Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Den store Islandsreisen, 14 netter

Har du lyst til å oppleve alle Islands underverk på en og samme tur? Da er dette turen for deg og ditt reisefølge. Den store Islandsreisen tar dere rundt hele øya, til de bortglemte vest- og østfjordene og til Västmannaøyene. Bak hver sving åpenbarer det seg et enestående landskap og det er dette som gjør Island til en magisk destinasjon.

Vi har utformet reisen så den kan gjennomføres i deres egen takt, uten stress og med god tid til legge inn valgfrie aktiviteter. Vi gjør det enklere for deg å bestille en reise. Bestill reisen her på nettet eller ring oss, så vi personlig kan hjelpe deg med å legge en bestilling som passer dine behov og svare på eventuelle spørsmål.Avganger 2018: 1. mai – 17. september.

Direktefly fra Oslo (alle dager), og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

sida1 sida2
NYHET 2016

I pakken inngår: :
 • Fly t/r til Island inkl. skatter.
 • Overnatting i 14 netter inkl. frokost.
 • Leiebil i 14 døgn inkl. frie mil og egenandelredusering (CDW).
 • Detaljert veibeskrivelse inkl. tips til aktiviteter.
 • Detaljert veikart over Island (1:500 000).
 • Servicenummer på Island, døgnet rundt.
 • Personlig service fra vårt personale.
 • Reiseforsikring gjennom den statlige reiseforsikringen.

Valgfrie tillegg (reservasjon nødvendig):

 • Leiebil – Pakken baseres på Hyundai I10 (5-dører) eller liknende. Det er mulig å velge andre typer biler.
 • Overnatting – Velg mellom rom med delt dusj/wc og hotellrom med privat dusj/wc.
 • Avbestillingsforsikring som gjelder ved sykdom.


Betales på stedet:

 • Bensinprisene på Island ligger på omtrent samme nivå som i Norge.
 • Vid henting av leiebil på Keflavík flyplass tillegges en avgift på ca. 300 NOK.
 • Alle udlejningsbiler bookes pr. døgn, dvs. hvis du henter bilen kl. 17.00, skal du aflevere den igen senest kl. 17:00 på afleveringsdagen. Ellers beregnes der yderligere et døgns leje.

Bestilling
Island rundt, 14  netter

fra 19.540,-

fra 20.210,-

1. Mai - 30. Jun

1. Jul - 17. Sep

Søk reise
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter, losji og leiebil. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

 

 

Beskrivelse dag for dag

DAG 1 | Slapp av med ett bad i den Blå Lagune
Dere ankommer Keflavík flyplass på morgenen eller ettermiddagen og da står bilen klar for henting. En god måte å starte oppholdet på Island er å nyte et avkoblende bad i den berømte Blå Lagune (OBS! inngangsbillett må bestilles på forhånd). Det dampende varme vannet i et surrealistisk lavalandskap er en fryd for både øyet og kroppen. Med nye krefter etter et velgjørende bad i den Blå Lagune kjører dere til overnattingsstedet i Reykjavík.

Bruk ettermiddagen til å utforske byen. Reykjavík er kanskje liten, men har alt en storby kan tilby. Besøk gjerne et av byens museer, hyggelige kafeer eller parker.

Vi anbefaler at dere prøver islandsk mat på en av byens mange fine restauranter. På vei tilbake til hotellet kan det være hyggelig å gå en tur langs Saebraut, en populær strandpromenade. Utsikten her er fantastisk med Esja på den ene siden og sentrale Reykjavík på den andre.

 

Blå Lagune
DAG 2 | Utforsk den magiske halvøya Snaefellsnes
I dag kjører dere fra Reykjavík til Snaefellsnes gjennom fantastisk vakker natur. For å kjøre til Borgarfjördur, også kalt sagnenes dal, kan dere velge å kjøre rundt viken eller ta tunellen under fjorden Hvalfjördur.

På veien mot Snaefellsnes kan dere besøke det 100 meter høye krateret Eldborg som ligger midt i lavafeltet Eldborgarhraun. Her kan dere strekke på bena og gå en tur til vulkanens base. Det tar omtrent en time hver vei. Eldborg er et fredet område som det ikke er mulig å ta seg inn i med bil. Dere parkerer i Snorrastadi hvor stien som leder til vulkanen starter. Etter gåturen kan dere besøke Gerdubergs basaltsøyler og selenes paradis Ytri Tunga. Hvis dere er heldige får dere se dem ligge og nyte solen på klippene.

Har du aldri ridd på en islandshest? Gården Lýsuhóll tilbyr guidede turer på islandshester på en hvit strand. Dette er et fascinerende landskap som best oppleves fra hesteryggen. Gå tilbake til bilen og snu nesen mot fiskeværet Arnarstapi før dere følger veien vestover. Deres neste eventyr er å besøke den 8000 år gamle grotten som ligger i nasjonalparken Snaefellsjökull sammen med en guide. Grotten er omtrent 200 meter lang og ligger 35 meter under jordoverflaten. Turen går daglig under sommeren og det er ikke nødvendig å bestille billetter på forhånd.
Snaefellsnes

Fortsett reisen nordover langs kysten, gjennom typiske fiskevær som Hellissandur, Olafsvik og Grundafjördur. I Grundarfjördur ligger det kjente fjellet Kirkjufell. Dra videre mot den lille byen Stykkishólmur som ligger vakkert til i bukten ved Breidafjordur. Grip muligheten til å smake på islandsk hai på Haimuseet i Bjarnarhöfn, som ligger på veien mot Stykkisholmur.

Dere ankommer Stykkisholmur sent på kvelden etter en begivenhetsrik dag. Hvis dere har tid og energi, er det flott å gå en tur opp til toppen av Súgandiseys utsiktsplass. Nyt den uslåelige utsikten over havnen og øyene i viken Breidafjördur. En perfekt avslutning på dagen.

 

Kirkjufell
DAG 3 | Ta ferje over til Vestfjordene og se lundefugl

Dagens strabaser starter med en båttur over Breidafjördur til Brjánslaekur i Vestfjordene. Turen tar omtrent 3 timer og er en opplevelse i seg selv. Dere gjør et kort stopp på øyen Flatey, og passerer senere tusenvis av øyer hvor dere får se utallige sjøfugler og seler.

Vel fremme i Brjánslaekur fortsetter turen til Europas største fugleklippe, Latrabjarg. Klippen ligger 450 meter over havet og er kjent for sine kolonier av lundefugl. Utsikten fra klippene er slående vakker og det er et paradis for ethvert naturmenneske.

På vei nordover mot Petreksfjördur kan dere besøke museet i Hnjotur. Her kan dere blant annet se et vikingskip, en gammel islandsk fiskebåt og historiske kampfly på nært hold. Museet har også en kafé og er et flott sted å nyte en matbit. Fortsett ferdig langs fjordene. Kjør forbi hvite sandstrender og dramatiske klipper på vei til overnattingsstedet i nærheten av Patreksfjordur. Avslutt dagen med et forfriskende bad i byens svømmebasseng.

 

Latrabjarg
DAG 4 | Beundre Vestfjordenes flotteste fossefall

I dag venter en vakker kjøretur langs Vestfjordene til byen Isafjördur. Landskapet er spennende men samtidig fredfullt. Gå ikke glipp av Vestfjordenes ultimate perle, Dynjandi, på veien. Dynjandi er et imponerende 100 meters fossefall som kan nås via vei 60. Gå i 20 minutter og du belønnes med en enestående utsikt over fossefallet.

I nærheten ligger Hrafnseyri som er Jón Sigurdssons fødested. Jón Sigurdsson var en islandsk frihetskjemper og i dag er gårdens hans gjort om til et museum; Jon Sigurdsson Museum. Her finnes torvhus og et kapell, der sistnevnte er et populært sted for bryllup. Fortsett turen nordover til du kommer til Thingeyri. På veien rundt halvøyen mellom Arnarfjördur og Dýrafjördur, får dere se fjellkjeden som ofte kalles ”Vestfjordens Alper”. Besøk gjerne kafeen Simbahollin som er kjent for å gjøre Islands beste vafler.

Hvis tiden strekker til anbefaler vi å ta en avstikker til Flateyri, omtrent 20 km fra Thingeyri. Flateyri er en liten landsby som tiltrekker seg fiskere og padlere fra hele verden under sommermånedene. Kjør igjennom tunellen til dagens overnattingssted i Isafjördur. Byen arrangerer mange festivaler og kulturarrangement, noe som gjør Isafjördur til et levende, men likevel fredelig sted å besøke.

 


 

Dynjandi
Dag 5 | Lær om Islands heksejakt og bad i et utendørsbasseng med utsikt over Atlanterhavet

I dag forlater dere Vestfjordene og kjører langs kysten til Hrútafjördur. Kjør sakte så dere rekker å ta inn den spektakulære kyststien hvor det yrer av seler og fugleliv. Kryss Steingrímsfjarðarheid og kjør mot byen Hólmavík. Byen er kjent for sin historie innen trolldom og hekseri. Besøk museet Icelandic Sorcery & Witchcraft for å lære mer om den islandske heksejakten som ble gjennomført på 1700-tallet.

Hvis dere har tid anbefaler vi å ta en avstikker til Drangsnes før dere kjører videre til Hólmavík. Drangsnes er en liten fiskerlandsby som ligger ved fjorden Steigrímsfjörður. Her finner dere et naturlig varmt utendørsbasseng som er populært blant både lokalbefolkning og besøkere. Synk ned i en av de tre små termiske bassengene, med hver sin temperatur, mens du nyter utsikten over Atlanterhavet. Etter badet fortsetter ferden langs fjorden Hrútafjördur til dere kommer frem til overnattingsstedet.

 

Sorcery og Witchcraft Museum
Dag 6 | Frigjør adrenalin og sus ned en isbre-elv eller prøv deg på en ridetur
 

Legg Hrútafjördur-området bak dere og snu nesen mot den fruktbare dalen Skagafjördur, kjent for sin oppdrett av islandshester. Det vakre landskapet skaper en perfekt ramme for rafting og ridning. Før dere når landsbyen Varmahlíd kan det være interessant å ta en kikk på den torvdekkede kirken i Vídimýri. I samme område finner dere også museet Glaumbaer som er et av de best bevarte torvhusene på Island.

Om dere ikke har planlagt noen aktiviteter på veien, er det er god ide å kjøre rundt Tröllaskagi-halvøyen mot Akureyri. Turen byr på et usedvanlig vakkert fjellandskap så ta god tid og stopp for å utforske landskapet langs veien. Hólar er en landsby som er av stor historisk og kulturell interesse. Det er en av bare to bispedømmer på Island. Neste stopp er den lille landsbyen Hofsós hvor dere kan besøke utvandringssenteret ved den gamle havnen som forteller historien om Islendingenes utvandring til ”Det nye landet”, Nord-Amerika.

Rafting
Før dere kjører videre anbefaler vi ett bad i det prisbelønnede bassenget i Hofsós. Bassenget er bygget i fjellsiden ovenfor havet med en minneverdig utsikt. Her kan du se hele veien til øya Drangey.

Fortsett turen videre til Siglufjordur som i begynnelsen av 1900-tallet var den mest blomstrende fiskerlandsbyen på Island. Nyt roen i Siglufjörður og andre fiskevær på vei til dagens sluttdestinasjon, Nord-Islands hovedstad, Akureyri. Akureyri er en blomstrende sommerby som tilbyr mange fine attraksjoner. Gå en tur i den botaniske hagen, ta et bad i et av Akureyris basseng eller spaser gjennom gågaten Hafnarstæti. Besøk turistsenteret for å få kart og mer informasjon.
Hólar
Dag 7 og 8 | Oppdag månelandskapet i Mývatn og bad i en mystisk grotte

Dra fra Akureyri og kjør mot innsjøen Mývatn nord på Island hvor dere blir i to netter. På veien kan dere beundre fossefallet Godafoss, et av Islands vakreste fossefall.

Mývatn ligger i en av Islands mest fascinerende regioner, kjent for sine geologiske underverk, fugleliv og månelandskap. Her finnes flotte severdigheter uansett hvor du snur deg (3.8). Gå en tur mellom kokende gjørmehull og fresende geysirer i det geotermiske området Námaskard, gå langs kanten av pseudokratrene ved Skútustaðir og nyt utsikten utover innsjøen Mývatn. Ta en tur inn i eventyrenes verden og besøk de mystiske lavaformasjonene ved Dimmuborgir. Kanskje får dere øye på noen av trollene og alvene som sies å bo her. Dimmuborgir er 1 km i diameter og har flere turstier.

Namaskard

På andre siden av Ringveien fra Námaskard finner dere vulkanområdet Krafla som senest var aktiv på 1720-tallet. I Kraflaområdet finnes det tre interessante severdigheter; det geotermiske kraftverket Leirbotn, Víti som er et vulkankrater med en grønn sjø med klart vann og Leirhnjukur, et vulkansk lavafelt med boblende svovelgroper, lavaformasjoner og varme kilder. Gå ikke utenfor de markerte stiene, området utenfor er ekstremt varmt og farlig å bevege seg i.

 

Dere kan også klatre opp på ringkrateret Hverfjall. Gå rundt hele sirkelen på kanten av denne vakre tephraring, som er en av verdens største. Hvis dere har lyst på noe utenom det vanlige, anbefaler vi et besøk til den mystiske Grjótagjágrottan (3.7). Grjótagjá er en liten lavagrotten i nærheten av innsjøen Mývatn som skjuler en varm kilde hvor dere kan ta et herlig varmt bad. Klatre forsiktig på vei inn i grotten. Dampen fra den varme kilden gjør grotten behagelig varm og vannet holder rundt 43°C.

Grjótagjá

Ta en avstikker til Husavik, Europas sentrum for hvalsafari, som har et hvalmuseum og flere hvalsafariarrangører. Sjansen for å se hval i Skjálfandibukten er stor, opp mot 100% ifølge arrangørene. Om hellet er med dere kan dere få se knølhval, spekkhuggere, vågehval, delfiner og iblant dukker det også opp en blåhval, den største av dem alle. Vi anbefaler at dere drar på hvalsafari på kvelden og nyter opplevelsen under midnattssolen. En perfekt avslutning på dagen.

Et annet alternativ er å ta et avslappende bad i de termiske bassengene ved Mývatn Nature Bath under midnattssolen. Les gjerne i Islandsguiden på vår nettside for å få mer informasjon om Mývatn.

 

Jabordin
Dag 9 | Vandre i en hesteskoformet kløft jpg

Kjør langs kysten rundt halvøyen Tjörnes mot kløften Ásbyrgi i Jökulsárgljúfurdalen og nasjonalparken Vatnajökull. Ásbyrgi er en av Islands mest spektakulære naturlige underverk. Det er en bred, hesteskoformet kløft med bratte klippevegger som er opp mot 100 meter høye. Kløften er 3,5 km lang og over 1 km bred. Ifølge deg nordiske mytologien ble Ásbyrgi skapt av den norrøne guden Odins åttebeinte hest da den satte den ene hoven sin der. Det er et fantastisk sted med mange fine stier og turmuligheter. Det finnes et flott besøkssenter ved Ásbyrgi som heter Gljúfrastofa. Her kan få god informasjon om Ásbyrgi og nasjonalparken samt kart over stier.

Fra Ásbyrgi fortsetter turen sørover langs en ganske humpete, men vakker vei til fossefallet Dettifoss. Dettifoss er det kraftigste fossefallet i Europa. Fallet er 44 meter høyt og 100 meter bredt. Trå varsomt fram til kanten og opplev de voldsomme kreftene på nært hold.

Fortsett reisen over høyfjellsplatået Mödrudalur til byen Egilsstaðir, hvor dere blir over natten. Egilsstaðir er den største byen på Øst-Island. Islands største skog, Hallormsstadaskógur, og den legendariske innsjøen Lagarfljót ligger ikke langt fra herfra.

 

Dettifoss
Dag 10 | Nyt de spektakulære østfjordene

Kjør i sikksakk langs de dramatiske østfjordene, forbi bratte fjell og sjarmerende fiskevær. Nyt det slående vakre landskapet og en flott utsikt. På veien mot Höfn er det mulig å ta en båttur fra Djúpivogur til Papey Island, hvor tusenvis av lundefugler hekker under sommermånedene, eller besøke Petra Sveinsdóttirs velkjente mineralsamling i landsbyen Stödvarfjördur.

Fortsett reisen sørover til Höfn, en livlig fiskerlandsby og havn. Byen er kjent for sine fine hummerrestauranter.

 

Djúpivogur
Dag 11 | Kjør båt mellom gigantiske isfjell og utforsk Skaftafell til fots

Dagens etappe byr på et fortryllende landskap med svarte strender, fossefall og isbreer. Dere kjører langs sørkysten mot isbrelagunen Jökulsárlón som ligger ved foten av Islands høyeste topp, Hvannadalshnjúkur. Jökulsárlón er et av Islands mest populære naturskapte underverk og er virkelig et imponerende sted. Lagunen er enorm og har lagt bakteppet til mange store filmer og program, blant annet "Batman Begins", "Game of Thrones" og senest i rekken står ”Interstellar”.

Spaser langs stranden eller ta en 30-40 minutters båttur på lagunen. Gli fram mellom store isfjell og hør guiden fortelle historien om hvordan lagunen ble til. Bare 1/10 av isfjellene er synlige, noe som får hvem som helst til å kjenne seg liten. Hvis dere er heldige kan dere se seler svømme omkring blant isflakene.

Etter båtturen anbefaler vi et besøk til Skaftafell som er Islands største nasjonalpark. Dette er et paradis for fotturer, sykling og andre spennende aktiviteter. Fra besøkssenteret i Skaftafell er det kort vei bort til Svartifoss. En annen populær sti er den som går til Skaftafell bretunge. Fra Skaftafell kjører dere over et vidstrakt område med svart lavasand og breelver mot Vík. Sjekk inn på hotellet hvor dere blir i to netter. Avslutt dagen med en bedre middag på en av restaurantene i Vík.


 

Jökulsárlón
Dag 12 | Utforsk fugleklipper og lavafelt på Västmannaøyene

Dagens utflukt tar dere til de pittoreske Västmannaøyene. Det sies at du ikke har sett hele Island før du har besøkt Västmannaøyene.

Ta fergen fra Landeyjarhöfnhamnen og besøk den eneste bebodde øyen, Hemön. I 1973 ble Hemön utsatt for et vulkanutbrudd og de fleste av øyens hus ble begravd under lava og aske. Alle øyens 4 000 beboere ble evakuert. I dag er Hemön en livlig fiskehavn og et nyåpnet museum forteller den dramatiske historien om utbruddet. Mange av husene som forsvant under asken under vulkanutbruddet i 1973 er i prosessen av å bli gravd opp igjen.

Øyen er omgitt av store klipper, vulkaner og 14 andre småøyer i forskjellige former og størrelser. Benytt muligheten til å ta en guidet rundtur eller en båttur. Seil mellom øyer og små skjær, inn og ut av grotter og opplev det livlige fuglelivet på nært hold. Hvem vet, kanskje får dere se en flokk spekkhuggere svømme forbi. Gå opp på vulkanen ovenfor byen etter båtturen og nyt den flotte utsikten før dere tar fergen tilbake til fastlandet. Tilbring enda en natt i Vík.

 

Västmannaøyene
Dag 13| Gå bak et fossefall, la deg fascinere av boblende gjørmehull og sprutende geysirer
I dag har dere tid til å utforske sørkysten en stund før dere drar vestover. Gå en tur på den svarte stranden Reynisfjara som er kjent for sine dramatiske, svarte, søyleformede basaltsteiner som reiser seg opp fra havet. Ifølge legenden er klippene forsteinede troll.

Vest for Vík finner dere Islands sydligste punkt, odden Dyrholaey. Langs de bratte klippene bor tusentalls fugler, spesielt lundefugl og ærfugl finnes her. Det går en liten sti som tar dere opp til toppen av denne 120 meter høye klippen i havet. Turen opp belønnes med panoramautsikt i alle retninger. I nord kan dere se isbreen Mýrdalsjökull, i øst ligger den vakre lavastranden Reynisdrangar og i vest ser dere den endeløse kystremsen. Lengst oppe på klippen finnes ett fyr som ser ut som et lite slott.

Turen fortsetter vestover og neste stopp er Skógar med fossefallet Skógafoss. Dette er et av Islands høyeste fossefall med en imponerende fallhøyde på hele 60 meter. Om dere vil prøve noe utenom det vanlige anbefaler vi å ta en tur til naturbadet Seljavallalaug i Seljavellir, i nærheten av Eyjafjallajökull. Utsikten fra badet over høye fjell og klukkende bekker er ubeskrivelig vakker. Etter badet venter neste severdighet, Seljalandsfoss. Ta stien som går inn bak fossefallet, men vær oppmerksom på at stenene kan være glatte.
Reynisfjara

Nå venter noen av Islands mest populære naturfenomen på den berømte runden ”Den gylne sirkelen”. Først besøker dere det geotermisk aktive geysirfeltet i dalen Haukadalur som er kjent for sine varme kilder og den verdenskjente geysiren Geysir med Islands mest aktive geysir til nabo, Stokkur. Stokkur har regelmessige utbrudd hvert 4-8 minutt og de regelmessige utbruddene gir dere flere sjanser til å oppleve øyeblikket når kilden spruter kokende vann høyt til værs, hele 15-40 meter. Dere får føle jordens indre krefter rett under føttene når dere vandrer rundt blant boblende gjørmehull og dampende underjordiske kilder.

En kort kjøretur fra Geysir ligger Gullfoss, den ubestridte dronningen av alle fossefall på Island. Gullfoss imponerer med to fossefall på totalt 32 meter over et stup og ned i en ravine som er 20 meter bred, og hele fossefallet er 2,5 km langt. Deretter drar dere tilbake gjennom geysirområdet for å komme til Laugarvatn hvor dere tilbringer natten. Om dere er sulte anbefaler vi en middag på den lokale restauranten Lindin som spesialiserer seg på vilt. Avslutt kvelden med et avslappende bad på Termalbad.

 

Geysir
Dag 14 | Besøk verdens eldste nasjonalforsamling og rusle rundt i Reykjavík

Start dagen med et besøk til den tredje og siste attraksjonen som inngår i Den gylne sirkelen, Thingvellir nasjonalpark. Dette er stedet hvor verdens første nasjonalforsamling, Alltinget, ble stiftet i år 930. Nasjonalparken står på UNESCOs verdensarvliste og ligger midt på kontinentalsprekken mellom Amerika og Eurasia. På turistsenteret kan dere lære mer om områdets geologi og interessante historie. Å ta seg ned i det krystallklare vannet i Silfra er en minneverdig opplevelse. Silfra er kjent som en av verdens 10 beste steder for dykking og snorkling. Fra Thingvellir kjører dere over Mosfellsheidiplatået for å komme til Reykjavík.

Nyt den siste dagen på Island og grip muligheten til å utforske Reykjavík på egen hånd. Det er en by med en moderne livsstil samtidig som den byr på en hyggelig småbyatmosfære. Gå i butikker eller besøk noen av byens museum og kunstgallerier. Rusle rundt i gamlebyen, gå en tur rundt Tjörninsjön og se på fuglene eller besøk rådhuset og Austurvöllurtorget. Legg gjerne inn et besøk til havnen og konserthuset Harpa eller besøk Hallgrímskirkja og ta heisen opp til tårnet for å nyte en flott utsikt over Reykjavík. Det er også mulig å ta turen til Laugardalurdalen for et bad i utendørsbassenget eller besøke den botaniske hagen. Avslutt Islandsreisen med en bedre middag på en av Reykjavíks fine restauranter.

 

Thingvellir
Dag 15| Hjemreise
I dag er hjemreisedagen. Flyet går på morgenen eller på ettermiddagen. Kjør fra Reykjavík til Keflavík flyplass hvor dere leverer tilbake leiebilen i god tid før flyets avgangstid. Turen til flyplassen tar omtrent 45 minutter.

Har du noen spørsmål om denne reisen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Du får personlig service og vi svarer gjerne på alle dine spørsmål. Vi kan Island og elsker å dele vår kunnskap med andre. Du kan også få høre historier og vurderinger fra andre reisende som har tatt turen til Island med oss.
Reykjavik

 

 

Standard på overnatting

Det finnes to typer standard på overnatting å velge mellom på våre reiser. MERK! Ved bestilling av flere rom må samtlige rom være samme standard. 

Privat dusj/wc - hotell
Her bor man på hotell i rom med privat wc og dusj eller badekar. Samtlige hotell og gjestehus serverer frokost og mange av dem har egen restaurant. På alle hotellene er det en restaurant og noen steder også en bar. Hoteller har vanligvis en à la carte meny fra juni-august.

Sengene er oppredde og rommene er møblerte med stoler, bord, garderobe og har telefon, radio og TV. I mange av rommene er det også mulighet for Internett-tilgang.


Felles dusj/wc - hotell/gjestehus/bondegårder
Her deler man dusj og wc med andre gjester. Samtlige hotell, bondegårder og gjestehus serverer frokost og mange av dem har egen restaurant. Hoteller på landsbygda har vanligvis en à la carte meny fra juni-august. Resten av tiden må man forhåndsbestille hvis man vil ha middag.

Rommene har ikke egen dusj og wc, men noen rom har vask. Sengene er oppredde og frokost inngår. Rommene er vanligvis møblerte med garderobe, stoler og bord.


 

 

Om leiebilene

Leiebil
Gir
Hyundai I10 5 2 (2+0) 4 Manuell/Automat
Toyota Yaris 5 1 (1+2) 4 Manuell/Automat
Skoda Octavia 5 4 (3+1) 5 Manuell/Automat
Skoda Octavia Station 5 5 (4+1) 5 Manuell/Automat
Suzuki Grand Vitara 4WD 5 4 (2+2) 5 Manuell/Automat
Chrysler Town & Country 5 6 (3+3) 7 Automat
Toyota Land Cruiser 4WD 5 6 (3+3) 5 Automat
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström