Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
Nyheter
Helikoptertur over Den gylne sirkel


Opplev den berømte turen rundt Den gylne sirkel fra et helikopter. Fly over nasjonalparken Thingvellir og se stedet hvor det europeiske kontinentet møter det amerikanske. Nyt den spektakulære utsikten over fossefallet Gullfoss og gå ned for landing på isbreen Langjökull. Helikopterturen starter på Reykjaviks innenriksflyplass som ligger omtrent fem minutter fra sentrum. Før avgang presenterer piloten helikopteret og hvordan det fungerer.

Turen starter med en runde over Thingvellir nasjonalpark hvor den islandske nasjonalforsamlingen, Alltinget, ble grunnlagt i år 930. Dette er også stedet hvor de store tektoniske platene under Amerika og Europa møtes og skaper ett spennende landskap.

Dere fortsetter flyturen over øde svart sand, månelandskap, forbi vulkanen Skjaldbreidur, det geotermiske området Geysir og det spektakulære fossefallet Gullfoss. Utsikten ovenfra er noe helt for seg selv, et syn du aldri før har sett. Høydepunktet nås når dere lander på isbreen Langjökull som ellers bare er mulig å nå via fjellveier i høylandet. Gå ut av helikopteret og ned på isen. Trekk inn den rene, friske luften og nyt de unike omgivelsene.

Etter bilder er tatt og øyeblikket foreviget har dere tid til å gå en kort tur før det igjen blir ombordstigning og piloten tar dere med tilbake til byen og Reykjavik innenriksflyplass.

 

 
Pris 2017:
10.310 NOK

 

Inngår: 1 time og 10 minutters guidet flytur på engelsk.


Periode: Året rundt, daglig.
Lengde: 1,5-2 timer (1 time og 10 min flytur).
Minimum antall deltakere: 3 voksne
Møteplass: Reykjaviks innenriksflyplass.
Barnepriser: Barn opp til 2 år reiser gratis dersom de sitter på fanget til en forelder. Barn opp til 12 år gis 25% rabatt.
Øvrig informasjon: Vinterstid anbefaler vi varme klær, lue, hansker og komfortable sko. Solbriller bør tas med året rundt.

Denne utflukten kan bestilles ved forespørsel.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström