Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
Den gylne sirkelen med varme bad

Denne dagsturen er perfekt for deg som vil kombinere historie, naturfenomener og herlig avslapping.
(A13)

 

Turen går fra Reykjavik til majestetiske Gullfoss, som av mange regnes som Islands aller vakreste fossefall. Fossen faller i to etapper, og du kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen.

Like ved Gullfoss finner du det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og du får flere sjanser til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Du får kjenne jordens indre krefter rett under føttene når du rusler rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder.

Utfluktens neste stopp er den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir er forskyvningen som oppstår når de to kontinentene glir sakte fra hverandre, svært tydelig.

 

Til slutt tas du med ned til stranden for å nyte et naturlig dampbad på nyrenoverte Laugarvatn Fontana – et anlegg som består av en sammenkobling av bad og dampbad som kompletterer hverandre i en deilig blanding for å skape en naturlig og unik spaopplevelse. Her kommer man tett innpå de geotermiske varme kildene og i gulvet på dampbadet finnes det spesielle innebygde kratere. Gjestene får se, høre og kjenne lukten av naturlig varmekilder samtidig som man nyter den behagelige varmen.

 

 

Pris 2019:

1.080 NOK

 

Inkludert: Busstransport, guide og inngang til utendørs spa med geotermisk dampbad. Du hentes ved overnattingsstedet 30 minutter før avgang. Ettersom du reiser med en større buss under utflukten, er det mulig at avstigningen ikke skjer i direkte tilknytning til hotellet på grunn av smale gater.

 
Varighet: 9 timer (hvorav cirka 1 time ved Fontana dampbad)

Periode: Hele året; daglig. 
 

Bestill utflukter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND”.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström