Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Romantisk weekend


La tankene løpe fritt og nyt en avslappende weekend på eksotiske Island. Denne reisen som inneholder både land og by, starter med at dere trekker dere tilbake to netter på et firestjerners hotell i Selfoss, sør på Island. Her er tempoet rolig og omgivelsene fantastiske. Leiebil er inkludert i hele besøket på Island, og med utgangspunkt i Selfoss kan dere dra på dagsutflukter og aktiviteter etter eget ønske.Avganger 2019-2020: Hele året, daglig.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

sida1 Kundevurdering: 4,5 sida2
Les kundevurderinger

I pakken inngår:
 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 2 netter i superior rom på Hotel Selfoss**** inkl. frokost.
 • 2 netter på 3-4 stjerners hotell i Reykjavik, inkl. frokost.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • 3 retters middag inkl. musserende vin første kvelden i Selfoss.
 • Leiebil under hele besøket på Island (i prisen inngår gratis mil og selvrisikoredusering, CDW).
 • Entré til Riverside Spa på Hótel Selfoss andre dagen.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.


 • Tilleggsvalg:
 • Hotell i Reykjavik - Velg mellom 3-4 stjerners hotell.
 • Leiebil - Pakken bygger på leiebil Hyundai I10 (5-dørs) eller tilsvarende. Ved bestilling er det mulig å oppgradere til andre biltyper mot et tillegg.
 • Dag 1: Entré til Den blå lagune.
 • Utflukter fra Reykjavik dag 4: Velg mellom hvalsafari, superjeeptur og hiking med bad i varme kilder.
 • Avbestillingsforsikring.


 • Utgifter som betales på stedet:
 • For henting av leiebil på Keflavik flyplass - Flyplassgebyr på ca. 300 NOK (betales når bilen hentes).
 • Bensinprisene på Island er omtrent som i Norge.
 • Bestilling
  Romantisk weekend, 4 netter

  fra 7.390,-

  01. okt - 31. des

  BESTILL
   

  Om våre priser
  Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og leiebil. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer. 

   

   

  Beskrivelse dag for dag
  Dag 1 | Den blå lagune - Middag på Hótel Selfoss

  Dere henter bilen på Keflavik flyplass. Ønsker dere en ekstra bra start på Islandsbesøket anbefaler vi å reise til det avslappende badet i den berømte Blå Lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavaområde på veien mellom Keflavik flyplass og Reykjavik. Den blå lagune er et utendørs bad som får sitt vann direkte fra geotermiske kilder så dype som 2000 meter. Vannet er varmt og innbydende med en temperatur omkring 36-39°C året rundt. Det finnes også en innendørs lagune og en geotermisk badstue på området. Entré er ikke inkludert i pakken.

   

  Kjør sørover langs hovedveien, ringvei 1, mot Selfoss som er et knutepunkt sør på Island. Reisen tar omtrent 1,5 time (95 km). På plass i Selfoss sjekker dere inn på firestjerners Hótel Selfoss og nyter de vakre omgivelsene. Dere spiser en 3-retters middag i hotellets fine restaurant, som byr på både tradisjonelle og mer innovative retter av høy klasse. 

  Restauranten på Hotell Selfoss
  Dag 2 | Spabehandling på Hótel Selfoss - Egne utflukter og aktiviteter

  Andre dagen venter et besøk på Riverside Spa som ligger i tilknytning til hotellet. Riverside er et velutstyrt spa med badstue, varme bassenger, damprom, dusjer med regnvann og rom for avkobling. Lokalene er stemningsfullt designet med naturen i minne, og med en blanding av temaene ild og is.

   

  Resten av dagen er fri til utflukter. Med leiebilen er det lett å ta seg til områdets mange interessante severdigheter og aktiviteter på egen hånd. I nærheten finner dere for eksempel et ridesentrum hvor dere kan prøve å ri på islandshest, eller hvorfor ikke oppleve en isbrevandring på isbreen Solheimsjøkull?

   

  Riverside Spa
  Dag 3 | Den Gglne sirkelen og Reykjavik

  Dere forlater Selfoss med leiebil og har dagen fri til opplevelser etter eget ønske, samtidig som dere begir dere mot Reykjavik. Dersom dere vil utforske landet er det mange severdigheter å velge mellom. Vi anbefaler at dere kjører "Den gylne sirkelen", en klassisk rute som viser frem mange av naturens underverk som Island er velkjent for.

   

  I Den gylne sirkelen besøker dere det geotermiske Geysirområdet med de varme kildene og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Strokkurs regelmessige utbrudd hver femte minutt gir dere flere muligheter til å oppleve den majestetiske kaskaden som slynges opp mot skyene ved kildens utbrudd. Dere får føle jordens indre krefter rett under føttene når du spaserer rundt på området blant boblende leirpøler og dampende underjordiske kilder.

  Strokkur
  Helt inntil Geysir finner dere det fantastiske Gullfoss, ”det gylne fossefallet” som blir regnet for å være det aller vakreste på Island. Fossen faller i to etapper og det er mulig å komme tett innpå de voldsomme vannmassene som kaster seg over stupet ned i ravinen.

  Neste stopp på turen er den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble det islandske Alltinget, verdens eldste nasjonalforsamling, samlet så tidig som på 900–tallet. Island ligger midt på sprekken mellom de europeiske og amerikanske kontinentalplatene, og i Thingvellir ser man tydelig forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte glir ifra hverandre. Etter utflukten ankommer dere Reykjavik og sjekker inn på hotellet.

   

  Gullfoss
  Dag 4 | Reykjavik

  Dagen er fri til egne opplevelser og utflukter. Dere kan også legge til noen av våre utvalgte aktiviteter og utflukter i løpet av dagen - velg mellom hvalsafari, superjeeptur og hiking med bad i varme kilder.
  Pass på å spise godt. Reykjavik har et bredt utvalg av restauranter hvor dere enten kan nyte islandske spesialiteter eller besøke noen av de internasjonale kjøkken som finnes representert.

   

  Reykjavik
  Dag 5 | Hjemreise

  Hjemreise enten tidlig på morgenen eller på ettermiddagen.
  Dere kjører selv fra Reykjavik til Keflavik (ca. 45 minutter) og leverer bilen på Keflavik flyplass i forbindelse med hjemreisen.

   

   

  Eksempler på utflukter som kan legges til under dag 3, 4 og 5
  Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
  Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
  © Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström