Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Julebordstur til Reykjavik

En weekend i Reykjavik med utflukter, varme bad og islandsk julebord. Ved juletider er Reykjavik fascinerende vakker og stemningsfull med flotte juleutstillinger. Vi besøker Den blå lagune og tar et avslappende bad i det varme vannet. På Restaurant Reykjavíks utsøkte julebord kombineres de beste tradisjonelle islandske julerettene som lam og fisk med skandinavisk julemat.Avganger 2019: onsdag, torsdag og fredag i perioden 14.november til 18.desember

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.


sida1 Kundevurdering: 4,2 sida2
Les våre kundevurderinger

I pakken inngår:
  • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
  • 2, 3 eller 4 netter på valgt hotell i Reykjavik inkl. frokost.
  • Transfer til hotell i Reykjavik via Den blå lagune.
  • Entré til Den blå lagune.
  • Utflukt til Den gylne sirkel Ekspress (5,5 timer).
  • Julebordsbuffé på Restaurant Reykjavík (drikke er ikke inkludert).
  • Transfer til flyplassen ved hjemreise.
  • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
  • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Valgbare alternativer ved bestilling:

Du har minst én dag som er fri til egne oppdagelser og utflukter. Du kan også velge å legge til noen av våre aktiviteter og utflukter.

Bestilling
Julebordstur til Reykjavik 2/3/4n

fra 5.260,-

14.nov - 18.des
BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter, hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

 

 

Beskrivelse dag for dag
DAG 1| Bad i Den blå lagune

Flyturen til Island tar tre timer. Ved ankomst venter en transfer som tar deg med til et avslappende bad i Den blå lagune – en uforglemmelig start på islandsoppholdet! Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt mellom Keflavik flyplass og Reykjavik. Transferen tar ca. 20 minutter.

Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder som er opp mot hele 2000 meter dype, og vannet holder en varm og innbydende temperatur på 36–39°C hele året. Etter badet går transferen videre til hotellet i Reykjavik. Du velge blant flere avgangstider fra Den blå lagune da disse går store deler av dagen. Den siste avgangen er kl. 21.00. Transfer til hotellet i Reykjavik tar omtrent 1 time. Kvelden er fri til egne aktiviteter.

 

Den blå lagune
DAG 2 | Guidet utflukt til Gullfoss og Geysir + Julebord
Frokost på hotellet. Formiddagen er fri til egne aktiviteter. Kl. 12.00 blir du hentet på hotellet for en tur til Gullfoss og Geysir, to av Islands mest spennende attraksjoner.

Reisen går fra Reykjavik til det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og du får flere muligheter til å se de majestetiske kaskadene av vann og damp bli slynget til værs. Du får kjenne jordens indre krefter rett under bena når du rusler rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder. Like i nærheten av Geysir ligger majestetiske Gullfoss, ”den gylne fossen”, som av mange regnes som Islands aller vakreste. Fossen faller i to etapper og du kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen.
Strokkur vid Geysir

Siste stopp på turen er et kort opphold i den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, det islandske Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt over sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir er forskyvningen som oppstår når de to kontinentene glir sakte fra hverandre, svært tydelig. Etterpå reiser vi tilbake til Reykjavik. Tilbake i Reykjavik kl. 18.00.

 

 

Om kvelden tar vi en spasertur til Restaurant Reykjavík, som ligger i Reykjavik sentrum. I restauranten er det dekket (fra 20.00) til et innbydende julebord med islandsk og internasjonal julemat. Etter middagen kan du fritt utforske Reykjaviks natteliv på egen hånd.

Restaurant Reykjavik
DAG 3 | Hjemreise/egne aktiviteter

2-netterspakke
Hjemreise denne dagen. Frokost på hotellet.
Du blir hentet av en buss på hotellet som korresponderer med flyavgangen.

 

3- og 4-netterspakke

Dagen er fri til aktiviteter etter eget ønske. Velg en spennende dagstur eller tilbring dagen i Reykjavik, en by med mange sider og noe for alle. Ta en spasertur gjennom sentrum av Reykjavik for å bli bedre kjent med byen, sitt ned og samle alle inntrykk med en kaffe på en av byens kafeer eller besøk en av Reykjaviks mange museer, termiske bad eller spa. Ta pulsen på byen, det yrende nattelivet og nyt den unike kulturen hvor gammelt og nytt lever side om side.

Reykjavik
DAG 4 | Hjemreise/egne aktiviteter og utflukter
3-netterspakke
Hjemreise denne dagen. Frokost på hotellet.
Du blir hentet av en buss på hotellet som korresponderer med flyavgangen.

4-netterspakke
Frokost på hotellet.
Egne aktiviteter eller noen av våre utvalgte aktiviteter og utflukter, se under.
Dag 5 | Hjemreise

4-netterspakke
Hjemreise denne dagen. Frokost på hotellet.
Du blir hentet av en buss på hotellet som korresponderer med flyavgangen.

 

Eksempel på aktiviteter som kan legges til dag 3 og 4
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström