Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Nordlys
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereise
Skreddersydde reiser
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Island på en uke med guide

En komplett ukesreise som tar dere med til noen av Islands mest kjente klassiske severdigheter. Opplev fascinerende natur, spennende historie og avslappende geotermisk bad i Den blå lagune. Dere bor komfortabelt i Reykjavik og gjør dagsutflukter som guides av dyktige islandske guider. I løpet av reisen er det god tid til å oppdage Reykjavik og ta del i alt den vakre byen har å by på. Dette er en av våre mest populære reiser om sommeren.Avganger 2017: 31. mai - 23. august, hver onsdag.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen og Trondheim på utvalgte dager og perioder.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

sida1 Kundevurdering: 4,6 sida2
Les våre kundevurderinger


I pakken inngår:

 • Fly t/r Island inkl. skatter.
 • 7 netter på hotell i Reykjavik.
 • Frokost er inkludert hvor det er spesifisert.
 • Guidede turer på skandinavisk med en kunnskapsrik islandsk guide.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Ankomstransfer til hotellet i Reykjavik.
 • Hvalsafari (3 tim).
 • Byrundtur i Reykjavik (2,5 tim. guide).
 • Den blå lagune inkl. entré (5 tim, guide).
 • Gylne Sirkelen (8 tim, guide).
 • Sørkysten (10 tim, guide).
 • Entré til Skogar musuem.
 • Transfer fra hotell til flyplassen ved hjemreise.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

 • Tilleggsvalg:

 • På valgfrie dager velg mellom: leiebil, rideturer, superjeepturer, fotturer og mer..
 • Avbestillingsforsikring.

Bestilling
Island på en uke med guide

fra 18.575,-

1. aug - 23. aug

BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

 

Beskrivelse dag før dag
Onsdag | Velkommen til Island!
Ankomst til Island på formiddagen eller ettermiddagen. Ved ankomst tar dere flybussen fra flyplassen til hotellet i Reykjavik. Kvelden er fri til å bli kjent med og nyte Reykjavik på egen hånd.
Torsdag morgen | Hvalsafari
Det er få steder hvor den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Om morgenen utforsker vi det åpne havet. Langs hele sørvestkysten av Island lever mange forskjellige arter av delfiner og hvaler, og man kan betrakte deres grasiøse hopp og spektakulære dykk.

Ettermiddagen er fri til egne aktiviteter. Pass på å få tid til litt shopping eller besøk noen av byens mange badehus. Hvorfor ikke prøve badehuset i Laugardalur som også har en fin Spaavdeling, Laugar SPA.
Hvalsafari
Fredag | Byrundtur i Reykjavik og Den blå lagune

Frokost på hotellet. Dere hentes på hotellet for en rundtur i Reykjavik, hvor dere sammen med en dyktig guide blir kjent med byen og får innblikk i byens historie og de største severdighetene.

Vi utforsker Reykjaviks historiske og moderne steder, og noen av utfluktens høydepunkter er Perlan, Hallgrímskirken, Reykjavik havn og sentrum, og det nye konferanse- og konserthuset Harpa.

Reykjavik
Etter byrundturen besøker vi den verdensberømte Blå lagune.
Dere blir hentet på hotellet for en utflukt til Den blå lagune, som ligger midt i et lavafelt rett utenfor Reykjavik. Den blå lagune er et spa- og badeanlegg med veltemperert geotermisk vann året rundt. Vannet har en unik blanding av mineraler, silica/kvarts og alger, noe som gir vannet den turkise fargen. Vannet har en velgjørende effekt på huden, men et besøk til Den blå lagune er minst like velgjørende for sjelen. Dere returnerer til Reykjavik ca. 18.30. Kvelden er fri til egen disposisjon.
Den blå lagune
Lørdag | Den gylne sirkel

Frokost på hotellet. Henting skjer på hotellet for en tur rundt Den gylne sirkelen, som rommer noen av de største severdighetene på Island. Reisen går fra Reykjavik over høylandet Hellisheiði mot landsbyen Hveragerði for første stopp. Landsbyen er kjent for sine mange veksthus som blir oppvarmet av jordvarme.

Neste stopp er det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med sine regelmessige utbrudd hvert femte minutt får dere flere muligheter til å oppleve kildens majestetiske vannkaskade som spruter opp mot himmelen. Dere kan vandre rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder - og føle jordens indre krefter rett under føttene.

Strokkur

Helt i nærheten av Geysir finner dere storslåtte Gullfoss, ”det gylne fossefallet” som ofte regnes som Islands aller vakreste. Fossefallet faller i to etapper og det er mulig å komme tett innpå de enorme vannmassene som kaster seg over stupet ned i ravinen.

Neste stopp på turen er den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble det islandske Alltinget, verdens eldste parlament, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på sprekken mellom den europeiske og amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir blir forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte glir fra hverandre, svært tydelig. Etter dette fortsetter dere tilbake til Reykjavik. Tilbake i Reykjavik cirka 17.00. Kvelden er fri til egen disposisjon.

Thingvellir
Søndag | Reykjavik på egen hånd

Dagen er fri til å utforske Reykjavik på egen hånd. Ta en spasertur gjennom sentrale Reykjavik for å kjenne på byens puls, samle alt av inntrykk over en kopp kaffe på en av byens mange kafeer eller besøk det velkjente og imponerende konserthuset Harpen. Island er en øy med lang historie og her er det mye å se. På kvelden finnes det også mye å gjøre. Liker du å danse blir du ikke skuffet! Reykjavik har et bredt tilbud av nattklubber hvor dansingen fortsetter ut i de små timer.

Det er også mulig å velge enda flere utflukter og aktiviteter. Velg mellom rideturer på islandshest, hvalsafari, fotturer, rafting eller snorkling m.m. Disse utfluktene er åpne for andre reisende og guides på engelsk.

Reykjavík
Mandag | Sørkysten

Kommer snart

Tirsdag | Reykjavik på egen hånd

Dagen er fri til å utforske Reykjavik på egen hånd. Ta en spasertur gjennom sentrale Reykjavik for å kjenne på byens puls, samle alt av inntrykk over en kopp kaffe på en av byens mange kafeer eller besøk det velkjente og imponerende konserthuset Harpen. Island er en øy med lang historie og her er det mye å se. På kvelden finnes det også mye å gjøre. Liker du å danse blir du ikke skuffet! Reykjavik har et bredt tilbud av nattklubber hvor dansingen fortsetter ut i de små timer.

Det er også mulig å velge enda flere utflukter og aktiviteter. Velg mellom rideturer på islandshest, hvalsafari, fotturer, rafting eller snorkling m.m. Disse utfluktene er åpne for andre reisende og guides på engelsk.

Reykjavík
Onsdag | Hjemreise

Frokost på hotellet før hjemreise på morgenen. Dere blir hentet av transferbussen på hotellet i forbindelse med flyets avgang.

Eksempel på utflukter og aktiviteter som kan legges til Søndag og Tirsdag
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström