Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Nordlys
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereise
Skreddersydde reiser
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Nyttårstur til Reykjavik
Ring inn det nye året med varme bad, mat av høy kvalitet, severdigheter og spektakulært nyttårsfyrverkeri i Reykjavik.

Nyttårsmiddagen nytes på restaurant Grillið som denne kvelden er reservert for våre gjester og ligger i 8. etasje i det 4-stjerners hotellet Radisson BLU Saga. Kjøkkensjefen er medlem av det islandske kokkelandslaget og lover å by på en flott kulinarisk opplevelse. Panoramavinduer i tre himmelretninger gir dere en fantastisk utsikt over Reykjavik og det spektakulære nyttårsfyrverkeriet.


Avgang 2017: 29. december

Direktefly fra Oslo.

sida1 Kundevurdering: 4,4 sida2
Les våre kundevurderinger

I pakken inngår:
 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 4 netter på valgt hotell i Reykjavik, inkl. frokost.
 • Transfer til hotell i Reykjavik via Den blå lagune (3 timer).
 • Entré til Den blå lagune, inkl. håndkle.
 • Utflukt til Den gylne sirkel, inkl lunsj (7 timer).
 • Aperitiff i Sulnasalur, og 4 retters nyttårsmiddag i restauranten Grillið, inkl 4 glass vin.
 • Transfer t/r det severdige nyttårsbålet i Reykjavik (2 timer).
 • Kakao og musikkunderholdning i Sulnasalur.
 • Drikke og snacks rundt kl. 24.
 • Transfer til hotell i Reykjavik sentrum på nyttårsnatten.
 • Transfer til flyplassen ved hjemreise.
 • Guiding skjer på skandinavisk ved en dyktig islandsk guide.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Islandsk reiseguide fra Promote Iceland (pdf).
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Den 31. desember og 1. januar kan dere velge mellom hvalsafari, byrunde, nordlysturen, superjeeptur, kjøre firehjuling eller ridetur på islandshest.
Ytterligere informasjon om dette finnes lenger ned på siden.

Bestilling
Nyttårstur til Reykjavik, 4 netter
Utsolgt
29. des
BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter, hotell og aktiviteter.

Beskrivelse dag for dag
29. desember | Velkommen til Island!

Når flyet har gått inn for landing på Keflavik flyplass, møter dere vår svensktalende guide. Guiden viser vei til transfer-bussen som tar dere med til den Blå Lagune, en av Islands mest berømte varme kilder. Slapp av etter flyturen i det mineralrike vannet, i en oase som ligger midt i et lavafelt på veien mellom flyplassen og Reykjavik. På området finner dere også en innendørs lagune og flere badstuer, hvor alle er oppvarmet av geotermiske kilder som ligger flere hundre meter under bakken.


Etter badet går turen til hotellet i Reykjavik og resten av kvelden kan brukes til å utforske byen på egen hånd. Kanskje vandrer dere langs strandpromenaden og beundrer Hallgrimskirkens arkitektur før dere spiser middag på en av byens mange restauranter. Vi har flere favorittrestauranter i Reykjavik - spør oss gjerne før reisen så hjelper vi til med å finne en som passer dere.

Den blå lagune
30. desember | Utflukt rundt den Gylne Sirkel

Dagen starter med en guidet tur til Gullfoss som ofte regnes som Islands vakreste fossefall. På avstand ser det ut som at elven forsvinner ned i jorden, men når dere kommer nærmere blir det flotte fossefallet synlig. Gullfoss faller i to etapper og det er mulig å komme tett innpå de enorme vannmassene som kaster seg over stupet og ned i ravinen.


I nærheten av Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder. Her finner dere Islands mest aktive geysir, Strokkur, som har utbrudd omtrent hvert femte minutt. Dere får flere muligheter til å oppleve øyeblikket når Strokkur slenger vann og damp 15-20 meter opp mot himmelen. Dere får føle jordens indre krefter rett under føttene når dere vandrer rundt blant boblende gjørmehull og dampende underjordiske kilder. Om været, dagslyset og snødekket tillater det, avslutter vi turen med et stopp i vakre Thingvellir nasjonalpark.

Geysir-området med Strokkur
31. desember | Nyttårsfeiring med panoramautsikt
Etter hotellfrokosten er dagen fri til egne aktiviteter. Spaser rundt i gatene i Reykjavik eller bli med på en utflukt (se listen nedenfor). Kvelden tilbringes på Radisson BLU Saga Hotel hvor vi blant annet har reservert restaurant Grillið for kvelden. Restauranten ligger i hotellets 8. etasje og har panoramavinduer i tre himmelretninger som gir en fantastisk utsikt over Reykjavik. Det prisbelønnede kjøkkenpersonalet byr på en herlig og minneverdig matopplevelse.
Restaurant Grillið
17.30: Velkomstdrink og 4-retters nyttårsmiddag i restaurant Grillið Radisson BLU Saga Hotel.
20.15: Transfer til nyttårsbålet hvor folk samles og synger sammen.
21.30: Transfer tilbake til Radisson BLU Saga Hotel.
22.00: Det bys på varm sjokolade, musikkunderholdning og trylleri i Sulnasalur.
23.30: Nyt drikke, fingermat og Reykjaviks spektakulære fyrverkeri fra Grilliðs eksklusive panoramautsikt.
00.00: Vi skåler inn det nye året.
00.10: DJ i Sulnasalur.
01.00: Transfer tilbake til hotellet deres, dersom dere ikke bor på Radisson BLU Saga Hotel.

Reykjaviks spektakulære fyrverkeri
1. januar | Reykjavik på egen hånd

Årets første dag kan dere bruke etter eget ønske. Dersom dere vil ha en rolig dag finnes det mye å se og oppleve i Reykjavik. Gå en tur til det gamle kvarteret, oppdag sentrum eller la tilfeldighetene styre hvor dere havner og hva dere får se. Samle dagens inntrykk mens du varmer deg med en kopp kaffe på en av byens kafeer, besøk varme kilder eller et spaanlegg.


Dere kan også velge å melde dere på en utflukt. Utforsk lavafeltene rundt Reykjavik med firehjuling eller jeep. Ta en ridetur på islandshest eller dra på hvalsafari. På kvelden kan dere dra på jakt etter nordlyset med båt eller på land – kanskje kombinert med et dampbad tidligere på dagen? Det er mange muligheter for den som ønsker en aktiv dag på Island.


Husk å ta med varme klær og gode sko som passer den aktuelle aktiviteten dersom dere velger å delta på en utflukt. I noen aktiviteter er utstyr som redningsvester eller varme kjeledresser inkludert.

Reykjavik
2. januar | Hjemreise
Formiddagen kan brukes til egne aktiviteter dersom dere tar ettermiddagsflyet hjem. En transfer henter dere ved hotellet i forbindelse med flyets avgangstid. Vi håper dere har fått en herlig start på det nye året.


Eksempler på utflukter som kan legges til i dag 3 og 4
Hotellalternativ
CenterHotel Arnarhvoll
CenterHotel Arnarhvoll
Kundevurdering:

4,2 av 5

CenterHotel Arnarhvoll ***

Et 3-stjerners hotell i moderne og litt mørk stil med en praktfull utsikt over Reykjaviks nordlige kyst. Rommene er smakfult og moderne innredet. Alle rommene har egen dusj/wc, kaffe/te-koker, kabel-TV, minibar samt mulighet for internetttilkobling.


CenterHotel Plaza
CenterHotel Plaza
Kundevurdering:

4,0 av 5

CenterHotel Plaza ***

Et bra 3-stjerners hotell i Reykjavik med en avslappet atmosfære, god service og med utmerket beliggenhet i sentrum. Rommene har parkettgulv, egen dusj/wc, telefon, TV, minibar, gratis internetttilkobling og te- og kaffekoker.


Radisson BLU Saga
Radisson BLU Saga
Kundevurdering:

4,1 av 5

Radisson BLU Saga Hotel ****

Et fornemt hotell noen minutters gange fra Reykjavik sentrum i et rolig område inntil Islands Universtet. Saga er et moderne første klasses hotell med utmerket service og en kosmopolitisk atmosfære. Alle rom har satellitt – TV, telefon og Internett - oppkopling.


Restaurant Grillið
Grillið ligger i 8. etasje på Radisson BLU Saga Hotel****. En restaurant som i flere tiårene har vært et symbol på en perfekt kveld i Reykjavik. Forklaringen er enkel; på Grillið kommer alltid kvaliteten først. I form av mat, drikke, service og atmosfære. En kveld på Restaurant Grillið er virkelig en fryd for sansene. God mat og fine viner tilfredsstiller smaksløkene dine, og den strålende utsikten over Reykjavik er uforglemmelig. Restaurant Grillið definerer virkelig den islandske matopplevelsen.

Den prisbelønte kokken Sigurður Helgason startet sin karriere på Restaurant Perlan i 1998. Han er nå kjøkkensjef på grillrestauranten og ble stemt frem til årets kokk i 1999. Han tok eksamen med glans i 2001, og i perioden 1999–2001 jobbet han for presidentkontoret som assisterende kokk under ledelse av Sturla Birgisson.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström