Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Søk leiebil på Island
Dato for opphenting:

Antall døgn:

Søk leiebil

Startside for Leiebil
Avis
Europcar
Kjøring på Island
Rás
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

img1

Med leiebil på Island

Å leie bil er et enkelt og behagelig reisealternativ på island. Bestill leiebil før ankomst for å være på den sikre siden. Vi har gunstige priser på leiebiler og samarbeider med etablerte partnere - Europcar, Avis og Rás.

img1

Kör hyrbil på Island

Att hyra en bil är ett enkelt och bekvämt sätt att resa runt på Island. Boka er hyrbil före ankomst, för att vara säker på att ni har en bil när ni kommer fram. Vi har bra priser på hyrbilar och samarbetar med tre etablerade och pålitliga partners - Europcar, Avis och Ras.

Leiebil - Reykjavik  og Island

Europcar

Vi har flere års godt samarbeid med Europcar. De tilbyr et stort utvalg av ulike biltyper og har cirka 3000 biler i sin flåte.

 

For alle Vulkans kunder tilbyr Europcar en ekstra sjåfør uten tillegg i prisen.

 
Avis
Avis er et amerikansk globalt bilutleiefirma med kontor i 163 land. Deres slagord ”We try harder” er et løfte til kundene deres. Bedriften har i flere år etter hverandre vunnet World Travel Awards prestisjefylte pris ”Verdens ledende bilutleiere for bedrifter”.


Rás
Rás er et lavprisvaremerke med godt rykte i bransjen. I deres utvalg inngår biler av ulik størrelse og type, for eksempel Hyundai, Kia etc. De tilbyr alt fra små økonomiske personbiler til større og mer komfortable 4-hjulsdrevne jeeper. Bilene er av eldre årsmodeller, 3-4 år.
 
Kjøring på Island
Å reise rundt på Island i en leiebil er en av de beste måtene å oppleve landet. Kjøringen byr på imponerende utsikter og spektakulære landskap. Å kjøre på Island er ikke vanskelig men innebærer en viss risiko. Forbered deg godt og respekter trafikkreglene så reduserer du risikoen for uhell.
Leiebil i Reykjavik og på Island

Priser
I våre priser inngår fri kjørelengde og egenandelsreduksjon (CDW). Fri kjørelengde innebærer at ingen ekstra avgifter tilkommer per kjørelengde. Egenandelsreduksjon varierer mellom de ulike bilutleiefirmaene og biltype. Vennligst se respektive biltype for detaljert informasjon. Vær oppmerksom på at egenandelsreduksjon (CDW) ikke dekker alle skader, for eksempel skader på bilens understell. Samtlige bilutleiefirmaer tilbyr ekstra egenandelsredusering (SCDW) som reduserer egenandelen betydelig. Denne forsikringen kjøper du når du henter bilen på Island.


Biltyper
Kun biltype kan bestilles, ikke bilmerke/modell. De bilmerker/modeller som vi presenterer er kun ment som illustrasjon men er representativ for respektiv biltype. For en som planlegger å kjøre på det islandske høylandet kan vi tilby til sammen 16 ulike biltyper. Disse er markert med HL (høylandet)

Uflukter til høylandet (for eksempel Thorsmørk og Landmannalaugar) krever en bil som er godkjent for kjøring på F-merkede veier samt det islandske høylandet.


Bestillingsregler
Alle leiebiler bestilles per døgn, det vil si at hvis du henter bilen kl. 17:00 må den leveres tilbake senest kl. 17:00 på tilbakeleveringsdagen, ellers påløper ett døgns leie.


Alle leietakere må ha hatt gyldig sertifikat i minst ett år samt et kredittkort som garanti når de henter bilen. Minimumsalderen for leietaker varierer mellom de ulike bilutleiefirmaene og biltype. Vennligst se respektive biltyper for detaljert informasjon.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström