Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Firmaturer og Gruppereiser
Destinasjon: Reykjavik
Våre tjenester
Forespørsel
Kontakt oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

img1

Kick-off på Island

Kontakt oss
img4
Den Blå Lagune

Kontakt oss
img4
Vakre Reykjavik

Kontakt oss

Kick-off på Island!

Skal dere arrangere kick-off? Vi tilbyr spennende aktiviteter i et fantastisk miljø som gjør neste kick-off til en ny opplevelse for samtlige medarbeidere. Kick-off-reiser kan være starten på et prosjekt eller en ny virksomhet – dere fokuserer på både virksomheten og på å ha det gøy sammen. Vi skreddersyr et program etter deres ønsker og behov.

Avganger:

Daglig direktfly fra Oslo.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.Ta gjerne kontakt med oss!

Kontakt våre prosjektledere for mer informasjon eller for å få et skreddersydd reisetilbud som er tilpasset deres ønsker og forutsetninger.


22 41 69 10 | groups@vulkanreiser.no | Send oss en forespørsel

Programforslag
Dag 1: Velkomstdrink og bad i Den blå lagune

Ved ankomst venter en transfer som tar dere med til det berømte utendørsbadet, Den blå lagune – en uforglemmelig start på kick-offen! Transferen tar omtrent 20 minutter. Lagunen får sitt mineralrike vann direkte fra geotermiske kilder på hele 2000 meters dyp, og vannet holder en innbydende temperatur på 36–39°C hele året.

Få en pangstart på kick-offen med en velkomstdrink ved ankomst til Den blå lagune. Slapp av med kolleger i vakre omgivelser omgitt av karrige lavafelt før dere, varme i kroppen, drar videre til hovedstaden for å sjekke inn på hotellet. Om kvelden spiser dere middag på en av Reykjaviks mange restauranter. Skulle det være tid og interesse for det, er det senere mulig å utforske nattelivet.

 

Dag 2: Teambygging og lavagrotter

Start dagen med spennende teambuildningsaktiviteter, perfekt for å skape lagånd og ha det gøy sammen. Etter noen kortere gruppekonkurranser tar dere en matbit før dere gir dere ut på en eksotisk og spennende reise gjennom 500 meter lange lavagrotter. Etter besøket under jorden avslutter dere dagen med å slappe av i geotermisk oppvarmede badestamper eller i badstue.

Om kvelden spiser dere middag sammen. Reykjavik har et stort utvalg av restauranter, og det islandske kjøkkenet holder en høy standard. Råvarene er ferske og ofte lokalprodusert. Islendingene spiser mye fisk og lam, men på restaurantene tilbys det foruten islandske spesialiteter mat fra alle verdenshjørner. Etter middag anbefaler vi at dere avslutter dagen med en pubrunde i verdens nordligste hovedstad.

 

Dag 3: Naturfenomen med superjeep

Start dagen med frokost på hotellet før dere drar ut på eventyr. Med superjeeper besøker dere noen av landets mektigste severdigheter: Thingvellir, Geysir og Gullfoss. Kjør østover mot Thingvellir, stedet der verdens første nasjonalforsamling ble grunnlagt. Her kan man også se forkastningssprekken mellom Nord-Amerika og Europa. Reisen fortsetter langs innsjøen Thingvallavatn til det berømte Geysir-området. I det geotermiske Geysir-området får dere se den mye omtalte geysiren Strokkur, som med 5 minutters mellomrom slenger store mengder vann høyt opp i luften.

Etter lunsj drar dere til Gullfoss, den «gylne fossen», og fortsetter deretter videre mot isbreen Langjökull. Dere gjør et stopp på isbreen og får utforske den nærmere. Før det er på tide å dra hjem, får dere se eksplosjonskrateret Kerid og det tas et stopp ved tettstedet Hveragerdi med alle drivhusene før dere kjører tilbake til Reykjavik.

 

Dag 4: Hjemreise
Hjemreise om morgenen.
En rekke aktiviteter fra vårt brede utvalg
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström