Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Nyttårstur til Reykjavik

Reykjavík sies å være en av de beste byene i verden å feire nyttår i, og denne pakken er for deg som vil oppleve det beste. På denne reisen kan du og reisefølget ditt nyte et bad i den verdensberømte Blå Lagune, dere får en norsk guide på en tur i den mye omtalte Gylne Sirkelen, dere får oppleve en magisk nyttårsfeiring med gallamiddag i Reykjavíks mest spennende bygning, Harpa, og til og med overvære et islandsk nyttårsbål. Dessuten får dere god tid til å utforske Reykjavík og omegn på egen hånd!Avganger 2019: 29. Desember

Direktefly fra Oslo kl. 13:00.


sida1 Kundevurdering: 4,4 sida2
Les kundevurderinger

I pakken inngår:
 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 4 netter på valgt hotell i Reykjavik, inkl. frokost.
 • Transfer til hotell i Reykjavik via Den blå lagune (3 timer) med skandinavisk talende guide.
 • Comfort entré til Den blå lagune.
 • Utflukt til Den Gyldne Sirkelen, inkl lunsj (8 timer) med skandinavisk talende guide.
 • Nyttårsmiddag i restauranten Kolabrautin, og utvalgte viner.
 • Musikkunderholdning før og etter midnatt.
 • Transfer til flyplassen ved hjemreise.
 • Guiding skjer på skandinavisk av en dyktig islandsk guide.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:
Den 1. januar kan dere velge mellom hvalsafari, byrunde, nordlysturen, superjeeptur, kjøre firehjuling eller ta en ridetur på islandshest.
Ytterligere informasjon finnes lenger ned på siden.

Bestilling
Nyttårstur til Reykjavík, 4 netter
fra 11.745,-
29. des
BESTILL
 
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter, hotell og aktiviteter.

 

 

Beskrivelse dag for dag
29.12 | Velkommen til Island og Bad i Den blå lagune

Utreise fra Oslo med ankomst til Island på ettermiddagen, rundt kl. 16. Ved ankomst til Keflavik flyplass ønsker vår skandinavisktalende guide dere velkommen til Island. Vår transferbuss tar dere med på en uforglemmelig start på islandsoppholdet – et avslappende bad i den berømte Blå lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på veien mellom Keflavik flyplass og Reykjavik.

Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype, og vannet holder den varme og innbydende temperaturen 36°-39°C hele året. Anlegget har også en innendørslagune og en geotermisk badstue. Etter badet skysses dere til hotellet i Reykjavik hvor dere har kvelden fri til egne aktiviteter.

 

Den blå lagune
30.12| Guidet utflukt til Den gylne sirkelen

Frokost på hotellet. Dere hentes på hotellet omtrent 09.30 for en guidet utflukt til Gullfoss og Geysir. Reisen går fra Reykjavik til majestetiske Gullfoss, «den gylne fossen», som ofte regnes som Islands vakreste. Fossen faller i to etapper, og det er mulig å komme tett innpå de voldsomme vannmassene som kaster seg utenfor stupet og ned i ravinen.

I nærheten av Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med sine regelmessige utbrudd hvert femte minutt, får dere flere muligheter til å oppleve kildens utbrudd hvor en majestetisk vannkaskade kastes opp mot himmelen. Dere kan også vandre rundt blant de boblende leirpølene og de dampende underjordiske kildene og kjenne jordens indre krefter rett under føttene.

Hvis været tillater det, blir siste stopp på turen den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, det islandske Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på sprekken mellom de europeiske og amerikanske kontinentalplatene, og i Thingvellir blir forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte sklir fra hverandre, svært tydelig.

Geysir-området med Strokkur
31. 12| Dag til egne oppdagelser og nyttårsfeiring med gallamiddag

På årets siste dag har dere altså muligheten til å utforske Reykjavík på egen hånd, eller bli med på noen av de valgfrie opplevelsene, som en byrundtur, hvalsafari eller en tur med en superjeep. Hvis du velger å bruke dagen på å oppdage Reykjavík, er det mye å se. Byen byr på overraskende gode shoppingmuligheter, til tross for størrelsen, og om shoppingsuget ikke strekker til, finnes det mange museer og koselige kafeer og roe ned tempoet på. Du kan også bruke årets siste dag på total avslapning på en av Reykjavíks spa, for eksempel Laugar Spa, som er Nordens største spaanlegg.

Byrundtur i Reykjavik

Om kvelden skal det gamle året ringes ut og det nye ringes inn. Klokken 17.00 blir dere hentet på hotellet, og klokken 17.30 ankommer dere byens mest spennende bygning, Harpa. Bygningen er et arkitektonisk mesterverk som fanger inn myten om Island med sin stadig foranderlige, gjennomsiktige krystallfasade. Harpa fanger opp og reflekterer byens lys, havet og himmelen og skaper en uimotståelig tiltrekningskraft på alle som passerer. Her inne vil nyttårsfeiringen finne sted, i restaurant Kolabrautin, der du og reisefølget ditt får en vakker utsikt mot havnen og førsteklasses mat.

 

Hver person får:
• Prosecco og kanapé
• Treretters gallamiddag
• ½ flaske vin.

Kolabrautin

Klokken 20.30 forlater dere restauranten for å se på et islandsk nyttårsbål som foregår i Kópavogur rett sør for Reykjavík. Nyttårsbålet tiltrekker seg islendinger som feirer og synger sammen i mørket – et syn som bare må oppleves. Etter bålet drar dere tilbake til restauranten for å nyte dessert med kaffe eller te.

 

Klokken 23.45 er det på tide å forberede seg til å skåle inn det nye året i prosecco! Når feiringen har roet seg, avsluttes kvelden med en behagelig overføring tilbake til hotellet og den første søvnen i det nye året.

Reykjavíks spektakulære fyrverkeri
1.1 | Egne aktiviteter og utflukter
Idag kan dere utforske Reykjavik på egen hånd. Ta en spasertur gjennom sentrale Reykjavik. Samle alt av inntrykk over en kopp kaffe på en av byens kafeer. Island er en øy med lang historie og mye å se.

Det er også mulig å velge enda flere utflukter og aktiviteter. Velg mellom hvalsafari, byrunde, nordlysturen, superjeeptur eller å kjøre firehjuling.
Hallgrimskirkje i Reykjavik
2.1 | Hjemreise til Norge

I forbindelse med flyavgangen blir dere hentet av transferbussen ved hotellet og kjørt til Keflavik flyplass.

Eksempler på utflukter som kan legges til i dag 4
Hotellalternativ
Hótel Klettur
Gæstebedømmelse:

4,2 av 5

Hotel Klettur

Et trestjerners hotell med en atmosfære som passer til hotellets navn. Klettur betyr nemlig «stein», og det merkes på interiøret.


Hotel Arnarvholl
Gæstebedømmelse:

4,4 av 5

CenterHotel Arnarhvoll

Et 3-stjerners hotell i moderne, litt mørk stil med en praktfull utsikt over Reykjaviks nordlige kyst.


Radisson BLU Saga
Gæstebedømmelse:

4,1 av 5

Radisson BLU Saga Hotel

Et fornemt hotell noen minutters gangvei fra Reykjavik sentrum i et rolig område ved Islands Universtet.


Fosshotel Reykjavik
Gæstebedømmelse:

4,6 av 5

Fosshotel Reykjavík

Fosshotel Reykjavik åpnet i 2015 er med sine 650 senger Islands største hotell. Det ligger i gangavstand til Laugervegur.


Midgardur
Gæstebedømmelse:

4,5 av 5

CenterHotel Midgardur

Centerhotel Midgardur ligger i Reykjavik sentrum, i nærheten av Hallgrimskirken og handlegaten Laugavegur.


Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström