Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Om Vulkanreiser
Spesialtilbud
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Sertifikat
Våre partnere
img1

img1

Island - kontrasternas land!

I vår Islandsguide kan du läsa mer om Reykjavik och Island som resmål och om hur du planerar din islandsvistelse. Du får information om allt från natur, historia och sevärdheter till hur du lägger upp din egen resa efter intresse och säsong.

VI JOBBER MED OPPLEVELSEN AV ISLAND

Vulkanreiser har spesialisert seg på turer til Island, og tilbyr markedets største utvalg. Gjennom å møysommelig velge ut og sette sammen reisene, jobber vi for å optimere opplevelsen av Island for privatpersoner, grupper og bedrifter. Våre reisende kan velge fra et bredt utvalg av turer, som de selv kan tilpasse etter sine egne behov på vår nettside eller sammen med våre ansatte.

 

Å REISE MED VULKANREISER 

Mange av våre reisende liker å planlegge og bestille reisen selv på vår nettside. Andre liker å ha personlig kontakt med våre ansatte som selv har vært med på reisene, overnattet på hotellene og gjerne prater om Island i timevis. Uansett hva du foretrekker så har vi gjort det enkelt å oppdage Island fra både nettsiden og gjennom kontakt med vårt personale.

Vi tar et helhetsansvar for våre reiser, for alt fra fly, hotell og transfers til leiebiler og aktiviteter. Ettersom vi jobber direkte med håndplukkede leverandører på Island, kan våre reisende nyte opplevelsen uten å bekymre seg over noe. Dessuten gjør dette at vi kan tilby konkurransedyktige priser.

 

Å REISE SOM GRUPPE MED VULKANREISER 

Vi har i lang tid hjulpet grupper til å oppleve Island. Vi arrangerer komplette løsninger for konferanser, kick-off eller andre gruppereiser. Underveis har vi utviklet en teft for å tilpasse turene til hver gruppes unike ønsker og behov. Vi gir våre grupper en personlig kontakt under planleggingen, som sikrer at alle får så mye som mulig ut av turen.

 

VI ER IATA-SERTIFISERT 

At vi er IATA-sertifisert innebærer at vi selv kan utstede flybilletter. For våre reisende betyr dette at vi kan tilby en raskere og bedre service.

 

VI ER MEDLEM i REISEGARANTIFONDET

Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av en konkurs. Denne linken, http://reisegarantifondet.no/sok-i-medlemsregisteret-sp-173849822?id=10,  til Reisegarantifondet viser at vi stiller lovpålagt garanti ved bestilling av flybilletter.

 

OM SELSKAPET
Vulkanreiser AS ble stiftet i 2000 og er en del av Vulkan Travel Group. Vi er tilsammen 14 ansatte som i fjor hjalp rundt

9 000 reisende til å oppleve Island. Vi er den største reiseoperatøren til Island fra Skandinavia.

 

KONTAKT OSS


VULKANREISER AS

Org.nr: NO 983 041 337
Postboks 57 Sentrum, 0101 Oslo.

 


PRIVATRESIER
Tel: 22 41 69 10 (tast 1)
Faks: 22 41 69 11
E-post: info(a)vulkanreiser.noGRUPPEREISER OG KONFERANSE
Tel: 22 41 69 10 (tast 2)
Faks: 22 41 69 11
E-post: groups(a)vulkanreiser.no

 

Vulkanreisers personvernerklæring i samsvar med GDPR

EUs personvernforordning, GDPR, medfører rutiner og restriksjoner på behandling av personopplysninger.
Ditt personvern er svært viktig for oss, og målet med denne erklæringen er å tydelig beskrive hvordan vi samler inn, behandler og lagrer informasjonen din, slik at du føler deg sikker.
Vulkanreiser AB er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine. Telefon: 090-12 95 00 E-post: info@vulkanreiser.no Postadresse: Vulkanreiser AB, Box 436, 901 09 Umeå.

Personopplysninger vi trenger
For å kunne hjelpe deg som kunde kommer vi til å be om følgende opplysninger: Navn på alle reisedeltakere samt adresse, telefonnummer og e-postadresse til hoveddeltakeren. Når barn reiser, trenger vi barnets fødselsdato for å sikre at du som kunde får riktig pris. Til enkelte aktiviteter, som dykking eller ridning, må leverandørene våre vite din høyde og vekt. I noen tilfeller behandler vi også annen informasjon vi får fra deg, som for eksempel spesielle behov eller ønsker.
Behandling av personopplysninger
Personopplysninger behandles i samsvar med gjeldende anvendelig lov og i samsvar med personvernforordningen. Personopplysninger brukes bare i forretningsøyemed for at vi skal kunne gi deg som kunde den beste service og oppfylle vår avtale med deg før eller i forbindelse med at avtalen inngås, og i markedsføringsøyemed.
Overføring av personopplysninger
For å kunne oppfylle avtalen vår med deg som kunde, må vi sende opplysningene dine videre til våre underleverandører, som flyselskap, hotell og aktivitetsleverandører, slik at riktig person får flybillett, overnatting, utflukt og annet som inngår i bookingen. Våre underleverandører og samarbeidspartnere er også underlagt gjeldende personvernforordning og er ansvarlige for eller assisterer med personopplysningene i den gjeldende avtalen. Vi benytter oss også av en rekke forskjellige IT-systemer i virksomheten der personopplysningene dine behandles. Enkelte av disse systemene er skybaserte eller installert hos leverandøren som da handler i henhold til våre instruksjoner med avtale som personopplysningsassistent. Personopplysningene dine kan deretter overføres til et tredje land hvis skyen eller serveren befinner seg der.
Beskyttelse av personopplysninger
Personopplysninger er beskyttet mot uautorisert bruk, offentliggjøring, ødeleggelse eller endringer ved hjelp av fysiske, tekniske og organisasjonsmessige foranstaltninger i henhold til risikoen, som utilsiktet tap eller skade eller uautorisert tilgang som oppstår i håndtering av dataene.
Lagringstid av personopplysninger
Vulkanreiser lagrer personopplysningene dine i to år eller i samsvar med gjeldende lover. Når du har meldt deg på nyhetsbrevet og tilbudene våre, eller om du allerede mottar nyhetsbrevet og tilbudene etter en tidligere reise, beholder vi personopplysningene dine til dette formålet inntil videre.
Implementering av disse retningslinjene
Vulkanreisers ansatte har kjennskap til og er blitt instruert i å følge disse retningslinjene og gjeldende databeskyttelsesregler.
Tilgang til opplysninger / forespørsel om sletting eller overføring av opplysninger
Reiser deg om hvilke personopplysninger som behandles av oss. Om en slik opplysning skulle være feil, vil vi korrigere den eller slette den på din forespørsel. Vi foretar også overføring av opplysningene dine på din forespørsel.
Betaling med konto-/kredittkort

Ved kortbetaling behøver du bare å oppgi navnet ditt, kortnummer, korttype, utløpsdato og CVC-kode (kontrollsifre). Vulkanreiser lagrer ingen kortinformasjon utenfor samarbeidet med DIBS AB, som behandler informasjonen. Både Vulkanreiser og DIBS har SSL-kryptering for brukerens sikkerhet. http://www.dibs.no

Vulkanreiser sertifisert i samsvar med PCI DSS.

Andre programmer/nettsteder
På sidene våre kan det forekomme koblinger til andre programmer og/eller nettsteder som ikke kontrolleres av Vulkanreiser. Denne personvernerklæringen gjelder kun for din bruk av Vulkanreisers tjenester. Vulkanreiser er ikke ansvarlig for innholdet i koblede programmer/nettsteder og den behandlingen av personopplysninger som eventuelt foretas av eiere eller operatører av koblede nettsteder.
Bekymringer/spørsmål om ditt personvern
Hvis du mener at vår håndtering av dine personopplysninger ikke er i samsvar med gjeldende forordninger, kan du kontakte Datainspektionen på e-post: datainspektionen@datainspektionen.se eller Telefon: 08- 657 61 00.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström