Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk utflukter på Island
Søk dagsutflukter fra Reykjavik i perioden
Avreisedato:

Antall døgn:

Søk utflukter

Startside for Utflukter
Den blå lagune
Natur og Historie
Aktiviteter
Superjeepturer
Rideturer på Islandshest
Bordsbokning
Ti-på-topp!
Den gylne sirkel & Snorkling i Silfra

(N04)

 

Bli med på en heldagstur som tar deg med rundt den populære Gylne sirkel og til Silfra hvor du får oppleve å snorkle mellom det amerikanske og det eurasiske kontinentet.

Turen starter med en guidet busstur til nasjonalparken Thingvellir hvor verdens eldste nasjonalforsamling, Alltinget, ble stiftet i år 930. Denne nasjonalparken står på UNESCO´s verdensarvliste og ligger midt på kontinentalsprekken.

Bussen tar deg med til neste opplevelse for dagen, Silfra, som ligger omtrent 10 minutters kjøring fra Thingvellir. Her får du instruksjoner og en sikkerhetsgjennomgang før tiden er kommet for å snorkle. Kjenn hvordan forventningene stiger mens du tar på deg utstyret. Det er få steder på jorden som har noe å stille opp med mot Silfra når det gjelder snorkling og dykking. Silfra er oppført på listen over verdens 10 beste snorklesteder, og med opp mot 100 meters sikt i krystallklart blått vann, får du en herlig følelse av vektløshet. Flyt med den rolige strømmen som fører deg langs den lange smale kontinentalsprekken, mens du nyter synet av et undervannsmiljø som virker selvlysende helt ned til bunnen, i ulike nyanser av blått og grønt. Det er som å snorkle i flytende glass. Landskapet er fredfullt og vakkert, med flotte fargerike grotter og sprekker.

Etter rundt 30 minutters snorkling blir det servert varm sjokolade og småkaker. Tilbake i tørre klær, tar bussen dere med til det geotermisk aktive geysirområdet i dalen Haukadalur, som er kjent for sine varme og sprutende geysirer. Guiden viser dere rundt på området, forteller fakta og interessante historier, blant annet om de kjente geysirene ”Strokkur” og ”Geysir”. Du får føle hvordan jordens indre krefter får bakken til å boble og gurgle rett under føttene når du går rundt på området.

Dagens neste stopp er majestetiske Gullfoss, det mest fotograferte fossefallet på Island. Det er et eventyrlig sted som du ikke bør gå glipp av. Fossen faller i to etapper på totalt 32 meter over et stup og ned i en ravine som er 20 meter bred, og hele fossefallet er 2500 meter langt.

Bussen tar dere deretter med tilbake til overnattingsstedet i Reykjavik etter en begivenhetsrik dag.

 

 
Pris 2018:
2.630 NOK 

 

Inngår: 30-45 minutters snorkling. Snorkleutstyr og instruktør. Guidet tur rundt Den gylne sirkel som foregår på engelsk. Henting ved overnattingssted i Reykjavik. Varm sjokolade og småkaker samt entré til Silfra.

Periode: Hele året; utvalgte ukedager.
Lengde: 8-10 timer.
Vanskelighetsgrad: 3 av 5.
Aldersgrense: Min. 16 år og Max. 65 år.

 
Krav/spesifikke forkunnskaper:
• Medical Statement - to be read and signed by each participant.
• Være minst 150 cm lang og mest 200 cm.
• Veie minst 45 kg och mest 120 kg.
• Være komfortabel i vannet og i stand til å svømme. 
• Ha god fysikk.
• Ikke være gravid.
• Tidligere erfaring i tørrdrakt dykking anbefales.

 
Øvrig informasjon:
Vær oppmerksom på at dykkere og snorklere gjennomfører aktiviteten sammen. Kle deg i varme og behagelige klær. Ta med ombytte og håndkle.

 

Bestill utflukter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND”.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström