Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
Nyheter
Kjør superjeepen selv! Fjallabak Sør

(K01)

 

Denne praktfulle dagsturen lar dere oppleve sørkystens mest omtalte natur langs fjellveien Sørlige Fjallabak, i en egen superjeep. Utflukten byr på fantastiske naturopplevelser som majestetiske isbreer, fargerike ryolit-fjell, svart lavasand og Mælifellssandurs grå mose.

På morgenen plukkes dere opp på hotellet og tas med til bilutleien hvor dere får instruksjoner og henter en superjeep. Dagen starter ved at dere følger hovedveien sørover til byen Hella med gården Keldur. Dere legger sivilisasjonen bak dere og kjører inn i det sørlige Fjallabak som er ett avsidesliggende høylandsområde. Nyt de vakre omgivelsene på veien til innsjøene Áltfavatn og Hvanngil, to rofyllte og minneverdige steder.

Etter Hvanngil går turen sørover mot ørkenen Mælifellssandur med sin svarte sand, som ligger i høylandet, før dere kjører videre nordover mot isbreen Mýrdalsjökull. Dette er ett særegent område som tilbyr grønne fjell og svart sand.

Ruten tar dere ned fra høylandet langs den vakre ravinen Markárfljótsgljúfurs med sine dype elveleier og dalen Fljótshlíð med flotte fossefall. Fljótshlíð er ett jordbruksområde på Sør-Island som omkranses av noen av verdens mest aktive og kjente vulkaner. Dagens siste del av superjeepturen skjer på hovedveien fra Hvolsvöllur til Reykjavík.
 

 
Pris 2017:
10.385 NOK (aug, pakker for 1-7 personer) 
9.570 NOK (sep, pakker for 1-7 personer)
 
Inngår: Henting og avlevering er inkludert, det samme er GPS koordinater til naturskjønne veier og en brosjyre med en detaljert reiserute. Super CDW er også inkludert og senker egenandelen til 500 EUR per bil.

Tilvalgsmuligheter: Det er mulig å bestille en instruktør til denne utflukten til en ekstra kostnad, samt å betale for en full tank med diesel på forhånd. Det kan være en praktisk løsning om dere vil unngå å stoppe for å fylle tanken før bilen leveres tilbake.

Periode: 1 juli - 15 september, daglig.
Lengde: 10-11 timer.
Distanse: Kjøreavstanden i løpet av dagen er omtrent 400 km.
Vanskelighetsgrad: 2 av 5.
Krav/spesifikke krav: Gyldig førerkort kreves for å få kjøre/leie en bil og minstealderen er 25 år.

Om Superjeepen:
Bilen er en ISAK 4x4 modifisert Land Rover Defender med 38-tommers dekk, kompressor, VHF langdistanseradio, snorkel og alle andre tilbehør som kan tenkes behøves for å ta seg dypt in i det islandske høylandet. I bilen er det er plass til 7 personer uten bagasje og instruktør.

Øvrig informasjon:
Vær oppmerksom på at programmet kan endres på grunn av uforutsette vei- eller værforandringer. Avstanden som tilbakelegges og tiden som brukes, er avhengig av hvor ofte og hvor lenge dere stopper under utflukten. Kostnaden for drivstoff er ikke inkludert i prisen. Kle dere i varme og behagelige klær og ha gode tursko. Ta med regnjakke og bukse samt hansker og lue.

Bestill utflukter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND”.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström