Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
ATV & Den gylne sirkel

(H01)

 

Kryss Islands spennende vulkanske landskap i en firehjuling før du blir med på en klassisk rundtur langs Den gylne sirkel. Her får du blant annet oppleve Gullfoss, Geysir og Thingvellir.

Del 1: ATV-kjøring på Island
Dagen starter med henting ved hotellet før vi tar deg med til vår ATV-leir like utenfor Reykjavik. Her får du og resten av deltakerne en sikkerhetsgjennomgang og instruksjoner før dere tar på verneutstyr og eventyret kan begynne! Kjøreturen til Hafrafell byr på fantastisk natur. Vel fremme på toppen belønnes av du en storslått utsikt over Reykjavik og det måneliknende landskapet som omgir fjellet.

Del 2: Den gylne sirkel
Utflukten fortsetter utover ettermiddagen, og turen går videre til den berømte nasjonalparken Thingvellir hvor du møtes av dramatisk natur med elver, innsjøer og fjell. Området er utrolig vakkert og det var her verdens første nasjonalforsamling, Alltinget, ble stiftet i år 930. Nasjonalparken står på grunn av sin rike historie og vakre natur, på UNESCOs verdensarvliste. Det er også her at de tektoniske platene møtes mellom Amerika og Europa, noe som skaper et spennende landskap. Sprekken heter Almannagja og er ett populært sted å gå en tur.

For å gjøre dagen komplett forsetter utflukten til Geysirområdet med sine varme kilder, som er en av Islands største naturattraksjoner. Området ligger på et bredt, geotermisk område som er fullt av boblende, flerfargede leirgroper, fresende damp, varme og kalde kilder, varme strømmer og primitive planter. Her finner du Geysir, den opprinnelige geysiren som alle andre geysirer er oppkalt etter. Geysir er normalt passiv, men naboen Strokkur har utbrudd hvert femte-tiende minutt. Disse utbruddene slenger damp og kokende varmt vann opp til 20-30 meter opp i luften.

Et par minutters kjøretur tar deg deretter til Gullfoss, også kalt ”det gylne fossefallet”. Opplev kraften når vannet kastes over kanten og faller hele 32 meter ned i en imponerende ravine. På solrike dager kan du se en regnbue gjennom vanndråpene, og på vinteren er synet enda mer spektakulært når Gullfoss fryser til is! 
 

  
Pris 2019:
2.100 NOK


Inngår: Henting ved overnattingssted i Reykjavik. En times kjøretur på firehjuling. Utstyr som hjelm, hansker og kjeledress. Guidning på engelsk rundt Den gylne sirkel.

Prisen er basert på to personer pr. firehjuling. Mot et tillegg kan du kjøre selv.


Periode: Hele året; daglig.
Lengde: 10-11 timer (1 times kjøring).
Vanskelighetsgrad: Lett, 2 av 5.
Aldersgrense: Passasjerer må være minimum 6 år.
Barnepriser: Ja
Krav/Spesifikke forkunnskaper: Gyldig førerkort kreves for å få kjøre firehjuling.
Øvrig informasjon: Ta med behagelige, gjerne robuste, sko. Lunsj er ikke inkludert, men vi gjør et lunsjstopp.

Bestill utflukter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND”.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström