Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Barnas Island, 5 netter


En opplevelse for hele familien! Ta med barna på en innholdsrik reise til Island. Opplev sagalandet med praktfulle fossefall, svarte lavastrender og en magisk natur som er som hentet ut av eventyrenes verden. Bad i varme utendørskilder, besøk Reykjaviks dyrepark, ri på islandshest og utforsk det unike landskapet. Denne reisen har noe for hele familien!


Avganger: Hele året, daglig.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

sida1 Kundevurdering: 4,2 sida2
Les våre kundevurderinger

I pakken inngår:

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • Overnatting 5 netter på Island.
 • Frokost hver morgen.
 • Leiebil i 5 døgn (gratis mil og selvrisikoredusering, CDW).
 • Hvalsafari.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilleggsvalg:

 • Leiebil - Pakken bygger på VW Polo (5-dørs) eller tilsvarende. Ved bestilling finnes muligheter for oppgradering til andre biltyper mot et tillegg.
 • Inngang til Den blå lagune (må bestilles i god tid, men kan kun bestilles 5-6 måneder frem i tid).
 • Avbestillingsforsikring.

Utgifter som betales på stedet:
 • For henting av leiebil på Keflavik flyplass - Flyplassgebyr på ca. 300 NOK (betales når bilen hentes).
 • Bensinprisen på Island er omtrent som i Norge.
Bestilling
Barnas Island, 5 netter

fra 7.845,-

fra 6.730,-

fra 6.345,-

15. mai - 30. sep

01. okt - 31. dec

01. jan - 31.mar

BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Disse priseksemplene er gjennomsnittspriser per person, basert på 2 voksne og 1 barn (10 år). Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og leiebil. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

 


 

 

Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | Bad i den magiske Blå lagune

Flyturen til Island tar ca. 3 timer. Ved ankomst på Keflavik flyplass henter dere leiebilen. På vei inn til Reykjavik anbefaler vi at dere stanser og tar et bad i den magiske Blå lagunen (OBS! ingangsbilett må bestilles på forhånd), et utendørsbad som ligger midt i et lavafelt.


Lagunen får sitt lyseblå, mineralrike vann direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype, og vannet holder en varm og innbydende temperatur på 36–39°C hele året. Det magiske vannet i Den blå lagune er populært blant både små og store. Varme i kroppen fortsetter dere til Reykjavik og sjekker inn på hotellet.

Utendørsbadet Den blå lagune
Dag 2 | Spennende islandske dyr

Idag drar dere til sjøs på eventyr – hvalsafari! Dere går om bord i katamaranen Hafsulan i Reykjavik havn og får en imponerende naturopplevelse hvor målet er å komme tett innpå delfiner, vågehval, knølhval og til og med spekkhoggere. Ligger forholdene til rette, er det også mulig å møte på verdens største dyr, blåhvalen.

 

Etter lunsj drar dere til friluftsområdet Laugardalur. På området er det mye å velge blant – en eventyrlekepark, en dyrepark med islandske dyr, en botanisk hage og Islands største utendørs badeanlegg. Vi anbefaler å ta en matbit på kafé Flora som ligger midt blant planter og vekster i den botaniske hagen. Inngangsbilletten inngår i kortet Reykjavik Welcome Card. Besøker dere Reykjavik i vinterhalvåret, kan dere også gå på skøyter i ishallen.

Friluftsområdet Laugardalur
Dag 3 | Biltur til Sør-Islands utrolige natur

Den tredje dagen foreslår vi at dere tar en heldagsutflukt til Sør-Island. Start med å kjøre mot Hveragerði, hvor dere kan hilse på islandshester på gården Eldhestar. Fortsett så til Seljandsfoss, som ligger i eventyrlige omgivelser og hvor det er mulig å gå inn bak fossefallet når været tillater det. Som neste stopp anbefaler vi Eyjafjallajökull center, et lite besøkssenter hvor dere får se en fascinerende film om vulkanutbruddet som lammet Europas flytrafikk, og tiden etter. Mye interessant for alle aldrer.


Neste severdighet langs veien er Skógarfoss. Det er mulig å gå opp til toppen av fossen og se den ovenfra. I området kan dere også kjøpe noe å spise og i nærheten ligger det et museum om Islands historie.

Seljandsfoss

Vil dere oppleve mer av den magiske islandske naturen, kan dere fortsette til de vakre klippene ved naturreservatet Dyrhólaey, hvor havets dønninger møter vulkanske sandsletter. Her hekker tusenvis av sjøfugl, blant annet den berømte lundefuglen. Lundefuglene kan oppleves fram til midten av august, da de forsvinner ut mot havet. Dyrhólaey er vel verd et besøk også uten lundefugler. Merk dere at Dyrhólaey ikke kan besøkes i perioden hvor eggene klekkes (ca. mai til midtsommer), og at lundefuglene forlater land i midten/slutten av august.

 

Siste stopp på turen er byen Vík, hvor vi foreslår en rusletur på de berømte svarte sandstrendene og en matbit på restauranten Sudur-Vik før dere drar tilbake til Reykjavik.

Vík på Sør-Island
Dag 4 | Familieutflukt til øya Viðey

Ta fergen (fergebillett er ikke inkludert) fra den gamle havnen eller Skarfabakki til øya Viðey for en perfekt familieutflukt! På denne lille øya ikke langt fra Reykjavik ligger blant annet Yoko Onos Imagine Peace Tower. Her er det også kunst i form av skulpturer og malerier av både islandske og internasjonale kunstnere. Dere kan leie sykler, ta en matbit på kafeen Viðeyjarstofa eller hvorfor ikke ta en piknik i gresset?


Ønsker dere flere aktiviteter denne dagen, kan dere ta en tur til Nauthóltsvík, en geotermisk strand med lekeplass midt i byen!

Viðey
Dag 5 | Storslåtte naturopplevelser
Dagen byr på Islands mest kjente severdigheter i den såkalte Gylne sirkel! Dere kjører mot nordvest fra Reykjavik til majestetiske Gullfoss, som også kalles «den gylne fossen» og regnes som Islands vakreste. Fossen faller i to etapper, og man kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen. Her ligger Gullfosskaffi, et perfekt sted for dagens lunsj.

 

Like i nærheten av Gullfoss finner dere det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur, som med fem minutters intervaller spruter vann og damp 30 meter opp i luften. Dere får kjenne jordens indre krefter rett under føttene når dere rusler rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder. En nesten utenomjordisk opplevelse .


Fortsett deretter til den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, det islandske Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir er forskyvningen som oppstår når de to kontinentene glir sakte fra hverandre, svært tydelig.

Dag 6 |Hjemreise

Hjemreise. Dere kjører selv fra Reykjavik til Keflavik (ca. 45 min) og leverer bilen på Keflavik flyplass i forbindelse med hjemreisen.

 

 

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström