Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
Helikoptertur over Ild og Vann

(M01)

 

Is- og ildutflukten er en av de mest unike opplevelsene vi tilbyr. Her kombineres noen av våre mest populære helikopterturer for å skape en enestående utflukt og turens høydepunkter er to minneverdige landinger, en på en isbre og en på en vulkan!
Eventyret starter på Reykjaviks innenriksflyplass. Derfra tar helikopteret oss til isbreen Þórisjökull hvor vi gjør dagens første landing. På vei til breen flyr vi over Islands høyeste fossefall: Glymur. Nyt et syn fra luften som vanligvis krever flere timers vandring! Etter å ha gått inn for landing på isbreen byr muligheten seg til å gå en tur, forevige stunden med flotte bilder, kaste snøballer, lage engler i snøen eller helt enkelt nyte utsikten mens du trekker inn den kjølige og friske luften.
Turen fortsetter til Þingvellir nasjonalpark, som er en av attraksjonene langs den berømte Gylne Sirkel. Dette er et historisk sted for den islandske nasjonalforsamlingen og et område hvor du finner Islands største naturlige innsjø. Her får du se hvordan den eurasiske og nordamerikanske kontinentalplaten beveger seg fra hverandre fra den best tenkelige vinkelen: ovenfra.
Dagens andre landing skjer i det geotermiske området Hengill, som har fått navnet sitt fra vulkanen Hengill. Området ligger i en avsidesliggende dal som kun er tilgjengelig etter et par timers vandring eller med helikopter. Her finner du varme kilder og kokende gjørmehull som du kan komme tett innpå. Det er et magisk sted som er vakkert året rundt. Denne landingen er også en del av vår geotermiske utflukt og utflukten fossefall og daler.

Severdigheter: Isbreen Þórisjökull, fossefallet Glymur, Þingvellir nasjonalpark og det geotermiske området Hengill.
 
  

Pris 2018: 
9.950 NOK

 

Pris 2019: 
9.950 NOK (jan - mar)

 

Inngår: Guidet (engelsk) flytur på 110-140 min, inklusive 2 stop. Hvorav 60–80 minutter er guidet helikopterflyving, 15 minutter brukes på en isbre og det blir en 15 minutters landing ved ett avsidesliggende geotermisk område på en gammal vulkan.


Periode: Året rundt, daglig.
Lengde: 110-140 minutters, hvorav 60-80 minutter guidet flytur på engelsk og 2 stoppe 15 minutter. 
Minimum antall deltakere: 2 voksne
Møteplass: Reykjaviks innenriksflyplass.
Barnepriser: Barn opp til 2 år reiser gratis dersom de sitter på fanget til en forelder. Barn opp til 12 år gis 25% rabatt.
Øvrig informasjon: Vinterstid anbefaler vi varme klær, lue, hansker og komfortable sko. Solbriller bør tas med året rundt.

Denne utflukten kan bestilles ved forespørsel.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström