Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
ATV & Hvalsafari med RIB-båt

(H03)

 

Utforsk Reykjaviks fjellandskap på en firehjuling og nyt den kriblende følelsen av en fartsfylt hvalsafari i en RIB-båt.


Del 1: ATV-kjøring på Island
Dagen starter med henting ved hotellet før vi tar deg med til vår leir like utenfor Reykjavik. Her får du og resten av deltakerne en sikkerhetsgjennomgang og instruksjoner før dere setter avgårde mot Hafrafell på våre firehjulinger. Turen tar en time og dere kjører blant annet forbi innsjøen Hafravatn som ligger 14 km fra Reykjavik, før dere svinger inn på en fjellvei som leder til toppen av Hafrafell. Vel fremme på toppen belønnes av du en fantastisk utsikt over Reykjavik og omegn.


Del 2: Hvalsafari med RIB-båt
Etter dagens eventyr på firehjuling går turen videre ned til hvalsafarisenteret i Reykjavik havn hvor dere ønskes velkommen med en kopp kaffe. Om du er sulten har du tid til å ta en rask lunsj på en av restaurantene i nærheten før hvalsafarien starter. Etter en matbit går du om bord i en spesialtilpasset RIB-båt som raskt tar deg med langt til havs for å se hvaler, delfiner og fugler i sitt naturlige miljø.

RIB-båten som kan bære opp til 12 personer, er mye raskere og mer smidig i bevegelsene enn de vanlige hvalsafaribåtene. Dette gjør det mulig å dekke store avstander og å komme tett på havets dyr.


Når båtturen er over tar dere en sightseeingtur langs Reykjaviks kystlinje og havneområde. Dere besøker også en av Islands mest berømte bygninger, det vakre konserthuset Harpa.

 

 

Pris 2018:
3.345 NOK
 
Inngår: Henting ved overnattingssted i Reykjavik. En times kjøretur på firehjuling. Førti minutters tur med RIB-båt. Utstyr som hjelm, hansker og kjeledress. Guidning på engelsk.

Prisen er basert på to personer pr. firehjuling. Mot et tillegg kan du kjøre selv.

Periode: 15. april - 30. september; daglig.
Lengde: 7 – 8 timer.
Vanskelighetsgrad: Lett, 2 av 5.
Aldersgrense: 10 år eller minimum 130 cm høy. Deltakere under 18 år må være i følge med en voksen.
Krav/Spesifikke forkunnskaper: Gyldig førerkort kreves for å få kjøre firehjuling.


Øvrig informasjon: Om vinteren anbefaler vi å ta på seg varme klær som ullundertøy, fleecegenser, ull-lue og Gore-Tex jakke. Unngå tykke gensere og jakker da dette kan bli trangt under flytedressen. Om sommeren anbefaler vi vanlige klær og gjerne briller eller solbriller. Ta med behagelige sko, gjerne robuste tursko. Høye hæler er ikke tillatt. Turen anbefales ikke for personer som veier mer enn 130 kg.

Islandsk værgaranti
Det islandske været kan være lunefullt og uforutsigbart. Ved dårlig vær kan turen med RIB-båt stilles inn eller bli kansellert. Skulle dette skje, gir vår islandske værgaranti deg to alternativer:
• Bytt til en av følgende turer: RIB-båt langs kysten og se lundefugl eller hvalsafari fra en vanlig stor båt.
• Pengene tilbake.


Bestill utflukter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND”.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström