Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Firmaturer og Gruppereiser
Destinasjon: Reykjavik
Våre tjenester
Forespørsel
Kontakt oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

img1

Studiereise
til Island

Kontakt oss
img4
Hallgrimskirken

Kontakt oss
img4
Interessante studiebesøk

Kontakt oss
img4
Vakre Gullfoss

Kontakt oss

Studiereise til Island!

Dra til Island på studiereise! Besøk steder og bedrifter som er vesentlige for deres virksomhet. Samle informasjon, lær noe nytt og dra hjem med nye, kreative løsninger og motivasjon. Studiereisen tar dere også med på store naturopplevelser og aktiviteter. Studiebesøk med fokus på helse, energi og ulike institusjoner er bare noen eksempler på hva vi tidligere har arrangert for våre kunder.

Avganger:

Daglig direktfly fra Oslo.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.Ta gjerne kontakt med oss!

Kontakt våre prosjektledere for mer informasjon eller for å få et skreddersydd reisetilbud som er tilpasset deres ønsker og forutsetninger.


22 41 69 10 | groups@vulkanreiser.no | Send oss en forespørsel

Programforslag
Dag 1: Velkomstbad i den Blå lagune

Flyturen til Island tar tre timer. En transfer tar gruppen med til det berømte utendørsbadet, Den blå lagune, som ligger langs veien til Reykjavik. Slapp av i en klar blå oase omgitt av karrige lavafelt. Lagunen får sitt varme, mineralrike vann direkte fra underjordiske geotermiske kilder og det holder en herlig temperatur på 36-39 °C hele året.

Varme i kroppen drar dere videre til hovedstaden og sjekker inn på hotellet. Om kvelden anbefaler vi at dere spiser en felles middag på en av Reykjaviks utsøkte restauranter og deretter runder av kvelden med en rusletur i hyggelige Reykjavik eller et besøk på en trivelig pub.

Dag 2: Spennende studiebesøk
Besøk steder og bedrifter som er vesentlige for deres virksomhet. Samle informasjon, lær noe nytt og dra hjem med ny motivasjon og kunnskap. Vi skreddersyr reisen etter deres ønsker og hjelper dere å spare tid og penger takket være vår erfaring og gode kontakter over hele verden. I tillegg til fly og overnatting tar vi hånd om bestilling av transfer, aktiviteter, restaurantbesøk og konferanserom m.m

Avslutt kvelden med middag sammen med kollegene etter dagens studiebesøk. Reykjavik har et bredt utvalg av restauranter og det islandske kjøkkenet holder en høy standard. Råvarene er ferske og ofte lokalproduserte. Islendingene spiser mye fisk og lam, men på restaurantene tilbys det foruten islandske spesialiteter mat fra alle verdenshjørner.
Dag 3: Naturopplevelser og avslutningsmiddag

Utforsk noen av Islands klassiske severdigheter sammen. Turen går fra Reykjavik til en av landets vakreste fosser, Gullfoss. Fossen faller i to etapper, og man kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen. Like ved Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og dere får flere muligheter til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Dere får også besøke den vakre nasjonalparken Thingvellir, stedet der det islandske Alltinget holdt sine møter.

Avslutt islandsoppholdet med en felles middag i Reykjavik. Nyt det islandske kjøkkenet i godt selskap mens dere avrunder studiereisen. Etter middag er det muligheter for å utforske Reykjaviks natteliv. Midt i sentrum er det et godt utvalg av barer og nattklubber med noe for enhver smak.

Dag 4: Hjemreise

Hjemreise om morgenen eller ettermiddagen.

 

En rekke aktiviteter fra vårt brede utvalg
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström