Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Bilferie på Island

Kjør rundt og opplev Island. Vi tilbyr bilferie med ruter som er nøye utvalgt og ferdig planlagt med overnatting langs veien. Med alt det praktiske ordnet, kan du konsentrere deg helt på å oppleve og oppdage Island!

Kjør selv ferie Island

1
Island rundt, 7 netter

Kjør langs “ringveien”, riksvei 1, som går rundt Island. Praktisk talt hver time kommer du til å oppleve landets eiendommelige evne til å totalt endre sin fremtoning. Opplev den islandske naturens ekstreme, vakre og fascinerende severdigheter.


Kundevurdering: 4,6
Avganger: april - oktober

Island rundt, 7 netter

fra 10.050,-

apr - okt

BESTILL

2
Island rundt, 10 netter

Kjør langs “ringveien”, riksvei 1, som går rundt Island. Praktisk talt hver time kommer du til å oppleve landets eiendommelige evne til å å totalt endre sin fremtoning. Opplev den islandske naturens ekstreme, vakre og fascinerende severdigheter. Reisen går ut fra samme rute som Island rundt, 7 netter, men er lengre og gir deg mer tid ute på veiene.

 

Kundevurdering: 4,3
Avganger: april - oktober

Island rundt, 10 netter

fra 13.660,-

apr - okt

BESTILL

3
Sør-Island, 4/5 netter

På Sør-Island finner du mange av Islands mest kjente severdigheter. Ferden preges av interessante naturopplevelser, som majestetiske fossefall, varme kilder, isbreer og vulkaner. Dette er en intensiv reise for deg som har lite tid, men vil oppleve annerledes natur og samtidig få tid til å utforske Reykjavik.

 

Kundevurdering: 4,6
Avganger: januar - desember

Sør-Island, 4/5 netter

fra 6.665,-

jan - des

BESTILL

4
Søndre Island & Reykjavik, 7 netter

Denne reisen kombinerer naturopplevelser med god tid til å utforske Reykjaviks tilbud og puls. Reisen begynner sør på Island, hvor du finner mange av Islands mest kjente severdigheter, som Den blå lagune, storslåtte fossefall, varme kilder, isbreer og vulkaner.

 

Kundevurdering: 5,0
Avganger: januar - desember

Søndre Island & Reykjavik, 7 netter

fra 9.580,-

jan - des

BESTILL

5
Vest Island, 4/5 netter

På Vest-Island kan dere i tillegg til å oppdage deler av Islands rike historie også oppleve det vidunderlig vakre og karrige landskapet. Dette er en fullpakket reise for dere som på kort tid vil oppleve et fascinerende og varierende landskap.

 

Avganger: mai - september

Vest Island, 4/5 netter

fra 7.270,-

mai - sep

BESTILL

6
Det islandske høylandet, 7 netter

Det karrige islandske høylandet kalles gjerne «Europas siste villmark». Denne reisen tar deg med langs de urgamle strekningene over høylandet, over Kjölur og inn til Landmannalaugar, på veier som sjelden ser biler.

 

Kundevurdering: 4,3

Avganger: juni - september

Det islandske høylandet, 7 netter
fra 13.440,-
juni - sep
BESTILL

7
Sør- og Vest-Island, 7 netter  

På denne reisen til Sør- og Vest-Island får du oppleve en magisk natur med ville, spektakulære fosser, kullsvarte lavastrender og frodig vegetasjon. Foruten det pittoreske miljøet får du bli med på en historisk reise som begynner langt tilbake i tid. Disse urørte naturperlene er som hentet ut av en eventyrbok og blir til minner for livet.

 

Kundevurdering: 4,3
Avganger: januar - desember

Sør- og Vest-Island, 7 netter

fra 9.905,-

jan - des

BESTILL

8
Nord og Vest-Island, 7 netter

Dette er reisen for deg som vil dykke dypere ned i det magiske nordlige og vestlige Island med leiebil. I løpet av 8 dager kjører dere mellom underverkene som denne delen av øya har å by på. Underveis går turen via Snæfellsnes-halvøyen med sin mektige isbre, Mývatnområdet med sine boblende, fresende og dampende gjørmehull, fossefall, vulkaner, fargesterke grøntområder og mye mer.

 

Kundevurdering: Nyhet!

Avganger: mai - september

Nord og Vest-Island, 7 netter
fra 10.895,-
mai - sep
BESTILL

9
Vestfjordene & Snæfellsnes, 7 netter

Opplev de dramatiske Vestfjordene og den eventyrlig vakre Snæfellsneshalvøyen. Dette er en reise som tar deg til steder som ligger utenfor allfarvei og til et dramatisk og karrig fjordlandskap, til svarte lavastrender, vulkankratre og den myteomspunnede isbreen Snæfellsjökull.

 

Kundevurdering: Nyhet!

Avganger: mai - september

Vestfjordene & Snæfellsnes, 7 netter
fra 11.305,-
mai - sep
BESTILL

10
Perler i sørvest 

Denne reisen er et spesialtilbud for de som vil utforske det sørvestlige Islands perler med leiebil, samtidig som du bor nær naturen på en gård med islandshester. Reisen byr på eventyr og fantastiske muligheter til rideturer, siden du bor koselig og bekvemt på Hotel Eldhestar, et mekka for rideinteresserte. Herfra er det kort vei til mange av landets aller beste severdigheter. Hvis du overnatter i fire netter, får du dessuten mulighet til å utforske Reykjavík.

 

Kundevurdering: Nyhet!

Avganger: mars - juni, sep - nov.

Perler i sørvest, 3-4 netter
fra 3.915,-
mars - juni, sep - nov
BESTILL

11
Sørvest Island med tømmerhytte, 4/5 netter
Dette er reisen for deg som ønsker å oppdage det magiske ved det sørlige Island og bo nærmere den mektige naturen. Med leiebil og overnatting i en tømmerhytte med badestamp vil du få både eventyr og avslapning. Hytta ligger perfekt til for å oppdage mange av de beste severdighetene i denne delen av Island, som Den gylne sirkelen med attraksjonene Þingvellir, Geysir og Gullfoss. Reisen avsluttes med et besøk i Reykjavík, der du selv velger om du vil bo en eller to netter.

Kundevurdering: Nyhet!
Avganger: februar - oktober
Sørvest Island med tømmerhytte, 4-5 netter
fra 11.225,-
februar - oktober
BESTILL
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström