Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Spaweekend i Reykjavik

Det er vanskelig å tenke seg et bedre sted for avkobling enn Reykjavik, med flere spa, deilig atmosfære og varme bad under åpen himmel. Denne reisen har et program spesielt egnet for rekreasjon, med besøk og behandling på Laugar Spa, Nordens største spa. Du får også bade i Den blå lagune hvor vannet har en unik sammensetning av mineraler og alger med en velgjørende effekt på huden - men et besøk her er minst like velgjørende for sjelen.Avganger 2019-2020: Hele året, søndag - fredag.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

 

sida1 Kundevurdering: 4,5 sida2
Les kundevurderinger


I pakken inngår:

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 3 eller 4 netter på hotell i Reykjavik.
 • Frokost er inkludert hvor det er spesifisert.
 • Transfer Keflavik flyplass - hotell i Reykjavik.
 • Middag (2 retter) på Restaurant Sjávargrillid i sentrale Reykjavik.
 • Entré til Laugar Spa inklusive valgfri behandling - velg blant 10 forskjellige behandlinger.
 • Utflukt til Den blå lagune med bad (Comfort inntrede. inkl. håndkle).
 • Flybusstransfer fra hotellet til flyplassen ved hjemreise.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.


På Laugar Spa får dere en valgfri behandling. Velg mellom zonterapi, forskjellige massasjebehandlinger eller ansiktsbehandling (10 behandlinger, 60-90 minutter).Tilleggsvalg:

 • Utflukter dag 4 (4 netters pakke) - Velg mellom rideturer, hvalsafari, bussutflukt til Den gylne sirkelen og fotturer.
 • Avbestillingsforsikring.

Bestilling
Spaweekend i Reykjavik, 3/4 netter

fra 7.180-

fra 7.180,-

fra 7.645,-

fra 7.295,-

01. okt - 31. des
01. jan - 31. mar
01. apr - 14. mai
15. mai - 30. aug

BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

 

 

Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | Middag på Restaurant Sjavargrillid i Reykjavik

Utreise fra Oslo med ankomst til Island på ettermiddagen.
Bruk noen timer på å bli kjent med byen eller hotellet før det er tid for middag på Restaurant Sjavargrillid. Restauranten er sjarmerende og maten holder en høy standard


Sjavargrillid gir deg en tradisjonell Islandsk matopplevelse, enten du foretrekker sjømat,kjøtt eller vegetariske retter. Under sommermånedene tilbys også en hyggelig uteservering.

Reykjavik
Dag 2 | Oppdag Reykjavik og nyt Spabehandling på Laugar Spa
På formiddagen har dere mulighet til å bli kjent med Reykjavik som passer utmerket for en hyggelig spasertur, besøk på et museum eller shopping. På ettermiddagen besøker dere Laugar Spa som ligger i hjertet av Reykjavíkiog er Nordens største spa. Her finnes skjønnhets- og massasjesalong, treningssenter, utendørs bassenger, innendørs basseng og en eksklusivt spa.

På Laugar Spa får dere velge mellom 12 forskjellige behandlinger som er 60-90 minutter lange. Velg mellom soneterapi, forskjellige massasjebehandlinger eller ansiktsbehandling. Kvelden er fri til egne aktiviteter.
Laugar Spa
Dag 3 | Utflukt til Den blå lagune

Dagens høydepunkt er en utflukt til Den blå lagune. Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype, og vannet holder en varm og innbydende temperatur på 36–39°C hele året. Det finnes også en innendørs lagune og en geotermisk badstue på området og det er mulig å bestille en kortere massasjebehandling.

 

Etter badet kan dere enten spise middag på restaurant LAVA ved Den blå lagune eller kjøre videre til hotellet i Reykjavik. I Reykjavik sentrum finnes det et bredt utvalg av restauranter med retter av ypperste klasse. 

Blå Lagune
Dag 4 | Reykjavik på egen hånd  (4 netter)

Dere som blir i Reykjavik i fire netter kan bruke tiden i Reykjavik på egen hånd eller til å oppdage litt mer av Island på en valgt utflukt. Velg mellom forskjellige rideturer, hiking, hvalsafari eller hvorfor ikke en utflukt til Den gylne sirkelen, som tar deg med til mange av Islands mest kjente naturfenomener.

 

På egen hånd, i eget tempo, kan dere rusle rundt i byen. Vi foreslår at dere starter med et besøk i Hallgrimskirken, hvor dere kan gå opp i kirketårnet for å se Reykjavik fra ”oven” (mot et lite vedlegg). For de kulturinteresserte finnes det mange museum. I Reykjavik finnes det også mange små designbutikker og klesforretninger med flotte ullprodukter.

Reykjavik
Siste dagen | Hjemreise

I forbindelse med flyets avgang blir dere plukket opp på hotellet deres av en minibuss som tar dere til flyplassen.

 

 

Valgfrie Spa-behandlinger


 

Eksempler på utflukter som kan legges til

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström