Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Om Island
Island som reisemål
Planlegg reisen til Island
Reykjavík som reisemål
Planlegg reisen til Reykjavik
Video Island
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send


Om Reykjavik

I verdens nordligste hovedstad, Reykjavík, er det varmen og gjestfriheten som bryter isen. Reykjavík og Island er en eksotisk men samtidig trygg destinasjon. Kjenn byens puls, nyt av dens spennende og rikelige kultur- og fornøyelsestilbud eller opplev noen av de fantastiske severdighetene som finnes innen et par timers avstand.

En liten by med intensiv puls

Reykjavík har et spennende og variert kultur- og fornøyelsestilbud. Her finnes noe for enhver smak: for den fornøyelseslystne finnes alt fra koselige puber og førsteklasses restauranter til fartsfylte dansepalass og hete diskotek, hvor dansen varer ut i de små timer. Den kulturinteresserte finner et bredt tilbud av museer, gallerier, konserter, teater-, opera- og ballettscener.

Landet med unike aktiviteter og opplevelser
Et steinkast fra bygrensen finnes en mengde muligheter både for intensive naturopplevelser og spennende aktiviteter. Det er mye å foreta seg - alt fra klassiske severdigheter og bad i varme kilder til spennende og fartsfylte utfordringer så som riding, superjeepsafari, rafting, hiking, isklatring, snorkling, og snøscooterturer. På Island finnes et flertall fiskerike elver for ørret- og laksefiske, naturskjønne leder og stier å oppdage til fots eller ridende på den berømte islandshesten. Golfentusiasten har flere spennende golfbaner med forskjellig banekarakter og vanskelighetsgrad innen rekkevidde fra Reykjavík!
Med naturen rundt hjørnet

Island er et skoleeksempel på hvordan naturkreftene har formet jorden gjennom vulkanske utbrudd, jordskjelv og erosjon. Den spesielle floraen og faunaen som trives bra i Islands relativt milde klima, bidrar til bildet av Island som et svært spennende land.
I Reykjavík har du nærhet til Islands unike og karakteristiske natur med isbreer, vulkaner og varme kilder. I nærheten av byen ligger den fantastiske Blå Lagune, en lyseblå oase omgitt av et karrig, vulkansk landskap. Vannet som holder 38 °C kommer fra Islands glohete underjord, hvor kildevann blandes med havvann og skaper en vitaliserende blanding. Et ”must” er også et besøk til de varme kildene ved Geysir, hvor kilden Strokkur spruter en vannsøyle opp mot skyene hvert sjette minutt.

Kulinariske eventyr

Det islandske kjøkkenet har sin opprinnelse i Islands rene natur og kun det beste er godt nok. Førsteklasses råvarer fra de nærliggende fiskevannene, den rene landsbygda og de varme veksthusene er basisvarene hos byens mange restauranter. La deg friste av lekre internasjonale menyer, eller av ekte islandsk husmannskost som kan være en opplevelse i seg selv.

God appetitt og stor fornøyelse - Góða skemmtun í Reykjavík!

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström