Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Firmaturer og Gruppereiser
Destinasjon: Reykjavik
Våre tjenester
Forespørsel
Kontakt oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

img1

Konferanse
på Island

Kontakt oss
img4
Vakre Reykjavik

Kontakt oss
img4
Enestående natur

Kontakt oss
img4
Bad i varme kilder

Kontakt oss
img2
Harpan

Kontakt oss

Konferansereise til Island!

Island er et perfekt sted for konferanser. Her flettes eventyrlig natur, konferanseøkter og kreative gruppeøvelser sammen med arrangementer som gir deltakerne en fantastisk opplevelse. Med effektiv informasjonsutveksling og med gode resultater i fokus, utformer dere et program sammen med våre prosjektledere som kombinerer gruppeaktiviteter, middager og andre avslappende arrangementer i løpet av konferansen.

Avganger:

Daglige direktefly fra Oslo.

Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.Ta gjerne kontakt med oss!

Kontakt våre prosjektledere for mer informasjon eller for å få et skreddersydd reisetilbud som er tilpasset deres ønsker og forutsetninger.


22 41 69 10 | groups@vulkanreiser.no | Send oss en forespørsel

Programforslag – Reykjavik som base
Dag 1: Et dampende velkomstbad og Reykjavik

Ved ankomst venter en transfer som tar dere med til et avslappende bad i Den blå lagune – en uforglemmelig start på konferansereisen! Transferen tar omtrent 20 minutter. Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder på hele 2000 meters dyp, og vannet holder en innbydende temperatur på 36–39°C hele året.

Slapp av med kolleger i vakre omgivelser før dere, varme i kroppen, drar videre til hovedstaden for å sjekke inn på hotellet. Om kvelden spiser dere middag på en av Reykjaviks mange restauranter. Skulle det være tid og interesse for det, kan nattelivet utforskes senere på kvelden.

Blå Lagunen
Blå Lagune
Dag 2: Konferanse eller møter

Diskuter bedriftens framtid med kollegene i et stimulerende og vakkert miljø. Dagen består av to konferanseøkter med lunsjpause. Flere hoteller tilbyr gode konferansemuligheter, men det finnes også andre alternativ, for eksempel konsert- og konferansebygningen Harpan eller anlegget ved den Blå lagune.

Kvelden avrundes med middag på en av Reykjaviks mange restauranter. Det islandske kjøkkenet holder en høy standard. Råvarene er ferske og ofte lokalprodusert. Islendingene spiser mye fisk og lam, men på restaurantene tilbys det foruten islandske spesialiteter mat fra alle verdenshjørner.

Konferens och möte
Konferanse
Dag 3: Den gylne sirkel og avslutningsmiddag

En vellykket konferansereise kombinerer forretninger og fornøyelser! Dagen starter med en tur til noen av Islands naturlige vidunder. Turen går fra Reykjavik til den vakre nasjonalparken Thingvellir. Island ligger på sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir er forskyvningen som oppstår når de to kontinentene sakte glir fra hverandre, svært tydelig.

Etter en lunsjpause drar dere videre til Islands mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og dere får flere muligheter til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Neste stopp på turen er Gullfoss. Fossen faller i to etapper, og man kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen. 

Den gyllene cirkeln
Strokkur
På vei tilbake til Reykjavík drar dere gjennom tettstedet Hveragerdi, hvor det dyrkes frukt og grønnsaker i drivhus som varmes opp av geotermiske kilder. Dere er tilbake på hotellet ved 17-tiden. Om kvelden nyter dere en utsøkt middag sammen på en av Reykjaviks mange restauranter.

Avslutt kvelden på en hyggelig pub eller et gyngende dansegulv. Islands natteliv er like hett som de varme kildene. De fleste barer og nattklubber ligger i sentrum av Reykjavik, så samle gjengen en siste gang og ta en pubrunde – en perfekt avslutning på islandsoppholdet og konferansen.
Reykjavík
Dag 4: Hjemreise

Hjemreise om morgenen eller ettermiddagen.

 

 

Alternativ overnatting – utenfor Reykjavik
Foretrekker dere et roligere overnattingssted utenfor Reykjavik, hjelper vi gjerne til med det. Vi tilbyr flere gode hoteller og konferansefasiliteter utenfor hovedstaden. Få mer tid sammen med kollegene mellom konferanseøktene og om kveldene omgitt av makeløs natur og med flere severdigheter i nærheten.
En rekke aktiviteter fra vårt brede utvalg
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström