Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!

Kjør superjeepen selv! Den gylne sirkel

(K02)

 

Dersom dere bare har noen få dager på Island er denne dagsutflukten rundt Den gylne sirkel en perfekt mulighet til å oppleve naturen på egenhånd. Ta en avstikker langs det snødekte høylandsporet Kjölur, nyt litt luksus med ett bad ved Fontana Spa eller ta sjansen til å kjøre snøscooter på isbreen Langjökull!

På morgenen plukkes dere opp på hotellet og tas med til bilutleien hvor dere får instruksjoner og henter en superjeep. Dagens første stopp er Thingvellir Nasjonalpark som ligger 40 minutter øst for byen. Her ble blant annet Islands første nasjonalforsamling ble stiftet i år 930.

Fra Thingvellir går turen videre til Fontana Spa hvor dere kan nyte ett varmt utendørsbad på Islands nyeste spa. Her finnes også en tørrbadstue og badestamper med ulike temperaturer. Grip muligheten til å smake på deres hjemmelagde rugbrød, bakt i en varm kilde, med røkt ørret som er lokalt fisket.

Etter badet, kjører dere mot det verdensberømte geysirområdet med sine sprutende geysirer og turkise varme kilder, før reisen tar dere videre til majestetiske Gullfoss som ofte omtales som ”den gylne fossen".

Om dere har tid, anbefaler vi å ta en tur på den grove fjellveien Kjölur eller å ta en snøscootertur på Langjökull, Islands nest største isbre. Dagens siste stopp er de varme kildene i landsbyen Hveragerdi, sør på Island . På veien byr muligheten seg til å besøke kirken Skálholt og vulkankrateret Kerid. 
 

  

Pris 2019-20:
9.225 NOK
(pakker for 1-7 personer)

Inngår: Henting og avlevering er inkludert. Det samme er GPS koordinater til naturskjønne veier og en brosjyre med en detaljert reiserute. Super CDW er også inkludert og senker egenandelen til 500 EUR per bil.

Tilvalgsmuligheter: Det er mulig å bestille en instruktør til denne utflukten til en ekstra kostnad, samt å betale for en full tank med diesel på forhånd. Det kan være en praktisk løsning om dere vil unngå å stoppe for å fylle tanken før bilen leveres tilbake.

Periode: Året rundt, daglig.
Lengde: 10-11 timer.
Distanse: Kjøreavstanden i løpet av dagen er omtrent 450 km.
Vanskelighetsgrad: 2 av 5.
Krav/spesifikke krav: Gyldig førerkort kreves for å få kjøre/leie en bil og minstealderen er 25 år.

Om Superjeepen:
Bilen er en ISAK 4x4 modifisert Land Rover Defender med 38-tommers dekk, kompressor, VHF langdistanseradio, snorkel og alle andre tilbehør som kan tenkes behøves for å ta seg dypt in i det islandske høylandet. I bilen er det er plass til 7 personer uten bagasje og instruktør.

Øvrig informasjon:
Vær oppmerksom på at programmet kan endres på grunn av uforutsette vei- eller værforandringer. Avstanden som tilbakelegges og tiden som brukes, er avhengig av hvor ofte og hvor lenge dere stopper under utflukten. Kostnaden for drivstoff er ikke inkludert i prisen. Kle dere i varme og behagelige klær og ha gode tursko. Ta med regnjakke og bukse samt hansker og lue.

Bestill utflukter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND”.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström