Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Firmaturer og Gruppereiser
Destinasjon: Reykjavik
Våre tjenester
Forespørsel
Kontakt oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

img1

Destinasjon: Reykjavik

I verdens nordligste hovedstad, Reykjavik, ønskes du velkommen av varme og gjestfrihet. Reykjavik og Island er en eksotisk men samtidig trygg destinasjon. Med et stort utvalg av sentrale hotell, utmerkete konferansefasiliteter og tallrike aktiviteter i Islands spennende natur, er Reykjavik en perfekt destinasjon for firmareisen. Kjenn på byens puls, nyt av dens spennende og rike kultur og fornøyelsestilbud eller opplev noen av de fantastiske severdighetene som finnes bare på noen times avstand.

Nattliv i Reykjavik
En liten by med en intensiv puls

Reykjavik har en spennende og variasjonsrik kultur og et bredt fornøyelsestilbud. Her finnes noe for enhver smak. Den som vil more seg kan velge mellom alt fra gemyttlige puber og første klasses restauranter til fartsfylte dansepalass og hete diskotek, hvor dansen varer til langt inn i de små timer.

 

Den kulturinteresserte finner et mangfoldig utvalg av museer, gallerier, konserter, teater- opera- og ballettscener.

Superjeep på Island
Landet med unike aktiviteter og opplevelser

Et steinkast fra bygrensen finnes en mengde muligheter til både intensive naturopplevelser og spennende aktiviteter. Det finnes mye å foreta seg – alt fra klassiske rundturer og bad i varme kilder til spennende og fartsfylte utfordringer som ridning, superjeepsafari, rafting, fjellklatring og snøscooterturer.

På Island finnes et flertall fiskerike elver for ørret- og laksefiske, naturskjønne leder og stier å oppdage til fots eller ridende på den berømte islandshesten. For golfentusiasten finnes flere spennende golfbaner av forskjellig størrelse, klasse og vanskelighetsgrad innen rekkevidde - om vinteren kan du dessuten spille isbre-golf.

Isländsk natur
Med naturen rundt hjørnet

Island er et skoleeksempel på hvordan naturkreftene har formet jorden gjennom vulkanske utbrudd, jordskjelv og erosjon. Den spesielle floraen og faunaen som trives i Islands relativt milde klima, bidrar til bildet av et enestående og meget spennende land.


Reykjavik er omgitt av Islands unike og karakteristiske natur med isbreer, vulkaner og varme kilder. Like utenfor byen ligger den vidunderlige Blå lagune, en lyseblå oase omkranset av et goldt, vulkansk landskap. Vannet holdet lokkende 36-39°C hele året og kommer fra Islands underjordiske geotermiske kilder hvor kildevann har blitt blandet med havvann og skapt en stimulerende og livgivende blanding. Et ”must” er også et besøk til de varme kildene ved Geysir, hvor kilden Strokkur spruter en vannsøyle opp i skyen omtrent hvert femte minutt.

Restaurangliv på Island
Kulinariske eventyr

Det lekre islandske kjøkkenet bunner i Islands rene natur, hvor bare det beste er godt nok. Råvarer av høy klasse fra de nærliggende fiskevannene, den rene landsbygda og fra de varme veksthusene danner basisvarene for byens restauranter. La deg lokkes av lekre internasjonale menyer eller av ekte islandsk husmannskost, som er en flott opplevelse.


God appetitt og stor fornøyelse – Góda skemmtun í Reykjavík!

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström