Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
Nordlystur med Superjeep, Lavagrotter og Sjøkrepsmiddag

Kveldstur med superjeep hvor du kan oppleve fargesprakende nordlys, utforske lavagrotter og spise en deilig hummermiddag. Våre spesialguider henter deg ved hotellet med superjeep. Dere leter etter nordlyset (Aurora borealis) og kjører over lavafeltene ved Bláfjöll like utenfor Reykjavik. Vel fremme går dere ut av bilene og ned i lavagrottene for å oppleve de fantastiske formasjonene som ble skapt da lavaen strømmet fram under jorden. Det er en opplevelse å se lavaen som danner disse utrolige tunnelene, og som dessuten prydes av glitrende istapper i ulike størrelser og fasonger om vinteren. Minner for livet!

 

Etter besøket i underverdenen tar dere igjen plass i superjeepene og kjører videre til restauranten Rauda Husid i Eyrabakki på sørkysten, hvor det serveres en toretters middag (sjøkreps og dessert). Rauda Husid er en av Islands mest kjente fiskerestauranter, og er aller mest populær for sin hummermiddag. Dere nyter maten og fortsetter etterpå jakten på nordlyset som synes best når dere kommer unna lysene fra byen. På skyfrie, klare vinterkvelder kan dere med litt flaks oppleve dette fantastiske naturfenomenet hvor det grønne lyset danser rundt på himmelen med lynets hastighet. Et virkelig sterkt nordlys er et betagende og praktfullt syn.

 

Pris 2016: 

2.170 NOK


Inkludert: Grotteutforsking. Guidet tur med superjeep for å jakte på nordlyset. Toretters middag. Guiding på engelsk. Henting på overnattingssted i Reykjavik. Vanskelighetsgrad på en skala fra 1–5 (hvor 5 er vanskeligst): 2 = lett.

Periode: 1. okt–31. mars, daglig.

Varighet: ca. 6 timer.

Aldersgrense: 10 år.
Minimum: 2 personer.
Annet: Ta med varme og robuste klær, samt vanntett jakke/bukse. Gode tursko, lue og votter. Tilbake på hotellet etter midnatt.

 

Bestill utflukter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND”.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström