Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Nordlys
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereise
Skreddersydde reiser
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Nyttårstur til Reykjavik

En eksotisk nyttårshelg med varme bad, førsteklasses mat, fascinerende severdigheter og Reykjaviks spektakulære nyttårsfyrverkeri. Vi byr på en unik nyttårsopplevelse!

Deres 4 retters nyttårsmiddag inntas på topprestauranten Grillið som er omtalt for sin utsøkte mat og sine prisbelønte kokker. Restauranten ligger i 8. etasje på Radisson BLU Saga Hotel****, og med sine store panoramavinduer i tre himmelretninger får dere en spektakulær utsikt over Reykjavik.Avgang 2017: 29. Desember

Direktefly fra Oslo.


sida1 Kundevurdering: 4,4 sida2
Les kundevurderinger

I pakken inngår:
 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 4 netter på valgt hotell i Reykjavik, inkl. frokost.
 • Transfer til hotell i Reykjavik via Den blå lagune (3 timer).
 • Entré til Den blå lagune, inkl. håndkle.
 • Utflukt til Den Gyldne Sirkelen, inkl lunsj (7 timer).
 • Aperitiff i Sulnasalur, og 4 retters nyttårsmiddag i restauranten Grillið og 4 glass vin.
 • Transfer t/r det severdige nyttårsbålet i Reykjavik (2 timer).
 • Kakao og musikkunderholdning i Sulnasalur.
 • Drikke og snacks rundt kl. 24.
 • Transfer til hotell i Reykjavik sentrum på nyttårsnatten.
 • Transfer til flyplassen ved hjemreise.
 • Guiding skjer på skandinavisk av en dyktig islandsk guide.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Islandsk reiseguide fra Promote Iceland (pdf).
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:
Den 31 desember og 1 januar kan dere velge mellom hvalsafari, byrunde, nordlysturen, superjeeptur, kjøre firehjuling eller ta en ridetur på islandshest.
Ytterligere informasjon finnes lenger ned på siden.

Bestilling
Nyttårstur til Reykjavík, 4 netter
Utsolgt
29. des
BESTILL
 
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter, hotell og aktiviteter.

 

 

Beskrivelse dag for dag
29.12 | Velkommen til Island!

Utreise fra Oslo med ankomst til Island på ettermiddagen, rundt kl. 16. Ved ankomst til Keflavik flyplass ønsker vår skandinavisktalende guide dere velkommen til Island. Vår transferbuss tar dere med på en uforglemmelig start på islandsoppholdet – et avslappende bad i den berømte Blå lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på veien mellom Keflavik flyplass og Reykjavik.

Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype, og vannet holder den varme og innbydende temperaturen 36°-39°C hele året. Anlegget har også en innendørslagune og en geotermisk badstue. Etter badet skysses dere til hotellet i Reykjavik hvor dere har kvelden fri til egne aktiviteter.

 

Den blå lagune
30.12 | Guidet utflukt til Den gylne sirkelen

Frokost på hotellet. Dere hentes på hotellet omtrent 09.30 for en guidet utflukt til Gullfoss og Geysir. Reisen går fra Reykjavik til majestetiske Gullfoss, «den gylne fossen», som ofte regnes som Islands vakreste. Fossen faller i to etapper, og det er mulig å komme tett innpå de voldsomme vannmassene som kaster seg utenfor stupet og ned i ravinen.

I nærheten av Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med sine regelmessige utbrudd hvert femte minutt, får dere flere muligheter til å oppleve kildens utbrudd hvor en majestetisk vannkaskade kastes opp mot himmelen. Dere kan også vandre rundt blant de boblende leirpølene og de dampende underjordiske kildene og kjenne jordens indre krefter rett under føttene.

Hvis været tillater det, blir siste stopp på turen den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, det islandske Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på sprekken mellom de europeiske og amerikanske kontinentalplatene, og i Thingvellir blir forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte sklir fra hverandre, svært tydelig. Tilbake til Reykjavik rundt 17.00, kvelden fri til egne aktiviteter.

Geysir-området med Strokkur
31.12 | Førsteklasses nyttår ved feiring og spektakulært fyrverkeri!

Frokost på hotellet. Dagen er fri til egne aktiviteter. Ta en rusletur rundt i butikker og nyt atmosfæren i Reykjavik før feiringen av det nye året! Det er også mulig å legge til utflukter og aktiviteter for den som ønsker det, se forslag lenger ned på siden.

Klokken 17.30 er det nyttårsmiddag. Vi samles for aperitiff i Sulnasalur på Radisson BLU Saga Hotel****. Så går vi til restaurant Grillið, som ligger i 8. etasje og har en fantastisk utsikt over Reykjavik. Her serveres en førsteklasses 4-retters nyttårsmiddag i hyggelige omgivelser.

Restaurant Grillið
Kl. 20.15. Vi får transfer til det hyggelige nyttårsbålet hvor folk samles og synger sammen.
Kl. 21.30. Transfer tilbake til Radisson BLU Saga Hotel.
Kl. 22.00. Det serveres kakao, blir musikkunderholdning og tryllekunster i Sulnasalur på 2.etasje.
Kl. 00.00. Drikke, snacks og Reykjaviks spektakulære fyrverkeri exclusivt i Grillid i 8. etasje.
Kl. 00.10. DJ i Sulnasalur rundt midnatt.
Kl. 01.00. Transfer til hotell i Reykjavik sentrum, for gjester som ikke bor på Radisson BLU Saga Hotel.
Reykjavíks spektakulære fyrverkeri
1.1 | Egne aktiviteter og utflukter
Idag kan dere utforske Reykjavik på egen hånd. Ta en spasertur gjennom sentrale Reykjavik. Samle alt av inntrykk over en kopp kaffe på en av byens kafeer. Island er en øy med lang historie og mye å se.

Det er også mulig å velge enda flere utflukter og aktiviteter. Velg mellom hvalsafari, byrunde, nordlysturen, superjeeptur eller å kjøre firehjuling.
Reykjavik
2.1 | Hjemreise til Norge

Formiddagen er fri til egne aktiviteter. I forbindelse med flyavgangen blir dere hentet av transferbussen ved hotellet og kjørt til Keflavik flyplass.


Eksempler på utflukter som kan legges til i dag 3 og 4
Hotellalternativ
CenterHotel Arnarhvoll
CenterHotel Arnarhvoll
Kundevurdering:

4,2 av 5

CenterHotel Arnarhvoll ***

Et 3-stjerners hotell i moderne stil, litt mørkt, med en praktfull utsikt over Reykjaviks nordlige kyst. Rommene er smakfult og moderne innredet. Alle rommene har egen dusj/wc, kaffe/te-koker, kabel-TV, minibar samt mulighet for internetttilkobling.


CenterHotel Plaza
CenterHotel Plaza
Kundevurdering:

4,0 av 5

CenterHotel Plaza ***

Et bra 3-stjerners hotell i Reykjavik med en avslappet atmosfære, god service og med utmerket beliggenhet i sentrum. Rommene har parkettgulv, egen dusj/wc, telefon, TV, minibar, gratis internetttilkobling og te- og kaffekoker.


Radisson BLU Saga
Radisson BLU Saga
Kundevurdering:

4,1 av 5

Radisson BLU Saga Hotel ****

Et fornemt hotell noen minutters gange fra Reykjavik sentrum i et rolig område ved Islands Universtet. Saga er et moderne første klasses hotell med utmerket service og en kosmopolitisk atmosfære. Alle rom har satellitt–TV, telefon og internettilgang.


 

 

Restaurant Grillið

Grillið ligger i 8. etasje på Radisson BLU Saga Hotel****. En restaurant som i flere tiår har vært et symbol på en perfekt kveld i Reykjavik. Forklaringen er enkel; på Grillið kommer alltid kvaliteten først i form av alt fra mat, drikke og service til atmosfære. En kveld på Restaurant Grillið er virkelig en fryd for sansene. God mat og fine viner tilfredsstiller smaksløkene dine, og den strålende utsikten over Reykjavik er uforglemmelig. Restaurant Grillið definerer virkelig den islandske matopplevelsen.

Den prisbelønte kokken Sigurður Helgason startet sin karriere på Restaurant Perlan i 1998. Han er nå kjøkkensjef på grillrestauranten og ble stemt frem til årets kokk i 1999. Han tok eksamen med glans i 2001, og i perioden 1999–2001 jobbet han for presidentkontoret som assisterende kokk under ledelse av Sturla Birgisson.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström