ved hotell eller overnattingssted i Reykjavik.

 
Periode: Året rundt, daglig.
Lengde: 9 timer.
Barnepriser: Ja

Øvrig informasjon: Lunsj er ikke inkludert, men vi gjør et lunsjstopp. Kle deg i varme og behagelige klær som er gode å gå i. Vær oppmerksom på at programmet kan endres på grunn av uforutsette vei- eller vær-forandringer.

 

Bestill utflukter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND”.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström