Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Firmaturer og Gruppereiser
Destinasjon: Reykjavik
Våre tjenester
Forespørsel
Kontakt oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

img1

Julebordsreise
til Island

Kontakte oss
img4
Vakre
Reykjavik


Kontakta oss
img4
Julebordsbuffé på
Restaurant Reykjavík


Kontakta oss
img4
Vakre Gullfoss

Kontakta oss
img2
Den Blå Lagune

Kontakta oss

Ta med kollegene på
julebordsreise til Island!

Hvorfor ikke legge firmaets julebord til Island i år? I uformelle omgivelser får dere sammen oppleve mektig natur, spennende aktiviteter og førsteklasses mat. Rund av året og samle ny energi til året som kommer i vintervakre Reykjavik sammen med dine medarbeidere. Restaurant Reykjavík byr på et utsøkt julebord hvor de beste tradisjonelle islandske julerettene serveres side om side med skandinavisk julemat.


Avganger: 16. nov - 8. dec. Direktefly fra Oslo.


Pris fr. 6.990,-

Prisen er basert på en gruppe bestående av 20 personer med overnatting på Hotell Cabin**+. Prisen for flybilletter varierer med datoer og tilgjengelighet.

Ta gjerne kontakt med oss!

Kontakt våre prosjektledere for mer informasjon eller for å få et skreddersydd reisetilbud som er tilpasset deres ønsker og forutsetninger.


22 41 69 10 | groups@vulkanreiser.no | Send oss en forespørsel

Beskrivelse dag for dag
Dag 1| Velkommen til Island og et bad i Den blå lagune!

Flyturen til Island tar 3 timer. Ved ankomst til Keflavik flyplass tas dere imot av vår lokale guide som ønsker dere velkommen til Island. Vår transer tar dere med til Den blå Lagune for å nyte et avslappende bad og gi dere en minneverdig start på julebordsreisen. Turen hit tar omtrent 20 minutter.

 

Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype, og vannet holder den varme og lokkende temperaturen 36-39°C hele året. Få varmen i kroppen før reisen går videre til hovedstaden for innsjekk på hotellet. Kvelden brukes til middag med kollegene på en av Reykjaviks fine restauranter, før dere har tid til å utforske Reykjaviks yrende og berømte natteliv.

Den blå lagune
Dag 2 | Islandsk julebord på Restaurant Reykjavík

Du står fritt til å fylle dagen med egne opplevelser i Reykjavik. Etter dagens eventyr spaserer dere til Restaurant Reykjavík som ligger i sentrum. Her er det duket opp til et lekkert julebord som byr på både islandsk og internasjonal julemat. På menyen står tradisjonell islandsk julemat som lam og fisk, men også amerikanske og skandinaviske juleretter.

 

De islandske restaurantene og den islandske maten holder en svært høy standard og det brukes i stor grad lokale råvarer i tilberedningen. Etter middag kan dere i uformelle omgivelser bli bedre kjent med hverandre. Koble av på en hyggelig pub eller tilbring natten på et gyngende dansegulv. Reykjavik byr på mange alternativer, og har noe for enhver smak.

Julebordstur på Restaurant Reykjavík
Dag 3 | Den gylne sirkelen

I dag får dere oppdage noen av Islands største attraksjoner. Dere hentes ved hotellet før turen går til fossefallet Gullfoss og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Strokkur har faste utbrudd omtrent hvert femte minutt og dere vil få flere muligheter til å oppleve det majestetiske øyeblikket når kilden slenger kokende vann høyt opp mot himmelen. Dere kan kjenne jordens indre krefter rett under bena når dere går rundt blant boblende leirgroper og dampende underjordiske kilder.


I nærheten av Geysir ligger det imponerende fossefallet Gullfoss som ofte regnes som Islands vakreste. Fossen faller i to etapper og det er mulig å komme tett innpå de voldsomme vannmassene som kaster seg over stupet og ned i ravinen.

Den gylne sirkelen
Dag 4 | Hjemreise
Spis en solid frokost sammen på hotellet før det er tid for hjemreise. Dere blir plukket opp av en buss på hotellet i passende tid før flyets avgang.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström