Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
Kjør superjeepen selv! Landmannalaugar

(K03)

 

Gjør dere klare for en spennende utflukt med superjeep som tar dere langs Islands sørkyst og det flotte høylandsområdet Landmannalaugar. Dere kommer til å krysse åser og fjell, bekker og grunne elver. Ta med badetøy, for et bad i de naturlige kildene langs veien er vanskelig å motstå.

På morgenen plukkes dere opp på hotellet og tas med til bilutleien hvor dere får instruksjoner og henter en superjeep. Legg byen bak dere og kjør langs den vakre sørkysten til grensen mot høylandet. Ta Dómadalursvägen inn i høylandet og opplev et minneverdig landskap bestående av fjell og lavafelt.


Tilbring den første delen av dagen i nordlige Fjallabak. Stopp ved den koboltblåe dype kraterinnsjøen Ljótipollur fra 1477 og innsjøen Frostastaðavatn på vei til høylandsparadiset Landmannalaugar.

Landmannalaugar er ett paradis for gåturer og ett naturskapt under, som ligger i en dal mellom fargerike fjell ved kanten av ryolit-feltet. Her finner dere blant annet fargerike fjell og naturlige geotermiske varme kilder. Selv om området ligger omtrent 600 meter over havet, er klimaet mildt og elvebredden er dekket av blomster og gress. Ta bena fatt, utforsk omgivelsene og ta ett bad i en av Islands mest kjente varme kilder som ligger i midten av Landmannalaguar.
Etter ett par timer i Landmannalaugar, følger dere en annen vei til hovedvei 1. Underveis anbefaler vi å ta en avstikker til den vakre dalen Þjórsárdalur.
 

  

Pris 2019:

9.870 NOK 

 

Inngår: Henting og avlevering er inkludert, det samme er GPS koordinater til naturskjønne veier og en brosjyre med en detaljert reiserute. Super CDW er også inkludert og senker egenandelen til 500 EUR per bil.

Tilvalgsmuligheter: Det er mulig å bestille en instruktør til denne utflukten til en ekstra kostnad, samt å betale for en full tank med diesel på forhånd. Det kan være en praktisk løsning om dere vil unngå å stoppe for å fylle tanken før bilen leveres tilbake.

Periode: 20 juni – 15 oktober, daglig.
Lengde: 10-11 timer.
Distanse: Kjøreavstanden i løpet av dagen er omtrent 400 km.
Vanskelighetsgrad: 2 av 5.
Krav/spesifikke krav: Gyldig førerkort kreves for å få kjøre/leie en bil og minstealderen er 25 år.

Om Superjeepen:
Bilen er en ISAK 4x4 modifisert Land Rover Defender med 38-tommers dekk, kompressor, VHF langdistanseradio, snorkel og alle andre tilbehør som kan tenkes behøves for å ta seg dypt in i det islandske høylandet. I bilen er det er plass til 7 personer uten bagasje og instruktør.

Øvrig informasjon:
Vær oppmerksom på at programmet kan endres på grunn av uforutsette vei- eller værforandringer. Avstanden som tilbakelegges og tiden som brukes, er avhengig av hvor ofte og hvor lenge dere stopper under utflukten. Kostnaden for drivstoff er ikke inkludert i prisen. Kle dere i varme og behagelige klær og ha gode tursko. Ta med regnjakke og bukse samt hansker og lue.

Bestill utflukter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND”.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström