Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Klassisk weekend

En variert tur som tar deg med rundt til Islands største og mest kjente attraksjoner. Den første natten tilbringer du i koselige Reykjavík, og den andre dagen får du oppleve landets naturfenomener med blant annet de varme kildene i Geysir og den mektige fossen Gullfoss. Den tredje dagen står du fritt til å styre formiddagen selv, og i løpet av ettermiddagen kan du ta et beroligende bad i den blå lagunes varme og mineralrike vann. De neste dagene kan du bestille noen av våre spennende aktiviteter eller slappe av i Reykjavík på egenhånd. Mer detaljert informasjon om turen finner du under dagsbeskrivelsen lenger nede på denne siden.Avganger 2019-2020: Hele året; daglig.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

sida1 Kundevurdering: 4,5 sida2
Les kundevurderinger


I pakken inngår:

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 3, 4 eller 5 netter på hotell i Reykjavik.
 • Frokost er inkludert hvor det er spesifisert.
 • Transfer fra flyplass - hotell.
 • Utflukt til Den blå lagune. 
 • Utflukt til Den gylne sirkel (8 tim, guide).
 • Transfer fra hotellet til flyplassen, ved hjemreise (1 tim).
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.


Tilleggsvalg:

 • Utflukter dag 3-5: Velg mellom rideturer, hvalsafari og utflukter med guide.
 • Avbestillingsforsikring.


Bestilling
Klassisk weekend, 2/3/4/5 netter

fra 6.150,-

fra 6.150,-

fra 6.600,-

fra 6.265,-

01. okt - 31. des
01. jan - 31. mar
01. apr - 14. mai
15. mai - 30. aug

BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

 

 

Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | Ankomst til Island og en kveld i Reykjavík

 

Avgang fra Sverige om morgenen eller ettermiddagen. Flyturen til Island tar 3 timer. Ved ankomst venter en buss som kjører deg inn til Reykjavik, som du den første kvelden kan utforske på egenhånd.
Har du godt vær og er sugen på litt frisk luft etter turen, anbefaler vi en spasertur eller sykkeltur langs strandpromenaden. Eidissidastrøket er populært, og underveis vil du se presidentboligen Bessastadir og fjellet Keilir, med sine karakteristiske topper. Et annet populært sted for fotturer er langs Sæbraut, hvor du har utsikt over fjellet Esja i nord og sentrale Reykjavík i sør. Hvis du er heldig, kan du på en klar vinternatt se det spektakulære nordlyset. Det synes godt når du er et stykke borte fra byens lys.

Lad deretter opp til morgendagens tur, kanskje med et luksuriøst restaurantbesøk om kvelden? Spør oss hvis du ønsker tips om fine restauranter!

Reykjavík
Dag 2 | Den gylne sirkel

Turen går fra Reykjavik over høylandet Hellisheidhi mot landsbyen Hveragerdi som er dagens første stopp. Landsbyen er kjent for sine mange drivhus som varmes opp av jordvarme.


Neste stopp er det geotermiske Geysirområdet med varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med Strokkurs regelmessige utbrudd hvert femte minutt får dere flere muligheter til å oppleve den majestetiske kaskaden som slynges opp mot himmelen ved kildens utbrudd. Du får føle jordens indre krefter rett under føttene når du spaserer rundt på området blant boblende leirpøler og dampende underjordiske kilder.

Strokkur

Like ved Geysir finner dere fantastiske Gullfoss, ”det gylne fossefallet” som ofte blir regnet som det aller vakreste på Island. Fossen faller i to etapper og det er mulig å komme tett innpå de voldsomme vannmassene som kaster seg over stupet og ned i ravinen.

 

Utfluktens neste stopp er den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble det islandske Alltinget, verdens eldste parlament, samlet så tidlig som på 900–tallet. Island ligger midt på sprekken mellom de europeiske og amerikanske kontinentalplatene, og i Thingvellir ser man tydelig forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte glir fra hverandre. Etterpå drar dere tilbake til Reykjavik.

Thingvellir
Dag 3 | Egenaktivitet og den blå lagune om kvelden
På dagen har du frie hender til å gjøre hva som passer deg best. Tilbring en hel dag i Reykjavík hvor du utforsker byen på egenhånd eller tar en tur i området. Hvis du bor i Reykjavik, er et besøk i Hallgrímskirkja et must. Fra sin høyde i sentrale Reykjavík skuer denne merkelige kirken ut over byen og dens omgivelser. Med sine 70 meter er kirken Islands høyeste bygning.

Vil du heller begi deg utenfor hovedstaden,kan mange av Islands høydepunkter besøkes på dagstursavstand. Under alternativer lenger nede på denne siden vil du finne flere av aktivitetene vi anbefaler for denne turen.

Etter dagens eventyr er det på kvelden tid for å dyppe tærne i den sagnomsuste blå lagune, som ligger som en oase midt i et lavafelt ca 50 minutter fra Reykjavík. Den blå lagune er et utendørs svømmebasseng som får sitt vann direkte fra geotermiske brønner så dypt som 2000 meter, og vannet har en varm og innbydende temperatur på 36-39 grader, året rundt. På stedet er det også en innendørs lagune og en geotermisk badstue. Hvis du vil, kan du bestille en kort massasje som prikken over i-en og vende tilbake til hotellet helt ny både i det indre og det ytre.
Blå Lagune
Dag 4-6  | Egne aktiviteter eller hjemreise

Avhengig av hvor lenge dere blir på Island kan dere ha dager fri til egne oppdagelser og utflukter. På disse dagene har dere muligheten til å velge å legge til noen av våre utvalgte aktiviteter og turer. De forskjellige utvalgte aktivitetene er listet opp nedenfor ut ifra sesongsperiode, dager når aktiviteten er gjennomførbar, samt lengde.

 

Eksempler på utflukter som kan legges til under dag 3, 4 og 5:
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström