Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Landmannalaugar

Turen starter fra gården Fellsmúli nedenfor vulkanen Hekla, og tar dere mot Landmannalaugar, en dal i det islandske høylandet som er best kjent for sine fargerike fjell, langstrakte lavafelt og naturlige varme kilder. Dere rir over høylandet langs vulkanen Hekla til dere ankommer Landmannagrotten. Her samlet islandske bønder sine dyr under den tradisjonelle saueinnsamlingen før de bygget ordentlige innhegninger.

Deretter går turen videre til Landmannalaugar. Et høydepunkt på turen er å bade i den varme elven! Turen fortsetter deretter vestover mot Dyngjuskarð, et fantastisk vakkert område på veien mot sjøen Hrauneyjarlón før dere til sist ankommer Hrauneyjar hvor dere tilbringer natten. Turen avsluttes på gården Fellsmúli.Avganger: juni - august

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

I pakken inngår:
 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 7 netter; Overnatting 6 netter i soveposelosji, 1 natt i Reykjavik.
 • Ridning i 6 dager. Dagsetapper på 18 - 43 km (4 - 9 timers ridning)
 • Helpensjon under rideturen (frokost, lunsj og middag). Ikke middag siste kvelden.
 • Transport til og fra Reykjavik, i forbindelse med rideturen.
 • Turene guides på engelsk/skandinavisk.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

  Tilleggsvalg:

 • Transfer til/fra flyplassen til Reykjavik.
 • Avbestillingsforsikring


 • Bestilling
  Landmannalaugar, 7 netter

  fra 24.055,-

  fra 25.240,-

  Utsolgt

  21. juni

  01. juli

  01. aug.

  BESTILL
   

  Spesialpris
  Akkurat nå har vi et spesialtilbud med rabatt på kr. 1000,– for hver person i reisefølget ditt. Den reduserte prisen ser du i bestillingsflyten når du velger hotell. Tilbudet gjelder for den siste tilgjengelige avgangen som går den 21/6.

   

  Om våre priser
  Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

  Beskrivelse dag for dag
  Dag 1 | Reykjavik - Hveragerdi

  Programmet starter på kvelden. Turdeltagere som ankommer Island samme dag, tar flybussen fra flyplassen til busstasjonen BSI i Reykjavik. Du ønskes velkommen enten på busstasjonen eller på ditt hotell/gjestehus i Reykjavik mellom kl. 17:30 og 18:00. Dere kjøres til gården Vellir i Hveragerði, hvor det er tid til å slappe litt av og bli innkvartert før middagen serveres på Hotell Eldhestar. Under middagen blir dere bedre kjent før vi får en detaljert presentasjon av turen og de kommende dagene.  

  Dag 2 | Vellir- Fellsmuli - Rjúpnavellir, 18 km, 4 timer

  Dere kjøres i bil fra Hveragerdi til gården Eyvindarmúli hvor rideturen starter. Dere rir østover i området Fljótshlid, kjent fra Njals saga og krysser elven Gilsá og rir mot fjellet Einhyrningur. Fjellet er formet som en enhjørning og har en karakteristisk klippe som ser ut som et horn i hodet på et troll. Natten tilbringes i en fjellhytte.

  Dag 3 | Rjúpnavellir - Landmannahellir, 37 km, 7-8 timer

  Fra Rjúpnavellir fortsetter rideturen langs elven Ytri-Rangá til dere kan krysse elven ved Fossabrekkur. Derfra går turen mot Áfangagil hvor innbyggerne har samlet inn sine får og sauer siden 1880. Mot nordøst rir dere på veien Dómadalsvegur til dere når fjellene Langasáta og Rauðufossafjöll. Derfra fortsetter turen videre til Landmannahellir, et fredelig sted i Friðland að Fjallabaki.

  Dag 4 | Landmannahellir - Landmannalaugar- Landmannahellir, 36 km, 8-9 timer
  I dag besøker dere Landmannalaugar, en dal i høylandet som er mest kjent for sine vakre fjell og varme kilder, noe som har gitt dalen sitt navn. Et høydepunkt er å bade i de varme kildene før dere vender tilbake mot Landmannahellir og igjen nyter synet av det fargerike landskapet.

  Dag 5 | Landmannahellir - Þóristunga, ca 36 km, 7-8 timer
  Dagens ridetur starter vest for fjellet Loðmundur. Derfra følger dere veien mot Dyngjuskarð og fjorden Bjallavaði. Dette området har en eksepsjonell natur, og det er spesielt å oppleve det fra hesteryggen. Turen fortsetter i nordvestlig retning mot sjøen Hrauneyjarlón og Þóristunga hvor det blir overnatting.

  Dag 6 | Þóristunga - Rjúpnavellir, 43 km, 8-9 timer

  Dere fortsetter gjennom Landmannalaugar hvor fjellene rundt de varme kildene er spesielt vakre. Rideturen fortsetter til Landmannahellir langs svarte sandveier. Dere rir omkranset av vakre fargerike fjell og daler.

  Dag 7 | Rjúpnavellir - Fellsmuli, 30 km, 6-7 timer
  Siste ridedag starter i retning fjellet Búrfell, der det sies at det før i tiden bodde et troll. Etter noen kilometer i lavalandskap, møtes dere av flott utsikt over Þjófafoss (tyvenes fossefall), og dere blir fortalt noen historier om fossen. Turen fortsetter på en sandete ridevei gjennom skogen ved Skarð, og deretter avsluttes turen der den startet, på gården Fellsmuli, fortsatt med flott utsikt over Hekla. På Fellsmúli venter en buss fra Eldhestar som kjører gruppen tilbake til Vellir, og etter litt forfriskninger, videre til Reykjavik. Natten i Reykjavik.

  Dag 8 | Transfer til Keflavik – hjemreise

  Du tar flybussen til Keflavik flyplass på egen hånd, eller fortsetter reisen på Island.

   

  Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
  Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
  © Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström