Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
Kjør superjeepen selv! Sørkysten & Isbreer

(K04)

 

Avreise fra Reykjavik. Dere kjører gjennom landskapet sør på Island for å nå dagens første stopp, Seljalandsfoss. Derfra tar dere en fjellvei og krysser noen elver på vei mot isbrelagunen Gígjökulls som er breen Eyjafjallajökulls utløp. Eyjafjallajökull ble berømt og beryktet i 2010 da vulkanen hadde ett utbrudd som forårsaket kraftige flyforsinkelser i store deler av verden. Gígjökull var tidligere en mye større isbre enn i dag og dannet en isbrelagune. Etter vulkanutbruddet endret breen seg dramatisk, og en flom vasket rett og slett bort lagunen.

Etter å ha opplevd denne tidligere islagunen kjører dere videre langs sørkysten og får muligheten til å besøke mange vakre naturområder. Noen av disse er landsbyen Vík, stranden Reynisfjara, fuglefjellene på Dyrhólaey, bretungen Sólheimajökull, isbreen ved Mýrdalsjökull, fossen ved Skógafoss og de svarte strendene ved Sólheimasandur.
Etter en hendelsesrik dag går turen tilbake mot Reykjavik. 
 

  

Pris 2019:

9.095 NOK (jan-15 mai; pakker for 1-7 personer)

9.870 NOK (16 mai-sep; pakker for 1-7 personer)

 

Inkludert: Henting og avlevering av bil, GPS koordinater til naturskjønne ruter og en brosjyre med en detaljert reiserute. Super CDW er også inkludert og senker egenandelen er 500 Euro per bil. Kjøreavstanden i løpet av dagen er omtrent 450 km.

Tilvalgsmuligheter: Det er mulig å bestille en instruktør til denne utflukten til en ekstra kostnad, samt å betale for en full tank med diesel på forhånd. Det kan være en praktisk løsning om dere vil unngå å stoppe for å fylle tanken før bilen leveres tilbake.

Periode: Hele året, daglig.
Varighet: 10–11 timer.
Vanskelighetsgrad: 2 = lett, på en skala fra 1–5
Annet: Varme klær, vanntett jakke/bukse, lue, hansker og gode turstøvler anbefales. Guiden kan ta over rattet og kjøre de strekningene dere selv ikke ønsker å kjøre.
Krav: Gyldig førerkort og en minstealder på 25år kreves for å få kjøre/leie en bil.

Kjøretøy:

ISAK 4x4 modifisert Land Rover Defender med 38-tommers dekk, kompressor, VHF langdistanse radio, snorkel og alle tilbehør som kan tenkes behøves for å ta seg dypt in i det islandske høylandet. I bilen er det er plass til 7 personer uten bagasje eller 5 personer med bagasje.

Merk:

Vær oppmerksom på at programmet kan endres på grunn av uforutsette vei- eller værforandringer. Avstanden som tilbakelegges og tiden som brukes, er avhengig av hvor ofte og hvor lenge dere stopper under utflukten.
Vi anbefaler at dere starter turen tidlig på morgenen for å oppleve mest mulig i løpet av dagen.

Bestill utflukter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND”.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström