Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Firmaturer og Gruppereiser
Destinasjon: Reykjavik
Våre tjenester
Forespørsel
Kontakt oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

img1

Firmaturer og gruppereiser
til Island

Kontakt oss
img4
Unike gruppeaktiviteter!

Kontakt oss
img4
Action og spenning!


Kontakt oss
img4
Naturopplevelser!


Kontakt oss
img2
Varme kilder!


Kontakt oss
img3
Spa og velvære!


Kontakt oss
img4
Pulserende uteliv!


Kontakt oss

 

Vi skreddersyr reisen deres!

Vårt mål er å oppnå deres mål. Med stor kunnskap om Island og lang erfaring med å arrangere reiser for virksomheter og grupper, setter vi sammen reiseopplegg som er tilpasset deres unike forutsetninger og behov. Vi jobber for å hjelpe dere med å bygge og opprettholde relasjoner, formidle budskap, styrke deres image eller teamfølelsen. Fortell oss hva dere ønsker å oppnå med arrangementet, så legger vi forutsetningene til rette for at dette skal skje!

 

Konferanse på Island
En konferanse på en ny plass gir avveksling fra arbeidets hverdag. Få et nytt perspektiv når dere vil utvikle og diskutere organisasjonens virksomhet, kolleger imellom. Våre prosjektledere leverer en totalløsning for hele arrangementet.

Studiereiser til Island
Ingenting slår en unik reiseopplevelse når det gjelder å stimulere medarbeidere eller belønne partnere. Sammen med våre prosjektledere skreddersys et engasjerende program som gir anerkjennelse for oppnådde resultat og mål eller motiverer for framtiden.
 
Kick-off på Island

En kick-off i et alternativt miljø skaper en utmerket ramme for starten på et prosjekt, en ny virksomhet eller firmaets årlige møte. Sammen med våre prosjektledere utformes et motiverende program med for eksempel kortere møter/konferanser og passende aktiviteter for deres organisasjon. Dere fokuserer både på virksomheten - og på å ha det gøy sammen.

 

Gruppereiser til Island

Gruppereiser er fellesnavnet for våre øvrige typer reisearrangement. En gruppereise kan være alt fra studiereiser, universitetskurs, skolereiser, buss-rundreiser, til rene turistgrupper på tur. Våre prosjektledere sørger for et attraktivt og velorganisert program som er tilpasset deres formål og ønske med arrangementet.

 

Julebordsreise til Island!

Hvorfor ikke legge årets firmajulebord til Island? I uformelle former omgås dere blant mektig natur, spennende aktiviteter og førsteklasses mat. Avslutt året og få ny energi til året som kommer i vintervakre Reykjavik sammen med medarbeiderne dine.

 

Avganger: 16. nov - 9. des 2018

 

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström