Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Nordlys
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereise
Skreddersydde reiser
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Southern Comfort - sommer

Dere rir i området rundt vulkanen Hengill og utforsker de storslagne kontrastene i den islandske naturen: det sterkt strømmende isbrevannet i elven Ölfusá, varme bekker i Reykjadalur, særegne klippeformasjoner – bare for å nevne noen av de spennende opplevelser som venter deg.


Mot slutten av dagen kan dere nyte et bad i et varmt basseng, en god middag og losji på Hótel Eldhestar, eller et nærliggende hotell. Hótel Eldhestar byr på rom med myke senger, bad på rommet, internettilgang og mulighet for en pratestund i baren.Avganger 2018: 17. mai - 13. september

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.


I pakken inngår:

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje (med Norwegian og WOW, men tilleggsvalg om Icelandair og SAS).
 • Overnatting 3/4 netter på Hotell Eldhestar, 1 natt på hotell i Reykjavik.
 • Ridning 3/4 dager. Dagsetapper på 20 - 35 km (4 - 7 timers ridning).
 • Under rideturen inngår helpensjon (frokost, lunsj og middag), middag siste kvelden inngår ikke.
 • Transport til og fra Reykjavik, i forbindelse med rideturen.
 • Turene guides på engelsk/skandinavisk.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Islandsk reiseguide fra Promote Iceland (pdf).
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.


Tilleggsvalg:

 • Insjekket bagasje - Icelandair og SAS (inkludert med Norwegian og WOW).
 • Transfer til/fra flyplassen til Reykjavik.
 • Avbestillingsforsikring.
 • Bestilling
  Southern Comfort - sommer, 4 netter

  fra 11.485:-

  fra 10.615:-

   

  15. jun - 14. aug

  15. aug - 13. sep

   

  BESTILL
  Southern Comfort - sommer, 5 netter

  fra 15.150:-

  fra 14.495:-

  15. jun - 14. aug

  15. aug - 13. sep

  BESTILL
   

  Om våre priser
  Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.  

   

  Beskrivelse dag for dag

  Turen inneholder følgende dagsturer som kombineres, avhengig av været og rytterens erfaring, så det blir en så vellykket opplevelse som mulig for hver enkelt rytter.


  * En spennende ridetur gjennom den vakre dalen Reykjadalur, med forunderlige klippeformasjoner og mange rykende hete kilder. Dere kan nyte et bad i en varm bekk.

  * En ridetur langs berget Reykjafjall og Ingólfsfjall hvor den første vikingen på Island bodde en gang i tiden.

  * En herlig ridetur langs elva Ölfusá mot elvens delta. Dere rir gjennom et fuglereservat hvor man kan skue mange islandske fugler.

  * En interessant ridetur til den for mange ukjente dalen Grensdalur, som byr på en fargerikdom utenom det vanlige.

  Tre eller fire dagers ridetur med tre eller fire overnattinger.
  Dere hentes i Reykjavik kl 17.30–18.30.
  Overnatting på Hotel Eldhestar eller et nærliggende hotell, helpension er inkludert.
  Ta med badetøy.

  Denne turen byr på mange muligheter. Dere rir i området rundt vulkanen Hengill, og utforsker de storslagne kontrastene i Islands natur, fra brusende isbrevann i elven Ölfusá til varme kilder og særegne klippeformasjoner i dalen Reykjadalur. Når dagen er slutt kan du nyte et bad i et varmt basseng, en god middag og førsteklasses overnatting på vårt nye landsbyhotell som ligger på Eldhestars gård Vellir. Hotel Eldhestar tilbyr rom med myke senger, eget bad og muligheter for en hyggelig pratestund i baren. Perfekt etter en dag på hesteryggen!

   

  Dag 1: Ankomst
  Etter ankomst til Keflavik flyplass tar du flybussen mot Reykjavik, til BSI, hvor en representant fra Eldhestar venter. Deretter venter transport videre til Eldhestar gård Vellir, som ligger rett utenfor tettstedet Hveragerði. Alle deltakere spiser sammen en velkomstmiddag og går gjennom detaljene for de kommende dagene.

   

  Dag 2: Ölfusá
  Dagens ridetur tar dere til elven Ölfusá og det vidstrakte deltalandskapet. På vei mot elven går turen over grønne enger, og passerer den 800 år gamle kirkegården ved Arnarbæli. I det fjerne ser dere den berømte vulkanen Hekla. Dere fortsetter rideturen, og vasser gjennom vannet til øya Lambey. I fuglereservatet Ölfusforir kan dere få øye på mange av Islands fuglearter, før dere vender hjemover mot gården igjen.

  Dag 3: Reykjadalur
  Fra Hveragerði, som ligger i området Ölfus, følger dere den gamle rideveien vestover over Hellisheidi. Vel oppe på heien rir dere videre mot vulkanen Hengill, over lavaområdet Kristnitökuhraun. Lavaområdet ble formet ved et vulkanutbrudd  i år 1000. Sagnet forteller at utbruddet var en hevn fra de gamle æsene Tor, Odin og Frøya da Island konverterte til kristendommen. Fortsett ut gjennom dalen og etter hvert leder veien dere tilbake hjem til Vellir.

  Dag 4: Reykjafjall og Ingólfsfjall
  I dag, før lunsj, rir dere østover langs fjellene Reykjafjall og Ingólfsfjall. Fjellet Ingólfsfjall er oppkalt etter den første vikingen som bosatte seg permanent på Island. Han het Ingolfur Arnarsson og kom seilende fra Norge. Han oppholdt seg en vinter ved dette fjellet før han slo seg ned i Reykjavik.


  Dag 5: Grensdalur
  Denne dagen får dere oppleve en fargerikdom utover det vanlige. Rideturen begynner langs fjellet Reykjafjall, denne gang i vestlig retning. Dere passerer den statlige gartnerskolen i utkanten av Hveragerði, og kommer snart til dalen Gufudalur nord for tettstedet. Her rir dere videre inn i dalen Grensdalur, som kan sies å være et slags Landmannalaugar i miniatyr med særpregede, fargerike fjellformasjoner og dampende hete kilder.

  Dagsturene ovenfor er inkludert i programmet. Turordningen kombinerer vi med hensyn til både været og rytternes erfaring, slik at det blir en så vellykket opplevelse som mulig for deltagerne. Du kan velge om du vil ri i tre eller fire dager.

  Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
  Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
  © Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström