Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Weekendreise med guide

En gruppereise som tar deg med til noen av de største og mest kjente klassiske severdighetene på Island. Under reisen guides du av en erfaren islandsk guide. Dere får bli kjent med Reykjavik, byens omgivelser, historie og det moderne samfunnet i et litt mer konsentrert format.Avganger 2019-2020: januar - desember, hver torsdag.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.


sida1 Kundevurdering: 4,5 sida2
Les kundevurderinger


I pakken inngår:

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 3 eller 4 netter på hotell i Reykjavik.
 • Frokost er inkludert hvor det er spesifisert.
 • Velkomsttransfer til hotellet i Reykjavik.
 • Byrundtur i Reykjavik og bad i Den blå lagune inkl. entré (6,5 tim, guide).
 • Utflukt til Den Gylne Sirkelen (8 tim, guide).
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Transfer til flyplassen ved hjemreise.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilleggsvalg:
 • Utflukter søndag (4 netters pakke) - Velg mellom rideturer, hvalsafari og vandring.
 • Avbestillingsforsikring.
Bestilling
Weekendreise med guide, 3/4 nette

fra 6.960.-
fra 6.875,-

fra 7.540,-

fra 7.245,-

01. okt - 31. des
01. jan - 31. mar
01. apr - 14. mai
15. mai - 30. aug

BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

 

 

Beskrivelse dag for dag

Torsdag | Velkommen til Island!

Ankomst til Island. Transferbussen venter ved ankomst og tar dere til hotellet i Reykjavik. Ingen guide.

Fredag | Byrundtur i Reykjavik &  Bad i Den blå lagune

Frokost på hotellet. Dere hentes på hotellet for en rundtur i Reykjavik, hvor dere sammen med en dyktig guide blir kjent med byen og får innblikk i byens historie og de største severdighetene.

Vi utforsker Reykjaviks historiske og moderne steder, og noen av utfluktens høydepunkter er Perlan, Hallgrímskirken, Reykjavik havn og sentrum, og det nye konferanse- og konserthuset Harpa.

Reykjavik
Etter byrundturen besøker vi den verdensberømte Blå lagune, som ligger midt i et lavafelt rett utenfor Reykjavik. Den blå lagune er et spa- og badeanlegg med veltemperert geotermisk vann året rundt. Vannet har en unik blanding av mineraler, silica/kvarts og alger, noe som gir vannet den turkise fargen. Vannet har en velgjørende effekt på huden, men et besøk til Den blå lagune er minst like velgjørende for sjelen. Dere returnerer til Reykjavik. Kvelden er fri til egen disposisjon.
Den blå lagune
Lørdag | Den gylne sirkelen - Gullfoss, Geysir og Thingvellir!

Frokost på hotellet før dere hentes på hotellet for en tur til Den gylne sirkelen, som rommer noen av de største severdighetene på Island.
Dagens første stopp er den vakre nasjonalparken Thingvellir er neste punkt på programmet. Her ble det islandske Alltinget, verdens eldste parlament, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på sprekken mellom den europeiske og amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir blir forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte glir fra hverandre, svært tydelig.

Neste stopp er det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med sine regelmessige utbrudd hvert femte minutt får dere flere muligheter til å oppleve kildens majestetiske vannkaskade som spruter opp mot himmelen. Dere kan føle jordens indre krefter rett under føttene når dere vandrer rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder.

Strokkur
I nærheten av Geysir finner dere storslåtte Gullfoss, ”det gylne fossefallet” som ofte regnes som Islands aller vakreste. Fossefallet faller i to etapper og det er mulig å komme tett innpå de enorme vannmassene som kaster seg over stupet ned i ravinen.

Etter en opplevelsesrik dag kjører dere gjennom landsbygden hvor dere blant annet passerer "drivhusbyen" Hveragerdi på vei tilbake mot Reykjavik. Det er i Hveragerdi at mange av Islands grønnsaker dyrkes. Kvelden er fri til egen disposisjon.
Gullfoss
Søndag | Hjemreise (3n) eller ekstra dag i Reykjavik (4n)
(3n) Siste dagen er det tidlig hjemreise og dere blir hentet på hotellet i forbindelse med flyavgang.

(4n) Dagen er fri til å utforske Reykjavik på egen hånd. Ta en spasertur gjennom sentrale Reykjavik for å kjenne på byens puls. Samle alt av inntrykk over en kopp kaffe på en av byens mange kafeer, eller besøk det velkjente og imponerende konserthuset Harpan. Island er en øy med en lang historie og her finnes det mye å se. På kveldstid finnes det også mye å gjøre. Liker du å danse blir du ikke skuffet! Reykjavik har et bredt tilbud av nattklubber hvor dansingen fortsetter inn i de små timer.

Det er også mulig å velge enda flere utflukter og aktiviteter. Velg mellom rideturer på islandshest, hvalsafari, fotturer, rafting eller snorkling m.m. Disse utfluktene er også åpne for andre reisende og guides på engelsk.
Mandag | Hjemreise (4n)

Siste dagen er det tidlig hjemreise og dere blir hentet på hotellet i forbindelse med flyavgang.

Ingen guide.

 

Eksempler på utflukter som kan legges til en 4 netters pakke:
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström