Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Superjeepweekend

En weekend i Reykjavik med en eventyrlig Superjeepsafari hvor du får se noen av Islands mest kjente klassiske severdigheter. Med superjeepen blir naturens hindringer en utfordring og en utrolig opplevelse for passasjerene. Superjeepen er en modifisert firehjulsdrevet jeep, spesialutstyrt for å kunne klare det ujevne terrenget som tar deg til mange av Islands mest spennende og mer utilgjengelige severdigheter.Avganger 2019-2020: Hele året, mandag - lørdag.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

sida1 Kundevurdering: 4,8 sida2
Les kundevurderinger


I pakken inngår:

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 2, 3 eller 4 netter på hotell i Reykjavik.
 • Frokost er inkludert hvor det er spesifisert.
 • Transfer Keflavik flyplass - Den blå lagune - hotell i Reykjavik.
 • Entré til Den blå lagune.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Superjeepsafari til Den Gylne Sirkelen med sjåfør/guide som forteller om stedene som besøkes. 8 timer.
 • Transfer fra hotellet til flyplassen, ved hjemreise.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilleggsvalg:

 • Superjeeptur dag 2 - Snøscooter kan velges mot et ekstra tillegg.
 • Utflukter dag 3-4 - Velg mellom rideturer, hvalsafari, superjeepturer, aktivitetsturer, havfiske, spa og dessuten utflukter med fly til Mývatn og Grønland. Les mer nedenfor.
 • Avbestillingsforsikring.

Bestilling
Superjeepweekend, 2/3/4 netter

fra 6.655,-

fra 7.100,-

fra 7.230,-

fra 6.685,-

01. okt - 31. des
01. jan - 31. mar
01. apr - 14. mai
15. mai - 30. aug

BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

 

 

Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | Ankomst til Island og bad i Den blå lagune

Ankomst til Island. Du får en uforglemmelig start på Islandsbesøket med et avkoblende bad i den berømte Blå lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavaområde på veien mellom Keflavik flyplass og Reykjavik.

Den blå lagune er et utendørs bad som får vannet direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype. Vannet er varmt og innbydende med en temperatur omkring 36-39° C året rundt. Det finnes også en innendørs lagune og en geotermisk badstue på området. Transport videre til hotellet i Reykjavik finner sted kl. 19.00 og 21.00, og dere velger selv hvilken avgang som passer dere. (Det er ikke nødvendig å si i fra i forveien hvilken avgang dere velger.) Kvelden er fri til egen disposisjon.

 

Blå Lagune
Dag 2 | Superjeepsafari til den Gylne Sirkel

Frokost på hotellet. Henting på hotellet for utflukt til den Gylne Sirkel hvor dere får se noen av Islands mest kjente og spennende naturfenomener. Første stopp for dagen er Thingvellirs nasjonalpark, en av Islands mest betydningsfulle historiske plasser. Her ble det islandske parlamentet grunnlagt i år 930.

 

Fra Thingvellir følger vi smale fjellstier mot det verdensberømte geotermiske området Geysir. Med sine regelmessige utbrudd hvert femte minutt får dere flere sjanser for å oppleve kilden Strokkurs utbrudd hvor en majestetisk vannmasse blir kastet opp i luften.

Superjeepsafari

Etter lunsj bærer det videre mot Gullfoss, “det gylne fossefallet”. Fra Gullfoss fortsetter turen mot det islandske høylandet, med mulighet for å ta en snøscootertur (inngår for de som velger pakken med snøscooter).

 

Etter en eventyrlig dag kjører vi gjennom landsbygda og passerer gjennom ”drivhusbyen” Hveragerdi, hvor mange av Islands grønnsaker dyrkes. Det blir også tid til et kort stopp ved vulkankratert Kerid, innen turen fortstetter tilbake til Reykjavik.

 

Strokkur
Dag 3-5 | Egne aktiviteter. Eller hjemreise i henhold til ditt valg.

Avhengig av hvor lenge dere blir på Island kan dere ha en dag/noen dager til fri å velge egne oppdagelser og utflukter. Dere kan under disse dager velge å legge til noen av våre utvalgte aktiviteter og turer.

De forskjellige utvalgte aktivitetene er listet her nedenfor ut ifra sesongsperiode, dager da aktiviteten er gjennomførbar, samt lengde. 

 

Siste dag | Hjemreise

Frokost på hotellet. Dere hentes av flybussen på hoteller i forbindelse med flyavgang.

 

 

Eksempler på utflukter som kan legges til under dag 3 og 4
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström