Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Krýsuvík og Den blå lagune

Turen byr på storslagne utsikter. Først over Sør-Island og isbreene, senere over området Reykjanes, Reykjavik og helt til Snæfellsneshalvøya.


Dere rir fra Vellir langs Islands største elv Ölfusá, ned til kysten hvor dere besøker en av landets mest sagnomsuste kirker, Strandarkirken. Fra Strandarkirken rir dere på sandstranden og fortsetter videre til Krýsuvík, et fargerikt høyvarmeområde som står i kontrast til sandsletterene og lavafeltene som ellers kjennetegner området. Under turen besøker dere også Den blå lagune og nyter et bad i det spesielle geotermiske vannet.Avganger 2020: juni - august, utvalgte datoer.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

I pakken inngår:

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 5 netter; Overnatting 4 netter i soveposelosji, 1 natt på gjestehus i Reykjavik.
 • Ridning 4 dager. Dagsetapper på 20 - 40 km (4 - 8 timers ridning).
 • Under rideturen inngår helpensjon (frokost, lunsj og middag), middag siste kvelden inngår ikke.
 • Transport til og fra Reykjavik, i forbindelse med rideturen.
 • Entre til Den blå lagune.
 • Turene guides på engelsk/skandinavisk.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilleggsvalg:

 • Transfer til/fra flyplassen til Reykjavik.
 • Avbestillingsforsikring.
Bestilling
Krýsuvík og Den blå lagune, 5 netter

fra 15.985,-

fra 16.630,-

fra 15.985,-

09. juni

19. juni

23. aug.

BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.  

 

Beskrivelse dag for dag
 

Dag 1: Ankomst til Keflavik – transfer til Reykjavik – Hveragerði

Dere ankommer Keflavik flyplass og tar bussen til Reykjavíi (BSI), hvor dere blir de møtt av representanter fra Eldhestar kl 17.30–18.00. Deretter venter videre transport til vår gård Vellir som ligger i nærheten av Hveragerði. Der blir dere innlosjert i hytter og gjestgiverier. Første kvelden spiser alle middag sammen og Eldhestar forteller om de kommende dagene.  

Dag 2: Hveragerði – Hliðarendi

Dagen starter med å bli kjent med hestene i paddocken. Etter lunsj rir dere fra Vellir over grønne enger i fuglereservatet Ölfusás delta. Turen fortsetter siden på stranden nær fiskerlandsbyen Thorlakshöfn. Dere forlater hestene på gården Hliðarendi og overnatter selv på Vellir.

22 km, 4–5 timer.

Dag 3: Hliðarendi – Krýsuvík
Begi dere videre sørover og stopp for et besøk i Strandarkirkja. Denne kirken ligger ved stranden og har en egen spesiell historie. Dere fortsetter et stykke på stranden for deretter å ri oppover mot fjellene. Ri mellom kontraster av fjell, lava og hav. Rett før dere kommer frem til Krýsuvík, passerer dere den grønne innsjøen Grænavatn. I Krýsuvík møtes dere av dampende hete kilder og fargerike fjell. Overnatt i det gammeldagse hyggelige huset Ísólfsskáli helt nede ved stranden.

40 km, 8 timer.

Dag 4: Krýsuvík – Ísólfsskáli 
Dere begynner dagen med et besøk på fuglefjellet Krýsuvíkurberg. Dere får dere se mange forskjellige typer fugler, f.eks. lundefugl. Etterpå rir dere over fjellene til Vigdísarvellir som er en grønn oase mellom fjellene og hvor det en gang lå tre bondegårder. Derfra følger dere den gamle veien mellom lavaområdene som leder ned til kysten igjen. Dere overnatter i Ísólfsskáli igjen, denne gangen sammen med hestene. 2

5 km, 5 timer.

Dag 5: Ísólfsskáli – Krókamýri – Den blå lagune
Siste dagen byr på en blanding av alt det som karakteriserer turen. Start ved stranden og ri opp i fjellene. Den gamle veien fører mellom lavaområder og grønne enger, før dere klatrer opp på et fjell og får nyte en vakker utsikt over Islands sørvestre odde. Dere rir deretter ned igjen og forlater hestene i Krókamýri. Etterpå kjøres dere til Den blå lagune hvor dere bader i det blå vannet som er en blanding av varmt kildevann og havvann. Dere er tilbake i Reykjavik rundt kl 18.00 og nattens overnatting skjer på et på gjestgiveri.

20 km, 4 timer.

Dag 6: Avreise
Deltagerne tar flybussen til Keflavik flyplass på egen hånd eller fortsetter reisen på Island.

 

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström